Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (10 dalis)

Mergaites, o ne vienai nera pasitaike, kad po anovuliacinio ciklo issiderintu organizmas ir O ateitu veliau? OT tokio pacio ryskumo, neblanksta... Tai ar jau lekt pas gine, ar laukt? 22cd, o kokio ilgio ciklas - jau nebeisivaizduoju...
Atsakyti
sveikos, na as irgi prisijungiu prie jusu 4u.gif "zydros akys" dar karta aciu uz testukus 4u.gif "gadinu" jau apie savaitele tuos testukus, bet kaip nieko taip nieko, aisku tikriausei peranksti pradejau, bet bijojau praleisti ta dienele, nes nlb regulerios mm... ir kaskaip keista, iki vakar testukai vis ryskesni buvo o snd vel vos vos iziurimas, ir tj gal cia del to kad zinau jog ten turi buti ta juostele, vyrui rodziau sako gal ir matosi bet buvo ir labiau. tj db ir galvojau as jau cia praziopsojau ar kaip? unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2009 11 29, 12:21)
Vakar OT vel buvo blankesnis  doh.gif Iki siol ne vienas "nedatempe" iki teigiamo... Itariu, O antra cikla is eiles nepagausiu  doh.gif  doh.gif  doh.gif

aš su Žydros akys OT testukais turėjau praktikos vieną mėnesį, mano OT taip ir nebuvo pilnai teigiami, naudojau jautriausius 20-ukus, kada jau mano akimis buvo ryškiausias, bet neteigiamas, kitą dieną jau nublanko visai, bet O įvyko, pati jaučiau, ir dabar aš laukiuosi rolleyes.gif

QUOTE(Glamour @ 2009 11 29, 20:30)
Aš BT nematuoju, neprisiverčiu  blush2.gif , o paprastą temperatūra kątik pasimatavau, pakilo iki 37,3. Bet iki tol apie 37 buvo. Pradžioj pagalvojau, kad man panašūs požymiai buvo kai cistą rado, bet daktarė būtų užčiuopus, vakar apžiūros metu, tai šįkart atmetu tokį pavojų. Jei vakarykštis šalpimo tyrimas nerodė uždegimo jokio , tai kažkokia įtartina man šita temperatūra. Jokių peršalimo požymių nejaučiu.

man tavo požymiai labai panašūs į nestuke.gif mirksiukas.gif pamatuok taip kasdien tempą, aš pirmą naujo ciklo dieną pasidariau NT ir jau pamačiau vaiduokliuką, šiandien pasidariau dar vieną, tai dar ryškesnis rolleyes.gif laikysiu kumštukus, kad pasisektų 4u.gif

kiek dar liko iki mmm? sakei ir papuliai jautrūs?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Švelnukė: 29 lapkričio 2009 - 21:59
QUOTE(Švelnukė @ 2009 11 29, 21:57)
aš su Žydros akys OT testukais turėjau praktikos vieną mėnesį, mano OT taip ir nebuvo pilnai teigiami, naudojau jautriausius 20-ukus, kada jau mano akimis buvo ryškiausias, bet neteigiamas, kitą dieną jau nublanko visai, bet O įvyko, pati jaučiau, ir dabar aš laukiuosi  rolleyes.gif

Labai uz tave dziaugiuosi 4u.gif Ale kad man ir BT nekyla, 22 cd, nors visa savaite jauciu dieglius desiniam sone, isskyros buvo tasios, siandien jau svaru doh.gif Ne tik OT - visi pozymiai pries mane doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Mergaites, kaip sakau, tai svarbiausia, kad pirmą mėnesį tesuotis, geriausia su jautriausiais, nes kaip praktika rodo, tai pas daug ką LH ne klodai jo... cool.gif
taigi.. ir TIK PO ANTRO TESTAVIMOSI (VISO) MĖNESIO jei nepagavote OT teigiamo, šiek tiek sunerimkit (pas visas visas moteris būna anovuliaciniai ciklai.. ir dėl to neverta nerimauti).. arba, jei tris, keturias dienas OT rodo teigamą rezultatą-pereikit prie nejautresnių 4u.gif

