QUOTE(katiniene-gerai @ 2010 01 14, 16:19)
mergaites, as cia toki negudru klausima turiu...
man pirma isryskeja testine juostele, o tik veliau ta laukiamoji. ar taip turi but? nes pradejau galvot gal del to, nes per ilgai laukiu ir jau nebesiskaito ji... be to man antrosios juosteles isryskeja tik toks plonytis ruozelis,kaip siulas, o likus dalis laaabai jau blanki. ta testine juostele gerokai riebesne.
pirma menesi gadinu testukus, tai dar nesusigaudau
man pirma isryskeja testine juostele, o tik veliau ta laukiamoji. ar taip turi but? nes pradejau galvot gal del to, nes per ilgai laukiu ir jau nebesiskaito ji... be to man antrosios juosteles isryskeja tik toks plonytis ruozelis,kaip siulas, o likus dalis laaabai jau blanki. ta testine juostele gerokai riebesne.
pirma menesi gadinu testukus, tai dar nesusigaudau
Pas mane irgi taip pat Viskas čia gerai
Papildyta:
QUOTE(tuzasss @ 2010 01 14, 22:19)
Ice tea, nebuvai dar pas gine? as vis laukiu atsakymo del trumpu DPO
Eisiu pirmadienį vakare, tai antradienį jau parašysiu atsakymą
Papildyta:
QUOTE(Saule danguje @ 2010 01 15, 10:01)
Labutis
Padėkit, prašau, mielosios susigaudyt 18cd O testukas buvo labai teigiamas, o šiandien jau 21cd, bet BT taip ir nekyla. Ar gali buti, kad O taip ir neįvyko? 19cd jutau O skausmelius, bet žymiai lengvesnius nei įprastai...
Padėkit, prašau, mielosios susigaudyt 18cd O testukas buvo labai teigiamas, o šiandien jau 21cd, bet BT taip ir nekyla. Ar gali buti, kad O taip ir neįvyko? 19cd jutau O skausmelius, bet žymiai lengvesnius nei įprastai...
Parodyk BT grafikėlį- sunku ką pasakyti O BT niekas neįtakojo- gal sex, gal prastas miegas