Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (10 dalis)

Sveikos mergaites 4u.gif
Ar gali OT parodyti nestuma? Pries kelias dienas pajutau, kad skauda gimda, maudzia nugara ir siaip nuovargis atsirado. Bet NT neigiamas, o OT teigiamas, galvojau, kad ovuliacija, bet teigiami testukai buvo pries kokias tris dienas ir tikrai maude pilva kaip ir buna kartais per ovuliacija, o si karta nauji pojuciai... Nors gal cia is per didelio noro sulaukti II... Gal cia tik ovuliacija verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(razina8 @ 2010 01 07, 18:59)
Sveikos mergaites  4u.gif
Ar gali OT parodyti nestuma? Pries kelias dienas pajutau, kad skauda gimda, maudzia nugara ir siaip nuovargis atsirado. Bet NT neigiamas, o OT teigiamas, galvojau, kad ovuliacija, bet teigiami testukai buvo pries kokias tris dienas ir tikrai maude pilva kaip ir buna kartais per ovuliacija, o si karta nauji pojuciai... Nors gal cia is per didelio noro sulaukti II... Gal cia tik ovuliacija  verysad.gif

gali buti ir taip kad tu jau turi zirniuka, bet nevisada OT galima pasitiketi naudojant vietoi NT. pvz man praeita menesi buvo 9 dienas OT teigemas si menesi jau 5 diena teigemas... gal tau irgi taipat... kaip suprantu tau dar tik 4-5 DPO. tai su NT dar biskutuka palauk. mirksiukas.gif linkiu kad sulauktum II ir NT mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 07, 20:08)
gali buti ir taip kad tu jau turi zirniuka, bet nevisada OT galima pasitiketi naudojant vietoi NT. pvz man praeita menesi buvo 9 dienas OT teigemas si menesi jau 5 diena teigemas... gal tau irgi taipat... kaip suprantu tau dar tik 4-5 DPO. tai su NT dar biskutuka palauk.  mirksiukas.gif  linkiu kad sulauktum II ir NT  mirksiukas.gif  4u.gif

Tai vat kad NT dar per anksti, bet savijauta tikrai kazkokia kitokia negu iprastai... Bet taip bijau prisigalvoti, nes jau ilgai laukiam II unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
jungiuosi i testuku gadintoju gretas ax.gif vakar pirmaji sugadinau biggrin.gif
kilo man tos klausimas: ar jus atliekat tuos testukus kasdien tuo paciu metu? raso, kad labai svarbu atlikt tuo paciu metu, bet as kazkaip logikos neatseku... unsure.gif cia gi ne BT matavimas, kur nuo iprastines temperaturos turi pakilt keliom padalelem.
Jus kaip labiau nusimanancios paaiskinkit man tundrai kaip is tikruju yra blush2.gif
Atsakyti
Mergaitės, ar jums sutampa teigiamas OT su vaisingomis gleivėmis? 11CD pasirodė vaisingos gleivės, OT net vaiduoklio nerodė. 14CD jau buvo "kiaušinio baltymas", bet OT ir toliau nieko nerodė g.gif Pirmus du testavimosi ciklus OT būdavo teigiamas ~15-17CD ir sutapdavo su gleivėmis ir skausmeliais.

Ar per nevaisingus ciklus būna vaisingos gleivės? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
Oi kaip seniai cia besilankiau.. blush2.gif
Mergaites HELP!!!
4 diena kaip OT teigiamas. Sis ciklas nestimuliuotas, bet pries tai buvusi cikla buvau pastojusi, nesuprantu kas darosi... blink.gif Niekada man nera buve kad 4 dienas is eiles OT butu teigiamas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke @ 2010 01 08, 10:53)
Sveikos,
Oi kaip seniai cia besilankiau.. blush2.gif
Mergaites HELP!!!
4 diena kaip OT teigiamas. Sis ciklas nestimuliuotas, bet pries tai buvusi cikla buvau pastojusi, nesuprantu kas darosi... blink.gif Niekada man nera buve kad 4 dienas is eiles OT butu teigiamas... unsure.gif

tai gal uzkibo g.gif ?seip po persileidimo labai gerai kimba..ir jai buvo nesaugus sexiukas pilnai tikiu kad gali buti uzkibe.o ar del stimulecijos gali buti teigiama tai as nezinau..gal kitos mergytes pasakys daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2010 01 08, 13:30)
tai gal uzkibo g.gif ?seip po persileidimo labai gerai kimba..ir jai buvo nesaugus sexiukas pilnai tikiu kad gali buti uzkibe.o ar del stimulecijos gali buti teigiama tai as nezinau..gal kitos mergytes pasakys daugiau ax.gif

Bet BT tai zema.. 36.1 g.gif Nelabai tikiu kad nestumas.. g.gif Be to siandien 20 cd. Ney nezinau lauksiu ziuresiu kas bus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2010 01 08, 09:55)
kilo man tos klausimas: ar jus atliekat tuos testukus kasdien tuo paciu metu? raso, kad labai svarbu atlikt tuo paciu metu, bet as kazkaip logikos neatseku...  unsure.gif

Taip- atliekam TUO PAČIU LAIKU +- 10 min.
O tai daroma tam, kad galėtum lyginti rezultatus.
Papildyta:
QUOTE(gummy bear @ 2010 01 08, 10:05)
Mergaitės, ar jums sutampa teigiamas OT su vaisingomis gleivėmis? 11CD pasirodė vaisingos gleivės, OT net vaiduoklio nerodė. 14CD jau buvo "kiaušinio baltymas", bet OT ir toliau nieko nerodė g.gif Pirmus du testavimosi ciklus OT būdavo teigiamas ~15-17CD ir sutapdavo su gleivėmis ir skausmeliais.

Ar per nevaisingus ciklus būna vaisingos gleivės? unsure.gif

Mano atveju yra taip- pasirodo water, o paskui eggs ir tada OT parodo II (t.y. LH banga), sekančią dieną įvyksta O mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristuciuke @ 2010 01 08, 13:08)
Bet BT tai zema.. 36.1 g.gif Nelabai tikiu kad nestumas.. g.gif Be to siandien 20 cd. Ney nezinau lauksiu ziuresiu kas bus... unsure.gif

O skausmeliai buvo g.gif
Atsakyti
na stai, 6 diena OT teigemas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 08, 15:21)
na stai, 6 diena OT teigemas...  ax.gif

o gal kazkas kimba? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 08, 13:21)
na stai, 6 diena OT teigemas...  ax.gif

O kokio jautrumo naudoji??
Atsakyti