Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (10 dalis)

QUOTE(razina8 @ 2010 01 15, 19:15)
Teigiamo pagal mane cia nera g.gif  Daryk toliau  ax.gif

ech.. na bandysiu toliau ph34r.gif

p.s. ir kaip jus mazesnes nuotraukes ikeliat? nebenoriu vel kita karta viso puslapio uzimt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(razina8 @ 2010 01 15, 18:15)
Teigiamo pagal mane cia nera g.gif  Daryk toliau  ax.gif

as irgi taip manau, teigemo schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 15, 11:01)
Man tavo grafikas LABAI įdomus- linksmieji kalneliai  hihihi.gif Bet pakilimas skaitosi, kai šoktelna per 0,2 laipsnio, tai žinok, gal čia viskas gerai  rolleyes.gif
Bet tu gal pakeisk termometrą  mirksiukas.gif

Nu va ir pakilo, ačiū D smile.gif Grafikas Be reikalo vakar trydaliojau doh.gif Ot tas nekantrumas ax.gif
Bet į klausimą, jei Ov testukas pagauna Lh bangą, ar gali O neįvykti, niekas neatsakė ax.gif
Atsakyti
Vajeee, kalbam naujoj temoj, šios nepabaigę doh.gif
Atsakyti
taip taip,gausit velniu ir temute uzdarys,busim benames tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
na merginos pabaigiam sita temute, nes poto rimtai neteksim ir anos biggrin.gif

Atsakyti
Ice tea per anksti sukuriai nauja tema smile.gif
Atsakyti
Merginos, nuo kurios c.d. patartumet pradet gadinti O.T.? Mano ciklas geriant dupasthon 26-27dienos. ryt poryt prasides mm ir jau nuo sekancio noriu pradeti gaudyti O, kova imsim kviesti gandrus.
Manau kad nuo dabar duphastona reiktu vartoti pagal O, o ne nuo konkrecios c.d. kaip patare gine neplanuojant leliuko, tai gali buti,kad ciklo ilgis siektiek keisis. Na bus matyt:)
Papildyta:
tik dabar paziurejau lapa atgal. tai kaip suprantu mano atveju reiktu kokia 9-10c.d. pradeti. taip?
Atsakyti
Jo manau gali bandyt net nuo kokio 8 dienos g.gif nes va man visad budavo 13-17 diena O, O sikart pagavau 12 diena
Atsakyti
reikia pabaigt sita temute, nes kitaip nauja istrins doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti