Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

Mergaites, o beadshop.lt turi kazkur parduotuvele Kaune, lyg bazej? Ar klystu? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas esat kur mačiusios, kur Vilniuj didesnis pakabukų metalinių pasirinkimas? Internetinės parduotuvės atkrenta, nes skubiai reikia. Pylimo g. neradau ko man reikia. O reikia drugelių, boružėlių, laumžirgių ar kažko tokio.
O jei dar žinotumėt, kur tokių drugelių gaut būtų galima Vilniuj wub.gif
user posted image

Pirkau juos kadaise akmeneliai.com, bet dabar žiūrėjau jų puslapy ir nėr tokių verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudens-vaikas: 18 gruodžio 2009 - 21:50
paziurek pilies gatvej "Akmenėliuose". ten tikrai didelis pasirinkimas, gal rasi kazka reikalingo
Atsakyti
Paziurek cupe verimo idejose, tokius drugelius pati ten pirkau
Atsakyti
Gal kuri uzmatet skirtuku knygoms? Lb noreciau gaut iki kaledu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2009 12 20, 22:43)
Gal kuri uzmatet skirtuku knygoms? Lb noreciau gaut iki kaledu ax.gif

http://www.lelija.lt....php?cPath=2_88
http://www.akmenelia...914/Puslapis-1/

gal daugiau dar kur yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 12 21, 11:53)

aciu labai, labai aciuks.gif lelijoj yr kaip tik tokiu kokiu ir ieskojau thumbup.gif o kazi per kiek dienu is lelijos atsiuncia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2009 12 21, 17:08)
aciu labai, labai aciuks.gif lelijoj yr kaip tik tokiu kokiu ir ieskojau thumbup.gif o kazi per kiek dienu is lelijos atsiuncia g.gif

nu cia jau nuo pašto priklauso, o išsiunčia man atrodo kiekvieną dieną blush2.gif čia man ji vietoj tai man nei siusti nereikia thumbup.gif
Atsakyti
Iš lelijos, jeigu operatyviai iš ryto užsakyti ir susimokėti, galima per dvi dienas gauti smile.gif Nors, aišku, dabar labai nuo pašto priklauso - man iš karoliai.com išsiuntė siuntinį 18 d., ir dar neatkeliavo, o pašto duombazėj matau tik kad "priimta pašte", o ką toliau tris dienas veikė - neaišku verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Pentarda, turint omeny, kad pastas visada "isproteja" svenciu laikotarpiu, tai bijau, kad maziau kaip savaites tiketis neverta unsure.gif
Atsakyti
Tai net nežinau kaip čia su paštu yra g.gif Iš perliuko vieną dieną išsiuntė kitą jau į namus paštininkė atnešė(čia šią savaitę)
Atsakyti
grite, tai va būtent, kad keistenybės - šeštadienį išsiunčiau klientei siuntinį, šiandien iš pat ryto jau parašė, kad gavo unsure.gif Nesuprasi čia g.gif Na, rytoj skambinsiu į paštą, bandysiu ieškoti unsure.gif čia, matyt, kažkokia nesekmė mane persekioja su Kairo nakties skalda - laukiau jos iš daiwa.lt, bet gavau siuntinį su grąžintais pinigais, dabar užsakiau kitoje parduotuvėje, tai siuntinys vis neateina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti