Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

QUOTE(-Sandrita- @ 2009 12 09, 14:37)
yra čia:
http://www.akmenelia...505/Puslapis-1/
dar kazkurioj buvau mačius  4u.gif

Mergaitės, gal užmatėt kur auksuotų (aukso spalvos) skirtukų knygoms?  4u.gif

Yra akmeneliuose auksuotų skirtukų 4u.gif

O po kiek ten Gutermano vielutė su 50 proc. nuolaida (Pylimo g.)? bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Gal ir nelabai i tema, bet berods vienam puslapy esu macius tuos dalyeklius raktu pakabukams daryt, na paprasti kur buna plastamasiniai, galima pvz nuotrauka i juos idet...gal kuri pamenat, kokiam puslapy yra pirkt? arba kur parduotuvej ju ieskot? blush2.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buzuka @ 2009 12 09, 21:42)
O po kiek ten Gutermano vielutė su 50 proc. nuolaida (Pylimo g.)? bigsmile.gif

Man reikėjo 0.6 mm, ten ji šiaip kainuoja 10.50 Lt, bet kadangi nuolaida, tai perpus pigiau biggrin.gif Kitų storių nežiūrėjau, bet panašiai maždaug kainuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2009 12 09, 21:55)
Man reikėjo 0.6 mm, ten ji šiaip kainuoja 10.50 Lt, bet kadangi nuolaida, tai perpus pigiau  biggrin.gif  Kitų storių nežiūrėjau, bet panašiai maždaug kainuoja  4u.gif

ot faina jums kad nusipirkti galit, baltai pavydziu biggrin.gif 4u.gif pas mus nei vienos pardės nėra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2009 12 09, 21:48)
sveikos  4u.gif

Gal ir nelabai i tema, bet berods vienam puslapy esu macius tuos dalyeklius raktu pakabukams daryt, na paprasti kur buna plastamasiniai, galima pvz nuotrauka i juos idet...gal kuri pamenat, kokiam puslapy yra pirkt? arba kur parduotuvej ju ieskot?  blush2.gif

dekui 4u.gif

Čia būna
Atsakyti
uzsakiau karoliuku is perliukas.lt ir nesupratau kai cia reiks apmoketi, galvojau kokia banko saskaita ismes, pasirinkau isankstini apmokejima ir nieko tokio panasiaus neradau, atsiunte patvirtinima el pastu bet ten irgi tik parasyta ka uzsakiau, gal kas kas padetu? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif gal kur Vilniuje matet auskaru intarpu kaip angeliuku sparneliai?
Atsakyti
QUOTE(*nikituke* @ 2009 12 10, 17:38)
uzsakiau karoliuku is perliukas.lt ir nesupratau kai cia reiks apmoketi, galvojau kokia banko saskaita ismes, pasirinkau isankstini apmokejima ir nieko tokio panasiaus neradau, atsiunte patvirtinima el pastu bet ten irgi tik parasyta ka uzsakiau, gal kas kas padetu? blush2.gif

atsius sakaitele veliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos grozio kurejos,
Del laiko stokos, neturiu galimybes perskaityti viso skyrelio unsure.gif todel buciau dekinga, kad pasidalintumete savo info. 4u.gif Kur galeciau rasti segems metaliniu segtuku (t.y. nugarine seges dalis, su kuria sege prisegama prie rubo) ir kur audinuko to pakietinto (taip pat nugarine sages dalis)? 4u.gif 4u.gif Is anksto Jums aciu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undinelle: 10 gruodžio 2009 - 18:37
QUOTE(Undinelle @ 2009 12 10, 19:37)
Sveikos grozio kurejos,
Del laiko stokos, neturiu galimybes perskaityti viso skyrelio  unsure.gif  todel buciau dekinga, kad pasidalintumete savo info.  4u.gif Kur galeciau rasti segems metaliniu segtuku (t.y. nugarine seges dalis, su kuria sege prisegama prie rubo) ir kur audinuko to pakietinto (taip pat nugarine sages dalis)?  4u.gif  4u.gif Is anksto Jums aciu.  ax.gif

Akmenėliuose yra kelių dydžių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2009 12 09, 19:46)
Aisku, aciu. Reikes pasidometi.
Gal galite padeti, reikia labai labai tokiu intarpu-ramuneliu, niekur nerandu, akmenuku-vaivorykste.lt ir perliukas.lt - nebeturi.
user posted image
Kur dar galeciau ju rasti?  g.gif Labai reikia.

Sveikos merginos, nezinau kaip Jums bet man Verimo idejos VCUP'e patiko, pilna ten visokiu detaliu, galbut nepastebejote:), nes as rinkausi is 6 nemazu plastikiniu deziu metalines detales. Labai patiko ir nustebino stiklo karoliukai, tikrai neiprasti, na ir pusbrangiu akmenuku nusipirkau, kadangi tikrai pigiau nei teko matyti kitur mieste, o Guterman vielute pas juos kainoja viso labo 7.90 lt, tai irgi maloniai pradziugino.. Tai vat tokie ispudziai... rolleyes.gif

P.S Invincible taip pat sioje parduotuveje pirkau ir tavo ieskomas gelytes intarpus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvera: 10 gruodžio 2009 - 19:04
QUOTE(buzuka @ 2009 12 10, 19:50)
Akmenėliuose yra kelių dydžių mirksiukas.gif

Aciu uz informacija. 4u.gif O gal galetumete pasakyti, kur nusipirkti ne internetu perkant? ax.gif
Beje, gal kas zino kur issikele karoliukai is PC PARKAS Vilniuje? Snd nuejau ir toje vietoje radau arbatas... verysad.gif
Atsakyti