Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

QUOTE(Undinelle @ 2009 12 10, 21:12)
Aciu uz informacija.  4u.gif O gal galetumete pasakyti, kur nusipirkti ne internetu perkant?  ax.gif
Beje, gal kas zino kur issikele karoliukai is PC PARKAS Vilniuje? Snd nuejau ir toje vietoje radau arbatas...  verysad.gif

Tai cia Pilies g.,nes internete tokio pasirinkimo nera
Atsakyti
QUOTE(Tiniko @ 2009 12 10, 18:02)
Sveikos smile.gif gal kur Vilniuje matet auskaru intarpu kaip angeliuku sparneliai?

Bijau sumeluot, bet man rodos, VCUP'e "Sidabro namuose" maciau g.gif
Atsakyti
Vis dar ieskome ir nerandame niekur tokiu repliu:
user posted image

akmeneliai.com jos siek tiek kitokios, nedaro apvalios kilputes verysad.gif o taip apsidziaugeme, kad gavome unsure.gif Gal matete kas kur tokiu pirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2009 12 11, 13:34)
user posted image

akmeneliai.com jos siek tiek kitokios, nedaro apvalios kilputes  verysad.gif  o taip apsidziaugeme, kad gavome  unsure.gif Gal matete kas kur tokiu pirkti?  g.gif

Prieš gerus metus pirkau pamėnkalnio g. esančioje siūlų parduotuvėje (dešinėje gatvės pusėje, jei žiūri į Žvėryną, nepriėjus buvusio muzikinio angaro. Bet, kaip sakiau, senokai tai buvo...

Apskritai tai man labiau kilputes patinka su paprastom apvaliom replytėm daryt g.gif šitas patogu naudot kai kilputę su užsukimu darai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2009 12 11, 13:48)
Prieš gerus metus pirkau pamėnkalnio g. esančioje siūlų parduotuvėje (dešinėje gatvės pusėje, jei žiūri į Žvėryną, nepriėjus buvusio muzikinio angaro. Bet, kaip sakiau, senokai tai buvo...

Apskritai tai man labiau kilputes patinka su paprastom apvaliom replytėm daryt g.gif  šitas patogu naudot kai kilputę su užsukimu darai  thumbup.gif

Aciu, reikes paieskoti.
Man tos replytes nepamainomos thumbup.gif As tik pradejusi verti su jomis is karto kilputes dariau! thumbup.gif Pabandziau su iprastomis-tikrai sudetingiau. Cia reikia mano sesei. Niekur nerandame rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 11 gruodžio 2009 - 13:09
O kaip atrodo "kilputes su uzsukimu"? blush2.gif
Atsakyti
gal kas uzmatet kur nors internetinej erdvej storu odiniu virveliu g.gif , turiu ideju su sitokiu karoliukau http://www.e-karoliu...roliukas-2.html
reiketu bent 3-4 mm storumo
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2009 12 11, 12:34)
user posted image

akmeneliai.com jos siek tiek kitokios, nedaro apvalios kilputes  verysad.gif  o taip apsidziaugeme, kad gavome  unsure.gif Gal matete kas kur tokiu pirkti?  g.gif

Aš tokias iš ebay'aus parsisiunčiau ir tikrai nepamenu, bet mačiau kažkurioj internetinėj lietuvių parduotuvėj. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katiniuks: 11 gruodžio 2009 - 15:54
QUOTE(katiniuks @ 2009 12 11, 17:52)
Aš tokias iš ebay'aus  parsisiunčiau ir tikrai nepamenu, bet mačiau kažkurioj internetinėj lietuvių parduotuvėj. 4u.gif

o kaip jas ivardint angliskai mastau.gif galt pasidalinsit patirtimi ir puslapeliais ax.gif ir dar. . . Ar geros kokybes gavot is ebejaus tas replytes g.gif ir dar . . . Tai kokios kilputes su uzsukimu blush2.gif
Atsakyti
Pentarda, įtariu kad tokios smile.gif

user posted image
Atsakyti
Mergytės, o kas nors turėjo problemų su daiwa.lt? verysad.gif Na, kažkada užsakinėjau iš jų, viskas buvo tvarkoj, o šį kartą totaliai nepasisekė man angel_sadangel.gif Gavau užsakymą su grąžintais pinigėliais, nes daug ko nebeturėjo... Na, o tai negalima buvo parašyti prieš išsiunčiant - aš būčiau paprašiusi paprasčiausiai įdėti panašių akmenų iš turimų, nes dabar likau visiškai be to, ko man reikėjo be alternatyvų (o ir iš to, ką gavau, nebegalėsiu padaryti, ką planavau, nes trūksta detalių), kas reiškia, jog reikia vėl užsakinėti ir mokėti 5 litus už pristatymą doh.gif sad.gif Bet ir tai ne viskas - patikrinau, ką atsiuntė, tai supjovė grybą - įdėjo ne to diametro vienus akmenukus, prie sidabro spalvos karoliukų įkišo vieną nikeliuotą, o užspaudžiami burbuliukai-paslepėjai buvo nurodyta, jog 4 mm, bet atsiuntė 3 mm. Na, man reikėjo 4 mm, vėlgi, teks užsakinėti iš kitur, ko tirkai neplanavau verysad.gif Parašiau jiems gan piktą laišką, tikrai labai subjuro nuotaika, visus planus man sujaukė schmoll.gif Atsakymo dar negavau (savaitgalis, matyt....) unsure.gif
Atsakyti
oho..kaip slykstu sakyciau,as tokiu problemu nuolat su akmeneliais turiu,apgauna.uzsakau viena,o gaunu kita,kaina buna viena o parduoda uz kita.o apsiziuriu namuose aisku.tai vengiu ten eiti.
Atsakyti