Būsiu bjauri ir niekam nesakysiu, kad iki 12 19 Pylimo 38 parduotuvėlėje 50 proc nuolaida
(šeštadienį buvau užsukusi, na, pasirinkimas paskurdėjęs, matyt išsiparduoda prieš prekių papildymą, bet šio bei to vistiek užsipirkti galima).
QUOTE(Erendira @ 2009 12 09, 10:55)
Būsiu bjauri ir niekam nesakysiu, kad iki 12 19 Pylimo 38 parduotuvėlėje 50 proc nuolaida
(šeštadienį buvau užsukusi, na, pasirinkimas paskurdėjęs, matyt išsiparduoda prieš prekių papildymą, bet šio bei to vistiek užsipirkti galima).
Pietų pertrauka - jau bėgu
Ačiū labai, man kaip tik ten reikėjo, tai vis tingiu nueiti, bet tokia progra tikrai nulėksiu
noreciau paklausti, kur galima nupirkti plonos atlasines juosteles 0,5cm. buciau labai dekinga uz atsakyma, nes po visas parduotuves neturiu galimybiu vaiksciot
yra čia:
http://www.akmenelia...505/Puslapis-1/
dar kazkurioj buvau mačius
Mergaitės, gal užmatėt kur auksuotų (aukso spalvos) skirtukų knygoms?
http://www.akmenelia...505/Puslapis-1/
dar kazkurioj buvau mačius
QUOTE(Eve-line @ 2009 12 09, 12:17)
noreciau paklausti, kur galima nupirkti plonos atlasines juosteles 0,5cm. buciau labai dekinga uz atsakyma, nes po visas parduotuves neturiu galimybiu vaiksciot
Šiaip Madoj antrame aukšte galite pabandyti, jie ten viokiausių juostelių turėjo. Dar mačiau Akmenėliuose (Pilies g. 23)
QUOTE(laura-p @ 2009 12 08, 13:50)
Gal kas uzsisakinejote is akmeneliai.com? jau kelinta diena bandau prisiregistruoti, bet visai neregistruoja idomu kodel? kitur viskas gerai, bet siuo metu reikia butent cia
man leidzia prisjungti, viskas OK
QUOTE(laura-p @ 2009 12 08, 14:13)
Nu lyg ir gerai viskas, visur tinka , o cia ne dar taip nera buve
nors ir viska suvedu, ismeta, kad pasto kodas neivestas, na bandysiu dar veliau...
nors ir viska suvedu, ismeta, kad pasto kodas neivestas, na bandysiu dar veliau...
o pasto koda vedi be LT? reikia tik skaiciukus vesti.
QUOTE(Erendira @ 2009 12 09, 11:55)
Kokia cia parduotuve, jei galima paklausti? Tikiuosi cia Vilniuje. Ivedus i google meta kazkokia auto parduotuve
Invincible, parduotuvikė Pylimo g. 38 (čia Vilniuje, taip ). Ten tuo adresu daug parduotuvių įsikūrusios (na, toks ilgas namas), todėl google ir meta neaišku, ką Šiaip visai nebloga parduotuvė, aš dažnai ten einu, kai skubiai reikia kokių karoliukų/furnitūros. Aišku, pigiau užsakinėti iš internetinių, bet dėl poros karoliukų gi nesisiųsi... Tu kitoje temoje kažkada klausei apie reples kilpučių sukimui, kur vienas galas apvalus, o kitas kvadratinis, tai ir parašiau, kad kaip tik toje parduotuvėje man jas ir rodė
Buvau šiandien nubėgusi - iššluota ten tikrai kaip reikiant, o ir žmonių buvo nemažai, bet praktiškaiб ko man reikėjo, tą ir nusipirkau, o priedo dar ir Gutterman pasidabruotos vielutės poką prigriebiau, nes su 50% nuolaida papigiai gaunasi Mačiau vieną vyruką ( ), kuris kaip minimum 4 pakelius vielos pasiėmė
Buvau šiandien nubėgusi - iššluota ten tikrai kaip reikiant, o ir žmonių buvo nemažai, bet praktiškaiб ko man reikėjo, tą ir nusipirkau, o priedo dar ir Gutterman pasidabruotos vielutės poką prigriebiau, nes su 50% nuolaida papigiai gaunasi Mačiau vieną vyruką ( ), kuris kaip minimum 4 pakelius vielos pasiėmė
QUOTE(*nikituke* @ 2009 12 09, 08:53)
jei tu is vln tai prie europos kur pozemine pereja ten visokiausiu segtuku daaaaaug, tokiu paprastu irgi maciau
ačiū, ten ir radau
QUOTE(shwiesulka @ 2009 12 09, 09:40)
"Geros akys", turi omeny? Ar kuria?
taip, "Geros akys". Man ten anksčiau irgi labiau patiko. Bet po to, kai pradėjo ten dekupažas lentynas užkariaut, papuošalams irgi labai minimumas tų prekių teliko
Papildyta:
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 12 09, 13:37)
aš tai paskutinį kartą iš lelijos tokių pirkau
QUOTE(Hennessy @ 2009 12 09, 17:12)
Invincible, parduotuvikė Pylimo g. 38 (čia Vilniuje, taip ). Ten tuo adresu daug parduotuvių įsikūrusios (na, toks ilgas namas), todėl google ir meta neaišku, ką Šiaip visai nebloga parduotuvė, aš dažnai ten einu, kai skubiai reikia kokių karoliukų/furnitūros. Aišku, pigiau užsakinėti iš internetinių, bet dėl poros karoliukų gi nesisiųsi... Tu kitoje temoje kažkada klausei apie reples kilpučių sukimui, kur vienas galas apvalus, o kitas kvadratinis, tai ir parašiau, kad kaip tik toje parduotuvėje man jas ir rodė
Oho, nezinojau nieko apie sia parduotuve. Cia ne Gintrakos parde tikiuosi, ne?
QUOTE(Invincible @ 2009 12 09, 18:01)
Oho, nezinojau nieko apie sia parduotuve. Cia ne Gintrakos parde tikiuosi, ne?
tikrai ne vadinasi "Malonios smulkmenos" ar kažkaip panašiai
Aisku, aciu. Reikes pasidometi.
Gal galite padeti, reikia labai labai tokiu intarpu-ramuneliu, niekur nerandu, akmenuku-vaivorykste.lt ir perliukas.lt - nebeturi.
Kur dar galeciau ju rasti? Labai reikia.
Gal galite padeti, reikia labai labai tokiu intarpu-ramuneliu, niekur nerandu, akmenuku-vaivorykste.lt ir perliukas.lt - nebeturi.
Kur dar galeciau ju rasti? Labai reikia.