Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (10 dalis)

QUOTE(mazge123 @ 2010 01 09, 12:24)
na stai 7 diena teigemas. dedu siandienini testa
http://i45.tinypic.com/bfgmq1.jpg
ir dar vienas, cia taspac tik is arciau
http://i46.tinypic.com/mltth1.jpg
gal cia tik man atrodo kad teigemas  lotuliukas.gif

na rimtai keistoka... g.gif o 30 nebandei?irgi teigiama rodo?gal pas tave tiesiog hormono labai daug isiskire..nezinau istikro bet rimtai kazkas ne taip man rodos.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2010 01 09, 16:46)
na rimtai keistoka... g.gif  o 30 nebandei?irgi teigiama rodo?gal pas tave tiesiog hormono labai daug isiskire..nezinau istikro bet rimtai kazkas ne taip man rodos.. ax.gif

tai sakau vaistinese kiek klausiu tai tipo neraso koks jautrumas... buvau nusipirkus kaskokius bet tai nzn koks ten jautrumas.... na jei si menesi nepavyks pagauti zirniuko tai iskart po mmm vaziuosiu i vilniu, i grybo gatve darytis visu tyrimu... blush2.gif
Atsakyti
na va 8 diena teigemas. tik siandien gal sviesesnis nei vakar bet abi juosteles vienodo ryskumo. minejau kad darysiuos tyrimus gal galit patarti koki butiniausi, sakiau darysiu visus bet kad kokio butino nepraziopsociau, aisku gal ten daktarai pasakis bet visvien norisi zinoti isanksto... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 10, 13:03)
na va 8 diena teigemas. tik siandien gal sviesesnis nei vakar bet abi juosteles vienodo ryskumo. minejau kad darysiuos tyrimus gal galit patarti koki butiniausi, sakiau darysiu visus bet kad kokio butino nepraziopsociau, aisku gal ten daktarai pasakis bet visvien norisi zinoti isanksto...  blush2.gif

Mergyt, o tai gal tu laukiesi blush2.gif wub.gif ?
Papildyta:
QUOTE(jurginux @ 2010 01 09, 12:55)
labai didelis aciu zydros akys uz testukus ir palinkejima biggrin.gif palinkejimas issipilde,pirma menesi bandem testukus ir pagavom wub.gif o be testuku virs puses metu bandem vis nepavykdavo biggrin.gif

Labai dėl to džiaugiuosi wub.gif wub.gif wub.gif
Sėkmės jums wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2010 01 10, 13:46)
Mergyt, o tai gal tu laukiesi blush2.gif  wub.gif ?

Matai pas mane ir praeita menesi taipat buvo, tj dar neteikiu tam perdaug vilciu blush2.gif aisku gylei sirdutei labai trokstu kad taip ir butu, bet garsiai apie tai stengiuosi nemastyti blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.
As noreciau parduoti OT OvuCard. (7testai kasetes+7 slapimo indeliai)
Pirkau sau, bet neteko panaudoti, nes isaiskejo, kad laukiuosi. Pirktas Eurovaistineje. Noreciau30 lt. blush2.gif
Rasykite i AZ.
Atsakyti
na va, mano ot jau neigemas. praeita menesi buvo 9 dienas +, o si 8 +. siandien butu 9 bet jau neigema rodo, kontroline ryskesne uz testine. bet taip silpna, nugaroi ties strenom labai maudze, ir pilve atrodo kaskas darosi.... galvojau del to kad pica suvalgiau, bet ir anksciau valgydavau ir nieko... nu jei cia nestumo pozymiai tj labai gerai o jei ne tai nieko cia gero.... ax.gif

QUOTE(Lightly @ 2010 01 10, 17:43)
Sveikos merginos.
Pirkau sau, bet neteko panaudoti, nes isaiskejo, kad laukiuosi. Pirktas Eurovaistineje. Noreciau30 lt.  blush2.gif
Rasykite i AZ.

o kokio jautrumo?
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 11, 10:55)
na va, mano ot jau neigemas. praeita menesi buvo 9 dienas +, o si 8 +. siandien butu 9 bet jau neigema rodo, kontroline ryskesne uz testine. bet taip silpna, nugaroi ties strenom labai maudze, ir pilve atrodo  kaskas darosi.... galvojau del to kad pica suvalgiau, bet ir anksciau valgydavau ir nieko... nu jei cia nestumo pozymiai tj labai gerai o jei ne tai nieko cia gero....  ax.gif
o kokio jautrumo?

tai kad labai panasu ir i O pozymius tiesa pasakius... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2010 01 11, 12:59)
tai kad labai panasu ir i O pozymius tiesa pasakius... unsure.gif

na man O turejo buti pries savaite.... pagal tai kada mmm turetu buti
Atsakyti
[quote
Sveikos merginos.
Pirkau sau, bet neteko panaudoti, nes isaiskejo, kad laukiuosi. Pirktas Eurovaistineje. Noreciau30 lt.
Rasykite i AZ.

o kokio jautrumo?
[/quote]

Tiesa pasakius negaliu atsakyt i si klausima. Bet OvuCard man rekomendavo gydytoja, kaip gana patikima ovuliacini testa. Daugiauinformacijos yra cia -> http://www.interlux....uct/id/356.html
Atsakyti
Si menesi pavyko pagauti teigiama OT, mm reguliarios, jau ir nuovargis padidejo, vis gimda maude, sonus, i wc kazkaip lyg ir dazniau. Pasidariau HCG ir nulis verysad.gif Jau kelintas menesis pagaunam OT teigiama, bet vis jokiu rezultatu sad.gif Namu darbai saziningai... Kaip nera taip nera sad.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Merginos,noriu uzsisakyti pas ZA NT,bet nesuprantu 15 jautrumo testukas -tai gerai ar ne.Ta parasme jis jautrus cia labai ar iprastas,toki koki ir pirktumem vaistinej g.gif
nes kaip suvokiu OT kuo didesnis skaicius jautrumas tuo geriau,o tai su NT tas pats?
bukit geros paaiskinkit blush2.gif
Atsakyti