Oi dėl Daiwos tai aš apakus.Nes aš pati iš jos perku kiekvieną mėnesį.Neturėjau niekada problemų.....bet ir visada maloniai nustebindavo dovanėlėmis.Į laiškus visada atsako.Dabar buvau nulėkus į Kauną į bazes.Ji ten parduotuvėlę turi.Pasirinkimas didelis buvo.Ir nuolaidų gavau...nu iš vis grįžau žiauriai apsipatenkinus
Na o tau taip nutiko .Gal sakykim kad tai vienetinis toks suklydimas
Mano mėgstamiausios parduotuvės (ir pagrindinės) tai perliukas ir daiwa.
Gal koks mėnulio užtėmimas Na, tiesa sakant, nebūčiau aš kėlusi vėjų dėl tų spaustukų ir nikeliuoto burbuliuko, na ir dėl akmenukų ne to diametro būčiau patylėjus, bet kadangi labai mane pavedė su neatsiųstais akmenėliais, tai jau, kaip sakant, parašiau viską, ką galvoju
Labas, kelintam sandėly Daiva parduotuvę turi? Ačiū.
Daiwos parduotuvė yra 105 vakarinėje galerijoje.Na aš kai nuvažiavau pradėjau ne iš to galo ieškoti.Nesusigaudžiau ten toj galybėj parduotuvių Tai ieškojau ilgai ir nuobodžiai Dabar tai ir užsimerkus rasčiau
QUOTE(grite @ 2009 12 12, 14:35)
Daiwos parduotuvė yra 105 vakarinėje galerijoje.Na aš kai nuvažiavau pradėjau ne iš to galo ieškoti.Nesusigaudžiau ten toj galybėj parduotuvių Tai ieškojau ilgai ir nuobodžiai Dabar tai ir užsimerkus rasčiau
Ačiū labai, ten dar nebuvau. O prekės ir kainos panašios kaip ir internetinėj parduotuvėj?
Aha kainos tos pačios.Tik yra dar akmenukai juostomis pirkti...tai dar pigiau gaunasi
QUOTE(Hennessy @ 2009 12 12, 09:01)
Mergytės, o kas nors turėjo problemų su daiwa.lt?
nenoriu cituot, visos zinutes, bet man tokie dalykai irgi nepatinka, todel stengiuosi viska "gyvai" pirkti, ypac karoliukus . Pvz., kad ir pati renkiesi "gyvai" ziurek, kazka ne ta issirenki, o kai svetimi renka ... .
Labas rytas,
Gal galetumete ivardinti, kur Vilniuje pigiausi svarovskiai? Aciu.
Gal galetumete ivardinti, kur Vilniuje pigiausi svarovskiai? Aciu.
QUOTE(Pentarda @ 2009 12 11, 18:44)
o kaip jas ivardint angliskai galt pasidalinsit patirtimi ir puslapeliais ir dar. . . Ar geros kokybes gavot is ebejaus tas replytes ir dar . . . Tai kokios kilputes su uzsukimu
pirkau iš čia
Kokybė gera, bent jau kolkas nieko blogo nepastebėjau.Atėjo per savaitę.
QUOTE(Undinelle @ 2009 12 13, 12:10)
Mielosios, pasidalinkit info kur geriausia pirkti Vilniuje svarovskius (ne internetu), nes siandien is nevilties Silvercityje keliolika vnt. uz labai brangiai isigijau.
QUOTE(Undinelle @ 2009 12 13, 20:13)
Mielosios, pasidalinkit info kur geriausia pirkti Vilniuje svarovskius (ne internetu), nes siandien is nevilties Silvercityje keliolika vnt. uz labai brangiai isigijau.
Tai pvz. akmenėliuose tikrai pigiau už Silvercity. Akmenėliai yra Pilies gatvėj.
QUOTE(Undinelle @ 2009 12 13, 21:13)
na Spartos stotelej yra siuvimo reikmenys,ten po 100 parduoda,bet po 23ct gaunasi,o akmeneliuose 28-29ct.