Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (10 dalis)

QUOTE(katiniene-gerai @ 2010 01 14, 16:19)
mergaites, as cia toki negudru klausima turiu...  ax.gif
man pirma isryskeja testine juostele, o tik veliau ta laukiamoji. ar taip turi but? nes pradejau galvot gal del to, nes per ilgai laukiu ir jau nebesiskaito ji... be to man antrosios juosteles isryskeja tik toks plonytis ruozelis,kaip siulas, o likus dalis laaabai jau blanki. ta testine juostele gerokai riebesne.
pirma menesi gadinu testukus, tai dar nesusigaudau  blush2.gif

Pas mane irgi taip pat mirksiukas.gif Viskas čia gerai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tuzasss @ 2010 01 14, 22:19)
Ice tea, nebuvai dar pas gine? as vis laukiu atsakymo del trumpu DPO  ax.gif

Eisiu pirmadienį vakare, tai antradienį jau parašysiu atsakymą mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Saule danguje @ 2010 01 15, 10:01)
Labutis smile.gif
Padėkit, prašau, mielosios susigaudyt  help.gif 18cd O testukas buvo labai teigiamas, o šiandien jau 21cd, bet BT taip ir nekyla. Ar gali buti, kad O taip ir neįvyko?  unsure.gif 19cd jutau O skausmelius, bet žymiai lengvesnius nei įprastai...

Parodyk BT grafikėlį- sunku ką pasakyti rolleyes.gif O BT niekas neįtakojo- gal sex, gal prastas miegas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 15, 10:07)
Parodyk BT grafikėlį- sunku ką pasakyti  rolleyes.gif O BT niekas neįtakojo- gal sex, gal prastas miegas g.gif

BT galejo itakoti naujas termometras - nepatinka jis man visai schmoll.gif Vienu kampu ziuri, vienaip rodo, kitu kitaip, po val dar kitaip - grybas kazkoks doh.gif Taip pat dar prie vaiko keliuosi maitinti, bet matuoju ne pirma cikla ir nebuvo taip, kad nekilciau unsure.gif Grafikas
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2010 01 15, 10:43)
BT galejo itakoti naujas termometras - nepatinka jis man visai  schmoll.gif Vienu kampu ziuri, vienaip rodo, kitu kitaip, po val dar kitaip - grybas kazkoks  doh.gif Taip pat dar prie vaiko keliuosi maitinti, bet matuoju ne pirma cikla ir nebuvo taip, kad nekilciau  unsure.gif Grafikas

Man tavo grafikas LABAI įdomus- linksmieji kalneliai hihihi.gif Bet pakilimas skaitosi, kai šoktelna per 0,2 laipsnio, tai žinok, gal čia viskas gerai rolleyes.gif
Bet tu gal pakeisk termometrą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 01 14, 17:02)
nebemaitinu. maitinau 9men. o po to krutine labai suskydo. o dabar tokia padidejusi ir jautri. gal cia ji grizta i savo iprastas vezias  biggrin.gif

Manąjam jau 14 mėn ir niekaip negaliu atpratint doh.gif Pienuko jau nebekažin kiek bėra, bet be artumo neužmiega wub.gif
Jei būdavo jautri, tai galima teigti, kad grįžta į įprastas vėžes mirksiukas.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 01 15, 11:01)
Man tavo grafikas LABAI įdomus- linksmieji kalneliai  hihihi.gif Bet pakilimas skaitosi, kai šoktelna per 0,2 laipsnio, tai žinok, gal čia viskas gerai  rolleyes.gif
Bet tu gal pakeisk termometrą  mirksiukas.gif

Įdomus hihihi.gif Man šis grafikiukas visai nepatinka, keisiu termometrą, visitek jau šį mėn nieko gero nebesitikiu, tai bent jau kito ciklo normalaus tikiuosi smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Labai aciu,ZA uz NT testukus-siryt atnese-taip apsidziaugiau tarsi buciau teigiama testa pamaciusi.Aciu wub.gif
user posted image
Na,as siandien irgi pradesiu pirma kart gaudyti O su OT ax.gif
Bet paskaitineju vis cia ka rasot,tai kaip suprantu dazniausiai O buna 15-19 ciklo diena iki MM blush2.gif
Man siaip keleta metu buvo labai jau nereguliarios MM +/-5 dienos pastoviai.O dabar kai stebiu savo MM pagal kalendoriu iseina kad dazniausiai buna 28 d. ciklas-o pagal prisimink.lt visai neaisku koks ciklas-tai tuo prisimink.lt ir nesivadovauju.
Tai jei viskas gerai,tikiuosi kad man ovuiacija ivyks 19/20diena. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 01 15, 11:14)
Sveikutes 4u.gif 
Bet paskaitineju vis cia ka rasot,tai kaip suprantu dazniausiai O buna 15-19 ciklo diena iki MM blush2.gif

12 - 14 dienų iki mmm, sakyčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2010 01 15, 11:18)
12 - 14 dienų iki mmm, sakyčiau  g.gif

O aš sakyčiau 10-11 dienų iki mmm rolleyes.gif
Čia juk LABAI individualu mirksiukas.gif

Paprasčiausias skaičiavimas yra paimti vidurį ir pridėti kokias 3 dienas ir nuo tada OT vartoti mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi dekoju ZA uz OV testukus, dar uzsisakiau NT 4u.gif

user posted image

dabar laukiu mmm, nes savaites begyje turi prasideti ir paskui kibsiu, kolkas dar skaitineju kaip cia juos reikia naudoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 15, 12:23)
O aš sakyčiau 10-11 dienų iki mmm  rolleyes.gif
Čia juk LABAI individualu  mirksiukas.gif

Paprasčiausias skaičiavimas yra paimti vidurį ir pridėti kokias 3 dienas ir nuo tada OT vartoti  mirksiukas.gif

Nelabai supratau blush2.gif
Na,pas mane ant OT parasyta,kad pradeti darytis OT kaip praeina 11 dienu nuo pirmos MM dienos.Tai va,man gaunasi siandien.Tai bandysiu darytis. wub.gif
Na as dar naujoke tokiuose reikaluose todel ir daug klausineju 4u.gif
Ir labai tikiuosi kad ZA palinkejimas nuostabus issipildys jau greit thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 01 15, 11:42)
Na,pas mane ant OT parasyta,kad pradeti darytis OT kaip praeina 11 dienu nuo pirmos MM dienos.Tai va,man gaunasi siandien.Tai bandysiu darytis. wub.gif

Labai teisingai ir darysi, pradėdama šiandien testuotis drinks_cheers.gif Pirmas ciklas visada galvą laužia ir daug klausimų, nors ir vėliau neaiškumų būna biggrin.gif Sėkmytės testuojantis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2010 01 15, 12:54)
Labai teisingai ir darysi, pradėdama šiandien testuotis  drinks_cheers.gif Pirmas ciklas visada galvą laužia ir daug klausimų, nors ir vėliau neaiškumų būna  biggrin.gif Sėkmytės testuojantis  4u.gif

Aciukas 4u.gif Tikiuos,kad ir sis zirniukas greit uzkibs kaip ir dukrele wub.gif
Merginos,kurios suprantate apie ta OT-tai koks jis pas mane blush2.gif
user posted image
ir galas
user posted image
Na,as nesusigaudau kokio cia jautrumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 01 15, 12:49)
Na,as nesusigaudau kokio cia jautrumo g.gif

15-kos, kiek žinau, pats jautriausias smile.gif
Atsakyti