tik sitie testukai man rodydavo iki 5 dienu teigiamus
Taigi nepergyvenk, kad pas tave irgi taip rodo.
QUOTE(Linutas @ 2009 11 30, 21:19)
tik sitie testukai man rodydavo iki 5 dienu teigiamus
o tai iseina kad jie nelabai geri testukai? kitokiu vaistinej nebuvo, tai tokius ir ciupau, nenusimanau as apie juos beje ir brangus jie
QUOTE(*egzotika* @ 2009 11 30, 21:36)
o tai iseina kad jie nelabai geri testukai? kitokiu vaistinej nebuvo, tai tokius ir ciupau, nenusimanau as apie juos beje ir brangus jie
nu gi gali čia, forume, pigiau gauti, taip kad ir po du skirtingus nebus gaila naudoti, kad įsitikinti rezultatu.
Aš tai nervuojuosi, nes bijau kad nebūtų man gripas. Jau du NT sugadinau neiskentusi. Bijau,nes nezinau jei ka kokiais vaistais gydytis, kol dar neaisku ar laukiauose (tikimybe juk yra). Šiandien darbe taip prastai jaučiausi, kaip su 38 temperatūros. Ryte temperatūros nebuvo, po to kilo iki vienos dalies kol vakare iki dviejų pakilo, o dabar vėl tik viena dalis. Pilvą vis dar maudena, krutinė dar jautresnė. Šįvakar ir NT ir OT gadinau. NT neigiamas, OT viena juostelė ir vaiduokliukas vos vos įžiūrimas. Dar 6 dienos iki mmm Gėriau homeopatinį gripheel Įtariu, kad įtakojo kiek temperatūrą jis.
As dar vis aiskinuosi viska Mergaites,o kaip jus pajauciat ta O? Sakot,kad jauciat,pilva maudzia ar dar kas...nu as nepajutau ,bent apie O nepagalvojau niekada,kad turi taip buti Nebent imsiu dabar sekti,tai ir pajusiu viska
Tarp ki ta ko,man labai tankiai 37,3 buna,jau koks antras menesis,su tarpais Bet tikrai nesilaukiu
Tarp ki ta ko,man labai tankiai 37,3 buna,jau koks antras menesis,su tarpais Bet tikrai nesilaukiu
QUOTE(Glamour @ 2009 11 30, 21:49)
Aš tai nervuojuosi, nes bijau kad nebūtų man gripas. Jau du NT sugadinau neiskentusi. Bijau,nes nezinau jei ka kokiais vaistais gydytis, kol dar neaisku ar laukiauose (tikimybe juk yra). Šiandien darbe taip prastai jaučiausi, kaip su 38 temperatūros. Ryte temperatūros nebuvo, po to kilo iki vienos dalies kol vakare iki dviejų pakilo, o dabar vėl tik viena dalis. Pilvą vis dar maudena, krutinė dar jautresnė. Šįvakar ir NT ir OT gadinau. NT neigiamas, OT viena juostelė ir vaiduokliukas vos vos įžiūrimas. Dar 6 dienos iki mmm Gėriau homeopatinį gripheel Įtariu, kad įtakojo kiek temperatūrą jis.
Glamour, nusiramink Gripo nesupainiosi nė su kuo. Gripas- iškart kyla aukšta temp 39-40 laipsnių, "laužo kaulus", skauda akis, raumenis, stiprūs galvos skausmai. Pagal tavo aprašymą - tai tik paprastas peršalimas, nėštumui jokios blogos įtakos. Gerk arbatas, vit C ir ilsėkis
Gali būti ir kitas variantas - leliukas kuriasi nameliuose O kad tavo organizmas neatmestų jo kaip svetimkūnio, jis ir "pasilpnino" tavo imuninę sistemą. Iš to ir gali būti peršalimas Tad nestresuok be laiko. Pagyvensim - pamatysim
QUOTE(Rismena @ 2009 11 30, 22:12)
As dar vis aiskinuosi viska Mergaites,o kaip jus pajauciat ta O? Sakot,kad jauciat,pilva maudzia ar dar kas...nu as nepajutau ,bent apie O nepagalvojau niekada,kad turi taip buti Nebent imsiu dabar sekti,tai ir pajusiu viska
Aš tai irgi nelabai jaučiu O... Na, nebent pilvą pučia. Bet būna, kad ir nuo maisto pučia
Jei tau laikosi tokia temp, reikėtų prie progos pasirodyti gyd. Tokia temp gali rodyti, kad organizme yra uždegimas
gretusiu . Kažkokie X- failai ir pas mane su BT ir OT. OT dariausi kelis iš eilės, nė vienas nebuvo teigiamas. Paskui numojau ranka. BT irgi nekilo. Šiandien BT pakilo, OT testinė juostelė visai blanki... Gal ir pas mane maža LH, o gal apskritai hormonai durniuoja Aš žadu kitą ciklą tirtis hormonus, patarčiau ir tau nedelsti, tuo labiau, jei prieš tai buvo anovuliacinis...
QUOTE(Glamour @ 2009 11 30, 23:49)
tai nesupratau, kokia tavo temperatūra būna dabar man testukas pirmą naujo ciklo dieną, tada kada turėjau sulaukti mmm, NT parodė vos įžiūrimą vaiduokliuką, neskubėk ir nesinervuok dar 6 dienelės iki mmm, aš tai tikiu, kad tu laukiesi, nes požymiai labai panašūs
QUOTE(Rismena @ 2009 11 30, 22:12)
As dar vis aiskinuosi viska Mergaites,o kaip jus pajauciat ta O? :
sunku nupasakoti, bet save per laika stebedama tikrai pajausi O skausmelius. Man jie buna nuo stipraus durimo kuris trunka apie kelias val iki silpno padurciojimo sonuose
QUOTE(Gytr @ 2009 11 30, 23:41)
Glamour, nusiramink Gripo nesupainiosi nė su kuo. Gripas- iškart kyla aukšta temp 39-40 laipsnių, "laužo kaulus", skauda akis, raumenis, stiprūs galvos skausmai. Pagal tavo aprašymą - tai tik paprastas peršalimas, nėštumui jokios blogos įtakos. Gerk arbatas, vit C ir ilsėkis
Gali būti ir kitas variantas - leliukas kuriasi nameliuose O kad tavo organizmas neatmestų jo kaip svetimkūnio, jis ir "pasilpnino" tavo imuninę sistemą. Iš to ir gali būti peršalimas
Gali būti ir kitas variantas - leliukas kuriasi nameliuose O kad tavo organizmas neatmestų jo kaip svetimkūnio, jis ir "pasilpnino" tavo imuninę sistemą. Iš to ir gali būti peršalimas
Ne, gripas bebutinai su temperatura. Gali jos ir nebuti, gali tiesiog jausti stipru silpnuma ir stipru prakaitavima. Kartais stipriai viduriuojama.
Taciau tesisybe yra su imunitetu, kai pastoji - jis siek tiek pasilpsta
O siaip yra pastebeta, kad po teigiamo OT ne is karto BT soktelna. Nes BT pakilima salygoja progesteronas, kuri ir gamina susidares geltonkunis is sprogusio folikulo. O folikulas sprogsta (ivyksta ovuliacija) mazejant/krentant LH bangai. Taigi tai santykkinai slidus dalykas, kaip pavyzdziui:
Siandien 14 val mano testukas ryskus;
Ryt ryte BT nepakilus;
O vel 14 val atliktas testukas jau blankus.
Vadinasi man O gali ivykti sia diena ryte/per pietus/vakare.
Jei ivyks vakare ryt mano BT vel nebus pakilus - nebus pakankamai progesteromo.
Taigi po teigiamo testuko BT gali sokteli tik trecios dienos ryta
O... pagaliau Linutas paaiškino kodėl po OT teigiamo tik trečią ar net vėlesnę dieną pakyla BT
QUOTE(Gytr @ 2009 12 01, 01:41)
Jei tau laikosi tokia temp, reikėtų prie progos pasirodyti gyd. Tokia temp gali rodyti, kad organizme yra uždegimas
gal reiktu pas gydytoja
O kaip manot, ar gerai darau testuodamasi kas antrą dieną . Aš, jei OT parodo tik vieną juostelę, kitą testą darausi ne sekančią, o dar kitą dieną, turėdama galvoje, kad "po paskutinio teigiamo OT ovuliacija turi įvykti per 24val".
QUOTE(Atėnė @ 2009 12 01, 16:42)
O kaip manot, ar gerai darau testuodamasi kas antrą dieną . Aš, jei OT parodo tik vieną juostelę, kitą testą darausi ne sekančią, o dar kitą dieną, turėdama galvoje, kad "po paskutinio teigiamo OT ovuliacija turi įvykti per 24val".
Aš tai taip nerizikuočiau
QUOTE(Rismena @ 2009 12 01, 16:47)
Pameginau OT pasidaryti pirma karta,dabar mano astunta ciklo diena,testukas rode kontroline ryzkia juostele ir antra vaiduokliuka,vos matoma juostele Paaiskintik,ar galejo taip anksti ciklo jau kazka rodyti Testuojuosi su 20-kais
Gali.. pirmame puslapyje aprašyta, kad būna LH bangos.. o tik po piko įvyksta O