Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (10 dalis)

QUOTE(zeroo7 @ 2010 01 08, 14:35)
o gal kazkas kimba? wub.gif

tikiuosi bet kaskodel man nuojauta sako kad nelabai, praeita menesi 9 dienas rode teigema bet taip nieko ir nebuvo... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 08, 14:40)
O kokio jautrumo naudoji??

20 jautrumo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 08, 14:15)
O skausmeliai buvo  g.gif

Buvo uzvakar, dabar nieko.. Gal sakau kad geriu duphaston man niekaip neovuliuoja... g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Jungiuosi ir as prie jusu burelio,aisku jei priimsite 4u.gif Jau siame cikle planuojame pagauti savo zirniuka,turiu atsisiuntusi OT-tad bandysiu ir as juos gadinti.Tik kokio jautrumo nezinau nes nera parasyta ant ju blush2.gif bet jie sv.zali.
Matau,kad daug cia jau nestuke.gif pasakykit ar padejo Jums OT kad pastotumet?
Nes mano pirmagime pavyko is pirmo karto ir vienintelio bandymo.o stai dabar kuo toliau skaitineju,tuo baisiau darosi kad gali neisieti mums ilgai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 08, 15:21)
20 jautrumo...  ax.gif

Bandyk tada 30-tukus mirksiukas.gif Tada tiksliau nusistatysi LH bangą mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristuciuke @ 2010 01 08, 15:35)
Buvo uzvakar, dabar nieko.. Gal sakau kad geriu duphaston man niekaip neovuliuoja... g.gif

Gali būti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 08 sausio 2010 - 16:26
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 04, 21:51)
na va, vakar ir siandien OT rode teigemus (labai teigemus  biggrin.gif  ) ir dabar skauda pilvo apace. niekada nejausdavau ovuliaciniu skausmu, todel jiem siu skausmu nenurasau. gal kam taip buvo? man labai panasei pries pora menesiu buvo kai su vyru  smileysex.gif  ir poto truko tas geltonkunis (kaip daktare sake jis tipo saugo nestuma kol ateina iki gimdos ar kaskas panasaus), bet tada net pajudet nakti negalejau ir kita diena labai skaudejo. bijau kad nebutu taspac. gal kam buvo taip bet ne tapati diagnoze?  unsure.gif

Man jau keleta metu O labai skausminga doh.gif As del tu skausmu net nebenoriu smileysex.gif -is pradziu maniau,kad man koks uzdegimas-tai pravaikciojau daug ginekologu ir ne tik savam mieste,tai visi kaip vienas tvirtina kad man ovuliacija-kaip vienas sake,kad mano kunas tiesiog reikalaute reikalauja kad greiciau buciau nestuke.gif nes ir pieno liaukos vis padideja,ir MM pasidare juodai skausmingos tiek pradzioj,tiek pabaigoj ir O skausminga.
Na bus matyt kaip siame cikle. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 08, 17:26)
Bandyk tada 30-tukus  mirksiukas.gif Tada tiksliau nusistatysi LH bangą  mirksiukas.gif

praeita menesi pirkau is vaistines tris. bet taip ir nzn ar jie 30 ar 20 ar kiek... ten nebuvo uzrasyta koks jautrumas... bet jie taipat rode II labai ryskius. prasiau pas zydros akys bet ji tokiu neturejo. paskui vaistinej klausinejau ne vienoi visur nezino koks jautrumas. toks vaizdas kad kur as einu ten nutrina uzrasus jautrumo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 08, 14:21)
tikiuosi bet kaskodel man nuojauta sako kad nelabai, praeita menesi 9 dienas rode teigema bet taip nieko ir nebuvo... unsure.gif
Papildyta:
20 jautrumo...  ax.gif

imesk fotke butinai,pasakys tau mergytes konkreciau 4u.gif

QUOTE(mazge123 @ 2010 01 08, 15:43)
praeita menesi pirkau is vaistines tris. bet taip ir nzn ar jie 30 ar 20 ar kiek... ten nebuvo uzrasyta koks jautrumas... bet jie taipat rode II labai ryskius. prasiau pas zydros akys bet ji tokiu neturejo. paskui vaistinej klausinejau ne vienoi visur nezino koks jautrumas. toks vaizdas kad kur as einu ten nutrina uzrasus jautrumo  lotuliukas.gif

jai testukai butu is zydros akys tai sakyciau susirupinti hormonais,o jai is vaistines tai neretai jie pievas ir lankas rodo,gali ir visa cikla rodyt teigiama.jai paskaitytum senesnes temas pamatytum kad ne vienai taip buvo su OT parduodamais vietinese vaistinese 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labai didelis aciu zydros akys uz testukus ir palinkejima biggrin.gif palinkejimas issipilde,pirma menesi bandem testukus ir pagavom wub.gif o be testuku virs puses metu bandem vis nepavykdavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2010 01 08, 23:46)
imesk fotke butinai,pasakys tau mergytes konkreciau 4u.gif
jai testukai butu is zydros akys tai sakyciau susirupinti hormonais,o jai is vaistines tai neretai jie pievas ir lankas rodo,gali ir visa cikla rodyt teigiama.jai paskaitytum senesnes temas pamatytum kad ne vienai taip buvo su OT parduodamais  vietinese vaistinese 4u.gif  4u.gif

tai va kad testai is zydros akys biggrin.gif praeita menesi kadangi ilgai rode tai dar papildomai nusipirkau galvojau gal vaistinese bus maziau jautrus. jei siandien bus teigemas tai butinai idesiu...
Papildyta:
QUOTE(jurginux @ 2010 01 09, 12:55)
labai didelis aciu zydros akys uz testukus ir palinkejima biggrin.gif palinkejimas issipilde,pirma menesi bandem testukus ir pagavom wub.gif o be testuku virs puses metu bandem vis nepavykdavo biggrin.gif

Sveikinu mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
dekui 4u.gif

ai va dariausi ot ir nt 9DPO bet nei tas nei tas net menkiausio vaiduoklio nerode schmoll.gif na ot buvo vos vos izirima juostele bet cia nieko nereiskia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2010 01 09, 13:26)
dekui 4u.gif

ai va dariausi ot ir nt 9DPO bet nei tas nei tas net menkiausio vaiduoklio nerode schmoll.gif na ot buvo vos vos izirima juostele bet cia nieko nereiskia biggrin.gif

o kelinta DPO NT buvo teigemas ar vaiduokliukas matesi? ir kai parode NT teigema OTbuvo neigemas ar teigemas? ax.gif
Atsakyti
na stai 7 diena teigemas. dedu siandienini testa
http://i45.tinypic.com/bfgmq1.jpg
ir dar vienas, cia taspac tik is arciau
http://i46.tinypic.com/mltth1.jpg
gal cia tik man atrodo kad teigemas lotuliukas.gif
Atsakyti