Atsiprasau iskarto uz durna klausima zinau, kad gert iki OT negalima apie 3 valandas. O valgyt? O slapintis tame tarpe?
QUOTE(egle50 @ 2009 12 01, 17:11)
sveikutes
pagaliau arteju prie ramesnio termino, tai noriu ir Jums pasigirti ir palinketi, kad testukai suteiktu tokia laime, kaip ir man
Labai aciu Zydros Akys, kuri ne tik greitai testukus parupino ir labai aiskiai gelbejo su patarimais, kaip juos naudoti, bet ir asmeniskai rupinosi, atsakinejo i mano kvailus klausimus ir pirmoji mano testuku foto iziurejo vaiduokliuka, kuriuo as pati dar bijojau patiketi
pagaliau arteju prie ramesnio termino, tai noriu ir Jums pasigirti ir palinketi, kad testukai suteiktu tokia laime, kaip ir man
Labai aciu Zydros Akys, kuri ne tik greitai testukus parupino ir labai aiskiai gelbejo su patarimais, kaip juos naudoti, bet ir asmeniskai rupinosi, atsakinejo i mano kvailus klausimus ir pirmoji mano testuku foto iziurejo vaiduokliuka, kuriuo as pati dar bijojau patiketi
Labai už tave džiaugiuosi
Papildyta:
QUOTE(Burbuliene @ 2009 12 02, 15:30)
Atsiprasau iskarto uz durna klausima zinau, kad gert iki OT negalima apie 3 valandas. O valgyt? O slapintis tame tarpe?
Na, aš tiksliai dėl šlapinimosi nežinau, bet pav. aš tai stengiuosi bent dvi val. negerti, nevalgyti ir tualete nesilankyti
na va pasiskundziau pries pora dienu kad tikriausei praziopsojau savo II (OT), bet pasirodo ne. Pagaliau sulaukiau na db reiks gerai padirbeti ir tikiuosi greit pamatysim II ir ant NT
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 02, 16:50)
na va pasiskundziau pries pora dienu kad tikriausei praziopsojau savo II (OT), bet pasirodo ne. Pagaliau sulaukiau na db reiks gerai padirbeti ir tikiuosi greit pamatysim II ir ant NT
Prašom iliustracijų
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 02, 17:50)
linkim II NT
QUOTE(-Anna- @ 2009 12 02, 21:03)
aciu, bandysiu
Papildyta:
http://img109.images...21209200400.jpg
na stai, lygtais pavyko bet neryskei matosi nes su tel fotkinau... ir ten kaskodel kelios iskart isikele...
QUOTE(Rismena @ 2009 12 01, 16:47)
(...) Paaiskintik,ar galejo taip anksti ciklo jau kazka rodyti Testuojuosi su 20-kais
galejo rodytis vaiduokliukas net ir taip anksti.
egle50, sveikinu
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 02, 20:21)
aciu, bandysiu
Papildyta:
na stai, lygtais pavyko bet neryskei matosi nes su tel fotkinau... ir ten kaskodel kelios iskart isikele...
Papildyta:
aha matosi
tai kibkite i darbus
QUOTE(Švelnukė @ 2009 12 01, 10:41)
tai nesupratau, kokia tavo temperatūra būna dabar man testukas pirmą naujo ciklo dieną, tada kada turėjau sulaukti mmm, NT parodė vos įžiūrimą vaiduokliuką, neskubėk ir nesinervuok dar 6 dienelės iki mmm, aš tai tikiu, kad tu laukiesi, nes požymiai labai panašūs
Šiandien juoda diena darbe buvo, tai ne pagalvot nebuvo kada, nei pavalgyt, ne vaistų išgert, nei temperatūros pasimatuot. Bet kątik matavausi, tai 36,9. Kiek geriau, žinoma, jaučiuosi, bet pilvą lyg ir bando maudent ir strėnas ( irgi kiek silpniau).
Aš jau perdegiau nekantrumu. Jau nedaug beliko laukt. Tik dabar jau kažkokia skeptiška nuotaika. Atrodo, kad jei lyg šiol nepastojusi buvau, tai negi dabar viskas taip paprastai pavyks
QUOTE(Glamour @ 2009 12 02, 21:34)
Šiandien juoda diena darbe buvo, tai ne pagalvot nebuvo kada, nei pavalgyt, ne vaistų išgert, nei temperatūros pasimatuot. Bet kątik matavausi, tai 36,9. Kiek geriau, žinoma, jaučiuosi, bet pilvą lyg ir bando maudent ir strėnas ( irgi kiek silpniau).
Aš jau perdegiau nekantrumu. Jau nedaug beliko laukt. Tik dabar jau kažkokia skeptiška nuotaika. Atrodo, kad jei lyg šiol nepastojusi buvau, tai negi dabar viskas taip paprastai pavyks
as tikejausi is pirmo karto pataikyti, bet kai atkeliavo mmm nusivyliau nes jau jauciau ale visus pozymius tai dabar va liko iki mmm savaite, tai kazkaip kai jau nusiteikiau daugiau nesvaigti kaip pirma karta tai ir nejauciu nieko, ir nuojauta kuzda kad ir si men nieko nebus