Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (10 dalis)

QUOTE(gretusiu @ 2009 11 28, 11:29)
Sviesiai zali 20, o tamsiai zali - 30... Kas keisciausia - 30 net ryskesni  doh.gif

Bet jų ir kontrolinė ryškesnė. Reikia lyginti ne su kito jautrumo testais ar jų ryškumu, bet TO PAČIO JAUTRUMO testo kontrolinę su testine juosteles. 4u.gif
Atsakyti
siandieninis 14 CK
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *egzotika*: 28 lapkričio 2009 - 11:36
QUOTE(*egzotika* @ 2009 11 28, 12:34)
siandieninis 14 CK
user posted image

Dar ne teigiamas.. smile.gif
Atsakyti
sveikutes

na va ir as issigijau is ZA testuku biggrin.gif dabar pasakykit,zinau kad kaip katros darosi pries mmm OT ir kokio ryskumo juosteles turi buti,kad jos parodytu niestuma?as pirkau 20 jautrumo,sendiena man yra 29 ciklo diena,su testukais nesitestavau,nes kaip juos gavau O jau buvo ivykusi.O mazdaug vyko 16-18 CD .
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2009 11 28, 16:24)
sveikutes

na va ir as issigijau is ZA testuku biggrin.gif dabar pasakykit,zinau kad kaip katros darosi pries mmm OT ir kokio ryskumo juosteles turi buti,kad jos parodytu niestuma?as pirkau 20 jautrumo,sendiena man yra 29 ciklo diena,su testukais nesitestavau,nes kaip juos gavau O jau buvo ivykusi.O mazdaug vyko 16-18 CD .

turi buti testine juostele gan ryski,paskui rysketi rysketi..... smile.gif
Atsakyti
O aš galvojau, kad gal man šlapimo takų ar pūslės infekcija kabinasi, bet šlapimo tyrimas geras. Tai nebesuprantu, ko man pilvą taip maudžia, kaip prieš mmm ( juolab, kad paskutiniu metu pilvo nebemaudžia prieš mmm) ir krūtinė kiek jautroka, kasdien vis jautresnė. Dar savaitė iki mmm. OT neigiami. Po spėjamos O praėjo 9 dienos.

Švelnukė - sveikinu nuoširdžiausiai.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2009 11 28, 23:37)
O aš galvojau, kad gal man šlapimo takų ar pūslės infekcija kabinasi, bet šlapimo tyrimas geras. Tai nebesuprantu, ko man pilvą taip maudžia, kaip prieš mmm ( juolab, kad paskutiniu metu pilvo nebemaudžia prieš mmm) ir krūtinė kiek jautroka, kasdien vis jautresnė. Dar savaitė iki mmm. OT neigiami. Po spėjamos O praėjo 9 dienos.

Švelnukė - sveikinu nuoširdžiausiai.

o kaip temperatūra?

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Vakar OT vel buvo blankesnis doh.gif Iki siol ne vienas "nedatempe" iki teigiamo... Itariu, O antra cikla is eiles nepagausiu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2009 11 29, 10:21)
Vakar OT vel buvo blankesnis  doh.gif Iki siol ne vienas "nedatempe" iki teigiamo... Itariu, O antra cikla is eiles nepagausiu  doh.gif  doh.gif  doh.gif

tada pas tave neisiskiria pakankamai LH hormono. Tai gali ir buti nevaisingumo priezastis, nes nevyksta O. Turi darytis hormonu tyrimus 3-5 ciklo diena (kokius tiksliau pasiskaityk yra tam temute, berods nesulaukianciu gandro skyrelyje). Arba jei vis tiek viskas neaisku - drozk pas nevaisingumo spec. Jei OT neisryskeja - nera ko laukti schmoll.gif

O siaip dar, sakyk, ar nesilaikai kokios dietos, ar pakankamai gerai maitiniesi, ar nesi pernelyg liesa (nes zinok sveika moteris turi tureti sioki toki riebalini sluoksniuka biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutas: 29 lapkričio 2009 - 14:41
Sveikos,

tai kiek supratau,per visa pika testukai rodo dvi ryskias linijas(Cir T)?Jei jau tik viena linija,vadinasi jau praleidau savo dienas vaisingas? g.gif

Dar norejau paklausti,kiek laiko palaikyti imerkta testuka i slapima blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rismena: 29 lapkričio 2009 - 16:04
QUOTE(gretusiu @ 2009 11 29, 10:21)
Vakar OT vel buvo blankesnis  doh.gif Iki siol ne vienas "nedatempe" iki teigiamo... Itariu, O antra cikla is eiles nepagausiu  doh.gif  doh.gif  doh.gif

as savo O su OT nepagavau gal tris menesius, nors tempa uzkildavo. dariausi hormonu tyrimus, jie parode, kad su LH harmonu yra viskas gerai, beje kaip ir su kitais. tad manau, kad su OT yra panasiai kaip ir su NT testais, kai kraujas jau rodo pakankamai dideli HCG skaiciuka, o testukas vos vos vaiduokliuoja.

pas tave beda ta, kad tau net tempa nekyla. man bent jau ji kildavo ir is to suprasdavau, kad O jau buvo.

tikriausiai kazkas issireguliave yra, ilgai netempk smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Rismena @ 2009 11 29, 16:00)
Sveikos,

tai kiek supratau,per visa pika testukai rodo dvi ryskias linijas(Cir T)?Jei jau tik viena linija,vadinasi jau praleidau savo dienas vaisingas? g.gif

Dar norejau paklausti,kiek laiko palaikyti imerkta testuka i slapima blush2.gif

nebutinai praleidai, gal per anskti dareisi; dvi linijas rodo 1-2 dienas, kai banga kyla ir leidziasi smile.gif
as laikau apie 10-15 sekundziu
Atsakyti
Aš BT nematuoju, neprisiverčiu blush2.gif , o paprastą temperatūra kątik pasimatavau, pakilo iki 37,3. Bet iki tol apie 37 buvo. Pradžioj pagalvojau, kad man panašūs požymiai buvo kai cistą rado, bet daktarė būtų užčiuopus, vakar apžiūros metu, tai šįkart atmetu tokį pavojų. Jei vakarykštis šalpimo tyrimas nerodė uždegimo jokio , tai kažkokia įtartina man šita temperatūra. Jokių peršalimo požymių nejaučiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 29 lapkričio 2009 - 19:03