Mergaites, o ne vienai nera pasitaike, kad po anovuliacinio ciklo issiderintu organizmas ir O ateitu veliau? OT tokio pacio ryskumo, neblanksta... Tai ar jau lekt pas gine, ar laukt? 22cd, o kokio ilgio ciklas - jau nebeisivaizduoju...
sveikos, na as irgi prisijungiu prie jusu "zydros akys" dar karta aciu uz testukus "gadinu" jau apie savaitele tuos testukus, bet kaip nieko taip nieko, aisku tikriausei peranksti pradejau, bet bijojau praleisti ta dienele, nes nlb regulerios mm... ir kaskaip keista, iki vakar testukai vis ryskesni buvo o snd vel vos vos iziurimas, ir tj gal cia del to kad zinau jog ten turi buti ta juostele, vyrui rodziau sako gal ir matosi bet buvo ir labiau. tj db ir galvojau as jau cia praziopsojau ar kaip?
QUOTE(gretusiu @ 2009 11 29, 12:21)
Vakar OT vel buvo blankesnis Iki siol ne vienas "nedatempe" iki teigiamo... Itariu, O antra cikla is eiles nepagausiu
aš su Žydros akys OT testukais turėjau praktikos vieną mėnesį, mano OT taip ir nebuvo pilnai teigiami, naudojau jautriausius 20-ukus, kada jau mano akimis buvo ryškiausias, bet neteigiamas, kitą dieną jau nublanko visai, bet O įvyko, pati jaučiau, ir dabar aš laukiuosi
QUOTE(Glamour @ 2009 11 29, 20:30)
Aš BT nematuoju, neprisiverčiu , o paprastą temperatūra kątik pasimatavau, pakilo iki 37,3. Bet iki tol apie 37 buvo. Pradžioj pagalvojau, kad man panašūs požymiai buvo kai cistą rado, bet daktarė būtų užčiuopus, vakar apžiūros metu, tai šįkart atmetu tokį pavojų. Jei vakarykštis šalpimo tyrimas nerodė uždegimo jokio , tai kažkokia įtartina man šita temperatūra. Jokių peršalimo požymių nejaučiu.
man tavo požymiai labai panašūs į pamatuok taip kasdien tempą, aš pirmą naujo ciklo dieną pasidariau NT ir jau pamačiau vaiduokliuką, šiandien pasidariau dar vieną, tai dar ryškesnis laikysiu kumštukus, kad pasisektų
kiek dar liko iki mmm? sakei ir papuliai jautrūs?
QUOTE(Švelnukė @ 2009 11 29, 21:57)
aš su Žydros akys OT testukais turėjau praktikos vieną mėnesį, mano OT taip ir nebuvo pilnai teigiami, naudojau jautriausius 20-ukus, kada jau mano akimis buvo ryškiausias, bet neteigiamas, kitą dieną jau nublanko visai, bet O įvyko, pati jaučiau, ir dabar aš laukiuosi
Labai uz tave dziaugiuosi Ale kad man ir BT nekyla, 22 cd, nors visa savaite jauciu dieglius desiniam sone, isskyros buvo tasios, siandien jau svaru Ne tik OT - visi pozymiai pries mane
Mergaites, kaip sakau, tai svarbiausia, kad pirmą mėnesį tesuotis, geriausia su jautriausiais, nes kaip praktika rodo, tai pas daug ką LH ne klodai jo...
taigi.. ir TIK PO ANTRO TESTAVIMOSI (VISO) MĖNESIO jei nepagavote OT teigiamo, šiek tiek sunerimkit (pas visas visas moteris būna anovuliaciniai ciklai.. ir dėl to neverta nerimauti).. arba, jei tris, keturias dienas OT rodo teigamą rezultatą-pereikit prie nejautresnių
Mergaitės,nestresuokit jog nepagavot O, nesulaukusios mmm, nes kaip pav.... pas mane būdavo ciklas 32-38 dienos, ir aš, kaip pagal vadovėlius, tikėjausi, kad mano O vyksta ciklo viduryje (juk dažniausiai nebūna užsimenama apie tai, kad labai dažnai ciklas būna ne 28 dienos ) t.y. 17-19 c.d., o pasirodo.. mano O vykdavo ne anksčiau nei 23 c.d. ir paskui, po laporaskopijos ėme ir sutrumpėjo, bei susireguliavo iki 29 c.d. na aišku, valio, bet netikėta ....plius po OT naudojimo sužinojau, kad mano liuteininė fazė tik 9 dienos o ne 14 kaip rašo vadovėliai... taip kad.. kartojuosi.. pasitestuokit 1-2 mėnesius ir tada savo biociklus pažinosit ir žinosit kada ko tikėtis...
Papildyta:
Ir dar... jei nepagaunat per visą mėnesį teigiamų OT (su 20 jautrumo), tai pereikit prie dar jautresnių.. jautriausi-15 miu/ml
taigi.. ir TIK PO ANTRO TESTAVIMOSI (VISO) MĖNESIO jei nepagavote OT teigiamo, šiek tiek sunerimkit (pas visas visas moteris būna anovuliaciniai ciklai.. ir dėl to neverta nerimauti).. arba, jei tris, keturias dienas OT rodo teigamą rezultatą-pereikit prie nejautresnių
Mergaitės,nestresuokit jog nepagavot O, nesulaukusios mmm, nes kaip pav.... pas mane būdavo ciklas 32-38 dienos, ir aš, kaip pagal vadovėlius, tikėjausi, kad mano O vyksta ciklo viduryje (juk dažniausiai nebūna užsimenama apie tai, kad labai dažnai ciklas būna ne 28 dienos ) t.y. 17-19 c.d., o pasirodo.. mano O vykdavo ne anksčiau nei 23 c.d. ir paskui, po laporaskopijos ėme ir sutrumpėjo, bei susireguliavo iki 29 c.d. na aišku, valio, bet netikėta ....plius po OT naudojimo sužinojau, kad mano liuteininė fazė tik 9 dienos o ne 14 kaip rašo vadovėliai... taip kad.. kartojuosi.. pasitestuokit 1-2 mėnesius ir tada savo biociklus pažinosit ir žinosit kada ko tikėtis...
Papildyta:
Ir dar... jei nepagaunat per visą mėnesį teigiamų OT (su 20 jautrumo), tai pereikit prie dar jautresnių.. jautriausi-15 miu/ml
QUOTE(gretusiu @ 2009 11 29, 20:43)
Tai ar jau lekt pas gine, ar laukt? 22cd, o kokio ilgio ciklas - jau nebeisivaizduoju...
Tai kokio ilgio pas tave ciklai dazniausiai budavo?
Mano kaip ne is trumpuju tai teigiamo OT sulaukdavau ir 23 CD
QUOTE(Žydros akys @ 2009 11 29, 22:47)
Noriu taves paklausti:
1.o tai pagal OT tavo antra liuteinine faze visad 9 dienos?
2. Tai tau ir laparaskopija dare ir dar GN?
3. Tai turi dar OT 15 jautrumo?
Atleisk, uzverciau klausimais
QUOTE(Linutas @ 2009 11 30, 13:15)
...
Noriu taves paklausti:
Noriu taves paklausti:
1. Taip, pas mane visada 9 dienos
2. Darė laporaskopiją kai buvo negimdinis, tuo pačiu ir viską pažiūrėjo.. viskas liuks.. GN nedarė, nes nebuvo reikalo
3. Turėsiu per artimiausias dvi savaites
mergytes,o ka reiskia,jei OT rodo ryskias II,o man turi but mmm?
QUOTE(meduksi @ 2009 11 30, 16:29)
mergytes,o ka reiskia,jei OT rodo ryskias II,o man turi but mmm?
reiskia kad tau dabar o ,prailgejo ciklas,arba kad tu ,arba bruokuotas testas .siulau nt pasidaryt,del viso pikto
QUOTE(*egzotika* @ 2009 11 30, 20:12)
manyciau kaip teigiamas
QUOTE(Linutas @ 2009 11 30, 21:14)
manyciau kaip teigiamas
as irgi taip manau, neturiu tame patirties tai nezinau as teisingai galvoju