Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

QUOTE(katiniuks @ 2009 12 13, 14:19)
pirkau iš čia
Kokybė gera, bent jau kolkas  nieko blogo nepastebėjau.Atėjo per savaitę.

labai aciu aciuks.gif

QUOTE(superEglius @ 2009 12 13, 22:42)
na Spartos stotelej yra siuvimo reikmenys,ten po 100 parduoda,bet po 23ct gaunasi,o akmeneliuose  28-29ct.

atvarykit i kauno bazes tai bikone 4mm po 15ct thumbup.gif ir kelione apsimoketu mirksiukas.gif
Atsakyti
nu bet ar tikrai swarovskius gautum, o ne padelkas? g.gif

QUOTE(Pentarda @ 2009 12 13, 23:23)
atvarykit i kauno bazes tai bikone 4mm po 15ct thumbup.gif ir kelione apsimoketu mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 12 14, 00:25)
nu bet ar tikrai swarovskius gautum, o ne padelkas?  g.gif

va ir as pagalvojau,uz 15ct swarovskiu nebuna tikru.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 12 14, 01:25)
nu bet ar tikrai swarovskius gautum, o ne padelkas?  g.gif

Merginos ,o jus 100% tikros pirkdamos pigesnius sw mazose parduotuvelese g.gif
manau jose tik antkainiai uzdeti g.gif bet aisku yra parduotuviu su 100% tikrais sw ,apie tai kas tikra ir ne labai daug diskutuojama auksarankese 4u.gif
QUOTE(superEglius @ 2009 12 14, 11:54)
va ir as pagalvojau,uz 15ct swarovskiu nebuna tikru.. blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2009 12 14, 00:23)

Jei pas Valę, tai ten tikrai ne swarovskiai..
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 12 14, 16:48)
Jei pas Valę, tai ten tikrai ne swarovskiai..

O išties- kaip manote kur yra tikrai tikri tie SW, nes pas Valę tai jie po 12ct- tai tikrai neeee, tačiau tai ne tik pigumas rodo,o ir nusibraižymas ir pan,kai žiūri į juos....

Aš mąstau gal Kaune tik Ciklantoj tikri sw,o gal ir ten ne- kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(Centime @ 2009 12 14, 20:56)
O išties- kaip manote kur yra tikrai tikri tie SW, nes pas Valę tai jie po 12ct- tai tikrai neeee, tačiau tai ne tik pigumas rodo,o ir nusibraižymas ir pan,kai žiūri į juos....
Aš mąstau gal Kaune tik Ciklantoj tikri sw,o gal ir ten ne- kaip manot?

Na manau, kad Kaune tikrų swarovskių galima gauti arba Ciklantoj, arba Kristel smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Man tokia problema. Pradejau "meistrauti" auskariukus (savo reikmems mirksiukas.gif ), nusipirkau kelias rusis kabliuku-uzsegimu. Pirkau pasidabruotus, nes esu alergiska paprastiems ir nikeliui. Bet panesiojus tuos pasidabruotus irgi tas pats darosi, persti ausis, raudonuoja ir tikrai nieko gero. Gal zinote kur yra tu segtuku be nikelio g.gif Galvoju nusipirkti Sidabro namuose, bet bijau, kad ir ten gal koki nelabai g.gif . Kaip Jus sprendziate tokias problemas, Jus gi pardavinejate savo darbelius, o tokiu kaip as klienciu labai daug. 4u.gif Aciu.
Atsakyti
Aš tokiu atveju siūlau pirkti sidabrinius, jie tikrai nėra labai jau brangūs, galima už 4-5 litus nusipirkti, bet jau tikrai būsite užtikrinta, jog ausys priims 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hennessy: 15 gruodžio 2009 - 10:38
QUOTE(Bijuna @ 2009 12 15, 10:39)
Sveikos. Man tokia problema. Pradejau "meistrauti" auskariukus (savo reikmems  mirksiukas.gif ), nusipirkau kelias rusis kabliuku-uzsegimu. Pirkau pasidabruotus, nes esu alergiska paprastiems ir nikeliui. Bet panesiojus tuos pasidabruotus irgi tas pats darosi, persti ausis, raudonuoja ir tikrai nieko gero. Gal zinote kur yra tu segtuku be nikelio  g.gif Galvoju nusipirkti Sidabro namuose, bet bijau, kad ir ten gal koki nelabai  g.gif . Kaip Jus sprendziate tokias problemas, Jus gi pardavinejate savo darbelius, o tokiu kaip as klienciu labai daug.  4u.gif  Aciu.

QUOTE(Hennessy @ 2009 12 15, 11:37)
Aš tokiu atveju siūlau pirkti sidabrinius, jie tikrai nėra labai jau brangūs, galima už 4-5 litus nusipirkti, bet jau tikrai būsite užtikrinta, jog ausys priims  4u.gif

Del gryno sidabro, tai irgi priklauso nuo organizmo. Mano ausis ir sidabra ne visada priima. O gydau taip, turiu aukso auskariukus, panesioju keleta dieneliu ir ausis uzgyja, bet geriausiai, nors 2 dienos nenuimineti jos.
Atsakyti
Angelina 2007, va kai sidabro nepriima - tada sunkiau unsure.gif Mano vienos klientės ausys priima tik auksą, tai paprašė paauksuotų kabliukų. Bet tikrai ne faktas, kad priims ausys verysad.gif
Atsakyti
Merginos, jei pamatysit va tokiu, tik ne auksiniu, o pasidabruotu klipsu, duokit zinoti ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shwiesulka: 15 gruodžio 2009 - 13:14