Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

Būsiu bjauri ir niekam nesakysiu, kad iki 12 19 Pylimo 38 parduotuvėlėje 50 proc nuolaida cool.gif
(šeštadienį buvau užsukusi, na, pasirinkimas paskurdėjęs, matyt išsiparduoda prieš prekių papildymą, bet šio bei to vistiek užsipirkti galima).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 09 gruodžio 2009 - 10:56
QUOTE(Erendira @ 2009 12 09, 10:55)
Būsiu bjauri ir niekam nesakysiu, kad iki 12 19 Pylimo 38 parduotuvėlėje  50 proc nuolaida cool.gif
(šeštadienį buvau užsukusi, na, pasirinkimas paskurdėjęs, matyt išsiparduoda prieš prekių papildymą, bet šio bei to vistiek užsipirkti galima).

Pietų pertrauka - jau bėgu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ačiū labai, man kaip tik ten reikėjo, tai vis tingiu nueiti, bet tokia progra tikrai nulėksiu blush2.gif
Atsakyti
noreciau paklausti, kur galima nupirkti plonos atlasines juosteles 0,5cm. buciau labai dekinga uz atsakyma, nes po visas parduotuves neturiu galimybiu vaiksciot 4u.gif
Atsakyti
yra čia:
http://www.akmenelia...505/Puslapis-1/
dar kazkurioj buvau mačius 4u.gif

Mergaitės, gal užmatėt kur auksuotų (aukso spalvos) skirtukų knygoms? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 12 09, 12:17)
noreciau paklausti, kur galima nupirkti plonos atlasines juosteles  0,5cm. buciau labai dekinga uz atsakyma, nes po visas parduotuves neturiu galimybiu vaiksciot  4u.gif

Šiaip Madoj antrame aukšte galite pabandyti, jie ten viokiausių juostelių turėjo. Dar mačiau Akmenėliuose (Pilies g. 23)
Atsakyti
QUOTE(laura-p @ 2009 12 08, 13:50)
Gal kas  uzsisakinejote is akmeneliai.com? g.gif  jau kelinta diena bandau prisiregistruoti, bet visai neregistruoja  verysad.gif idomu kodel? kitur viskas gerai, bet siuo metu reikia butent cia  ax.gif

man leidzia prisjungti, viskas OK g.gif

QUOTE(laura-p @ 2009 12 08, 14:13)
Nu lyg ir  gerai viskas, visur tinka , o cia ne verysad.gif dar taip nera buve verysad.gif
nors ir viska suvedu, ismeta, kad pasto kodas neivestas, na bandysiu dar  veliau...

o pasto koda vedi be LT? reikia tik skaiciukus vesti.
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2009 12 09, 11:55)
Būsiu bjauri ir niekam nesakysiu, kad iki 12 19 Pylimo 38 parduotuvėlėje  50 proc nuolaida cool.gif

mastau.gif Kokia cia parduotuve, jei galima paklausti? blush2.gif Tikiuosi cia Vilniuje. Ivedus i google meta kazkokia auto parduotuve hihihi.gif
Atsakyti
Invincible, parduotuvikė Pylimo g. 38 (čia Vilniuje, taip biggrin.gif ). Ten tuo adresu daug parduotuvių įsikūrusios (na, toks ilgas namas), todėl google ir meta neaišku, ką smile.gif Šiaip visai nebloga parduotuvė, aš dažnai ten einu, kai skubiai reikia kokių karoliukų/furnitūros. Aišku, pigiau užsakinėti iš internetinių, bet dėl poros karoliukų gi nesisiųsi... Tu kitoje temoje kažkada klausei apie reples kilpučių sukimui, kur vienas galas apvalus, o kitas kvadratinis, tai ir parašiau, kad kaip tik toje parduotuvėje man jas ir rodė ax.gif
Buvau šiandien nubėgusi - iššluota ten tikrai kaip reikiant, o ir žmonių buvo nemažai, bet praktiškaiб ko man reikėjo, tą ir nusipirkau, o priedo dar ir Gutterman pasidabruotos vielutės poką prigriebiau, nes su 50% nuolaida papigiai gaunasi thumbup.gif Mačiau vieną vyruką ( biggrin.gif ), kuris kaip minimum 4 pakelius vielos pasiėmė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*nikituke* @ 2009 12 09, 08:53)
jei tu is vln tai prie europos kur pozemine pereja ten visokiausiu segtuku daaaaaug, tokiu paprastu irgi maciau  mirksiukas.gif

ačiū, ten ir radau thumbup.gif

QUOTE(shwiesulka @ 2009 12 09, 09:40)
"Geros akys", turi omeny? Ar kuria? g.gif

taip, "Geros akys". Man ten anksčiau irgi labiau patiko. Bet po to, kai pradėjo ten dekupažas lentynas užkariaut, papuošalams irgi labai minimumas tų prekių teliko verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 12 09, 13:37)
Mergaitės, gal užmatėt kur auksuotų (aukso spalvos) skirtukų knygoms?  4u.gif

aš tai paskutinį kartą iš lelijos tokių pirkau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2009 12 09, 17:12)
Invincible, parduotuvikė Pylimo g. 38 (čia Vilniuje, taip  biggrin.gif ). Ten tuo adresu daug parduotuvių įsikūrusios (na, toks ilgas namas), todėl google ir meta neaišku, ką  smile.gif  Šiaip visai nebloga parduotuvė, aš dažnai ten einu, kai skubiai reikia kokių karoliukų/furnitūros. Aišku, pigiau užsakinėti iš internetinių, bet dėl poros karoliukų gi nesisiųsi... Tu kitoje temoje kažkada klausei apie reples kilpučių sukimui, kur vienas galas apvalus, o kitas kvadratinis, tai ir parašiau, kad kaip tik toje parduotuvėje man jas ir rodė  ax.gif
Buvau šiandien nubėgusi - iššluota ten tikrai kaip reikiant, o ir žmonių buvo nemažai, bet praktiškaiб ko man reikėjo, tą ir nusipirkau, o priedo dar ir Gutterman pasidabruotos vielutės poką prigriebiau, nes su 50% nuolaida papigiai gaunasi  thumbup.gif  Mačiau vieną vyruką ( biggrin.gif ), kuris kaip minimum 4 pakelius vielos pasiėmė  lotuliukas.gif

Oho, nezinojau nieko apie sia parduotuve. g.gif Cia ne Gintrakos parde tikiuosi, ne?
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2009 12 09, 18:01)
Oho, nezinojau nieko apie sia parduotuve.  g.gif Cia ne Gintrakos parde tikiuosi, ne?

tikrai ne smile.gif vadinasi "Malonios smulkmenos" ar kažkaip panašiai g.gif
Atsakyti
Aisku, aciu. Reikes pasidometi.
Gal galite padeti, reikia labai labai tokiu intarpu-ramuneliu, niekur nerandu, akmenuku-vaivorykste.lt ir perliukas.lt - nebeturi.
user posted image
Kur dar galeciau ju rasti? g.gif Labai reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 09 gruodžio 2009 - 18:46