Mergaitės,nestresuokit jog nepagavot O, nesulaukusios mmm, nes kaip pav.... pas mane būdavo ciklas 32-38 dienos, ir aš, kaip pagal vadovėlius, tikėjausi, kad mano O vyksta ciklo viduryje (juk dažniausiai nebūna užsimenama apie tai, kad labai dažnai ciklas būna ne 28 dienos doh.gif ) t.y. 17-19 c.d., o pasirodo.. mano O vykdavo ne anksčiau nei 23 c.d. ir paskui, po laporaskopijos ėme ir sutrumpėjo, bei susireguliavo iki 29 c.d. blink.gif na aišku, valio, bet netikėta blink.gif....plius po OT naudojimo sužinojau, kad mano liuteininė fazė tik 9 dienos cool.gif o ne 14 kaip rašo vadovėliai... doh.gif taip kad.. kartojuosi.. pasitestuokit 1-2 mėnesius ir tada savo biociklus pažinosit ir žinosit kada ko tikėtis... 4u.gif
Papildyta:
Ir dar... jei nepagaunat per visą mėnesį teigiamų OT (su 20 jautrumo), tai pereikit prie dar jautresnių.. jautriausi-15 miu/ml 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydros akys: 29 lapkričio 2009 - 22:53
QUOTE(gretusiu @ 2009 11 29, 20:43)
Tai ar jau lekt pas gine, ar laukt? 22cd, o kokio ilgio ciklas - jau nebeisivaizduoju...

Tai kokio ilgio pas tave ciklai dazniausiai budavo? g.gif
Mano kaip ne is trumpuju tai teigiamo OT sulaukdavau ir 23 CD doh.gif
QUOTE(Žydros akys @ 2009 11 29, 22:47)

Noriu taves paklausti:
1.o tai pagal OT tavo antra liuteinine faze visad 9 dienos?
2. Tai tau ir laparaskopija dare ir dar GN?
3. Tai turi dar OT 15 jautrumo? bigsmile.gif

Atleisk, uzverciau klausimais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2009 11 30, 13:15)
...
Noriu taves paklausti:
1.o tai pagal OT tavo antra liuteinine faze visad 9 dienos?
2. Tai tau ir laparaskopija dare ir dar GN?
3. Tai turi dar OT 15 jautrumo?  bigsmile.gif

Atleisk, uzverciau klausimais  blush2.gif

1. Taip, pas mane visada 9 dienos 4u.gif
2. Darė laporaskopiją kai buvo negimdinis, tuo pačiu ir viską pažiūrėjo.. viskas liuks.. GN nedarė, nes nebuvo reikalo 4u.gif
3. Turėsiu per artimiausias dvi savaites 4u.gif
Atsakyti
mergytes,o ka reiskia,jei OT rodo ryskias II,o man turi but mmm? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meduksi @ 2009 11 30, 16:29)
mergytes,o ka reiskia,jei OT rodo ryskias II,o man turi but mmm? ax.gif

reiskia kad tau dabar o ,prailgejo ciklas,arba kad tu nestuke.gif ,arba bruokuotas testas biggrin.gif.siulau nt pasidaryt,del viso pikto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inrisa: 30 lapkričio 2009 - 15:42
ikeliu uzvakar ir siandienos OT (vakarykstis toks pat kaip ir pirmas), esu naujoke tai noriu komentaru blush2.gif aciu 4u.gif
14 CK user posted image
16 CK user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *egzotika*: 30 lapkričio 2009 - 20:16
QUOTE(*egzotika* @ 2009 11 30, 20:12)
ikeliu siandienos OT, esu naujoke tai noriu komentaru  blush2.gif  aciu  4u.gif
14 CK user posted image
user posted image

manyciau kaip teigiamas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2009 11 30, 21:14)
manyciau kaip teigiamas  mirksiukas.gif

as irgi taip manau, neturiu tame patirties tai nezinau as teisingai galvoju blush2.gif
Atsakyti