Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (10 dalis)

QUOTE(Ice tea @ 2010 01 14, 11:11)
O tu pabandyk savo organizmą užprogramuoti tam, kad užsikabintų ir mmm neateitų  rolleyes.gif

O kaip taip reikia bigsmile.gif as kaip tik bandau nusiteikt kad ateis mmm, nes tada maziau asaru gal bus... Na zodziu bus kaip bus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gandriuke... @ 2010 01 14, 11:58)
O kaip taip reikia  bigsmile.gif as kaip tik bandau nusiteikt kad ateis mmm, nes tada maziau asaru gal bus... Na zodziu bus kaip bus... unsure.gif

Žinau, kad LABAI skaudu būna, kai visą ciklą sau kas vakarą prieš miegą kali, jog "aš laukiuosi, mano organizmas priima naują gyvybę ir viską daro, kad tik ją savyje užaugintų" ar pan., o mmm be jokios sąžinės graužaties ima ir ateina verysad.gif
Bet..... Pabandyk, gal tik tiek tereikia- kad PATI tuo patikėtum rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 14 sausio 2010 - 12:12
QUOTE(Žydros akys @ 2010 01 13, 18:28)
Reikia palaikyti 7-10 sek. ir rezultatą vertinti per 10 min., nors praktika rodo, kad dažnai jie parodo ir vėliau smile.gif

ACIU
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
QUOTE(gandriuke... @ 2010 01 14, 11:58)
O kaip taip reikia  bigsmile.gif as kaip tik bandau nusiteikt kad ateis mmm, nes tada maziau asaru gal bus... Na zodziu bus kaip bus... unsure.gif

Pritariu Ice Tea drinks_cheers.gif Jei nusiteiki, kad ateis mmm, tai jos ir ateina ax.gif
Atsakyti
Bandysiu si menesi tada taip kaip jus sakot wub.gif wub.gif
Atsakyti
mergaites, as cia toki negudru klausima turiu... ax.gif
man pirma isryskeja testine juostele, o tik veliau ta laukiamoji. ar taip turi but? nes pradejau galvot gal del to, nes per ilgai laukiu ir jau nebesiskaito ji... be to man antrosios juosteles isryskeja tik toks plonytis ruozelis,kaip siulas, o likus dalis laaabai jau blanki. ta testine juostele gerokai riebesne.
pirma menesi gadinu testukus, tai dar nesusigaudau blush2.gif
Atsakyti
pabandyk cia idet, paziuresim g.gif bet ta antroji juosteel visad veliau isryskeja ax.gif

O as sendien dar pasidariau OT ir antoji vos vos matoma, vadinasi tikrai teigiamas rezultatas buvo 12 diena 4u.gif
Atsakyti
Off topic 4u.gif
dovanoju 10 OT, dauguma 30 jautrumo, pirkti pas ŽA, Vilnius, lazdynai, pasiimti galima arba ryt arba kt savaitę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2010 01 14, 19:23)
Off topic  4u.gif
dovanoju 10 OT, dauguma 30 jautrumo, pirkti pas ŽA, Vilnius, lazdynai, pasiimti galima arba ryt arba kt savaitę  smile.gif

mazai tokiu zmoniu kurie atiduoda smile.gif bet manau kad jei as pastociau tj tikrai irgi atiduociau is tos laimes smile.gif
Atsakyti
Ice tea, nebuvai dar pas gine? as vis laukiu atsakymo del trumpu DPO ax.gif
Atsakyti
aš jau netrukus vėl pradėsiu testuotis, nors dabar jau matau vaisingas gleives, tai viska pagal planą, kaip kiekvieną mėnesį. Tik smalsu kaip šį mėnesį vyks viskas kai duphastono negeriu. Vyras kaip tyčia apsirgęs, o ir darbe viršvalandžių daug, grįžta išsekęs.ir nieko pakeist negalim. Jei bus lemta, užsikabins žirniukas.
Atsakyti
Labutis smile.gif
Padėkit, prašau, mielosios susigaudyt help.gif 18cd O testukas buvo labai teigiamas, o šiandien jau 21cd, bet BT taip ir nekyla. Ar gali buti, kad O taip ir neįvyko? unsure.gif 19cd jutau O skausmelius, bet žymiai lengvesnius nei įprastai...
Atsakyti