Žinau, kad LABAI skaudu būna, kai visą ciklą sau kas vakarą prieš miegą kali, jog "aš laukiuosi, mano organizmas priima naują gyvybę ir viską daro, kad tik ją savyje užaugintų" ar pan., o mmm be jokios sąžinės graužaties ima ir ateina
Bet..... Pabandyk, gal tik tiek tereikia- kad PATI tuo patikėtum
mergaites, as cia toki negudru klausima turiu... man pirma isryskeja testine juostele, o tik veliau ta laukiamoji. ar taip turi but? nes pradejau galvot gal del to, nes per ilgai laukiu ir jau nebesiskaito ji... be to man antrosios juosteles isryskeja tik toks plonytis ruozelis,kaip siulas, o likus dalis laaabai jau blanki. ta testine juostele gerokai riebesne. pirma menesi gadinu testukus, tai dar nesusigaudau
aš jau netrukus vėl pradėsiu testuotis, nors dabar jau matau vaisingas gleives, tai viska pagal planą, kaip kiekvieną mėnesį. Tik smalsu kaip šį mėnesį vyks viskas kai duphastono negeriu. Vyras kaip tyčia apsirgęs, o ir darbe viršvalandžių daug, grįžta išsekęs.ir nieko pakeist negalim. Jei bus lemta, užsikabins žirniukas.
Labutis Padėkit, prašau, mielosios susigaudyt 18cd O testukas buvo labai teigiamas, o šiandien jau 21cd, bet BT taip ir nekyla. Ar gali buti, kad O taip ir neįvyko? 19cd jutau O skausmelius, bet žymiai lengvesnius nei įprastai...