Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (10 dalis)

QUOTE(Švelnukė @ 2009 11 27, 12:45)
vat dėl papulių man labiausiai ir keista, kad jie nejautrūs, kažkurią čia vieną dieną buvo jautresni, bet tik vieną dieną  g.gif  man su pirmu nėštumu krutinė pradžioj buvo labai jautri

ačiū už sveikinimus merginos  4u.gif

Man su pirmu krūtinė nebuvo jautri, todėl nesibaimink- kaip žmogus, taip individas mirksiukas.gif Viskas su tavim GERAI thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Mazhulyte @ 2009 11 27, 13:21)
is kur pas mane tos bangos  g.giflotuliukas.gif matyt kazkas negerai su hormonais ar kaip cia?  blush2.gif

Pažiūrėk pirmam lape trečią grafikėlį (Va čia matos, kaip LH (juoda linija) šokinėja:) ir suprasi, kas ten pas tave per bangos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 27 lapkričio 2009 - 14:43
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 27, 14:42)
Pažiūrėk pirmam lape trečią grafikėlį (Va čia matos, kaip LH (juoda linija) šokinėja:) ir suprasi, kas ten pas tave per bangos mirksiukas.gif

okis dokis bigsmile.gif einu ziuret... pirmai ziurejau, bet matyt neatkreipiau labai demesi i tai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 27, 16:42)
Man su pirmu krūtinė nebuvo jautri, todėl nesibaimink- kaip žmogus, taip individas  mirksiukas.gif Viskas su tavim GERAI  thumbup.gif  thumbup.gif

nuraminai 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Švelnukė @ 2009 11 27, 15:08)
nuraminai  4u.gif  ax.gif

Nu dar gali kraujuką nuleisti- hCG išsitirti mirksiukas.gif Pamatysi kiek savaitėlių jau turit wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 27, 17:11)
Nu dar gali kraujuką nuleisti- hCG išsitirti  mirksiukas.gif Pamatysi kiek savaitėlių jau turit  wub.gif

pagal sm kalendorių jau 5 sav. ir 1 d. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Švelnukė @ 2009 11 27, 15:30)
pagal sm kalendorių jau 5 sav. ir 1 d. ax.gif

Nu super skamba wub.gif yahoo.gif friends.gif
Atsakyti
ne gi ir vel teigiamas wink.gif ?

user posted image

esme tame, kad BT sian pakilo 0.2 laipsniais ir dar vakar jauciau O skausmus, kazkada nervinaus, kad nepagaunu O su OT, o dabar nervinuos net nezinau del ko... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amzinai_pavasaris: 27 lapkričio 2009 - 17:03
Itariu, kad O vel nesulauksiu g.gif KT, 31cd, 32 cd, anovuliacinis 60cd, o dabar jau 20cd - OT neryskeja doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 11 27, 10:12)
na as tai skanuoju tuos testukus,

o cia tai mintis bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Žydros akys @ 2009 11 27, 11:39)
Man atrodo, kad šitoj temoj greit nebeliks OT darytojų

Najau, cia jau saknis as ileidau lotuliukas.gif Ir ko gero greiciau kiauliu virusu uzsikresiu, nei nestumo virusu doh.gif

QUOTE(gretusiu @ 2009 11 27, 20:02)
Itariu, kad O vel nesulauksiu  g.gif KT, 31cd, 32 cd, anovuliacinis 60cd, o dabar jau 20cd - OT neryskeja  doh.gif
user posted image

Jau jau ryskeja, turek kantrybes ryt poryt uzporyt manau tikrai bus mirksiukas.gif
Papildyta:
mano irgi ne teigiamas doh.gif
user posted image
sitas skanuotas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutas: 27 lapkričio 2009 - 20:47
sveikos mergytes 4u.gif
esu naujoke del OT, pirma karta noriu pradeti juos daryti, tai noriu paklausti, jei mano ciklas 30 dienu, siandien 14 CK, ar jau siandien galiu pradet daryti OT? rolleyes.gif esu naujoke tad noriu tiksliai issiaiskinti, todel noriu atsiklausti jusu blush2.gif atsarga gedos nedaro biggrin.gif
Papildyta:
jau radau informacija apie tai http://www.nestumas....x.php?id=0-75-0
bet jei mano ciklas tai 29, 30 ar 31 dienos , manau nieko baisaus ta viena diena paklaida testo darymui. Jauciuosi kaip pirmoke tame procese blush2.gif jei pasirodysiu kvaila su savo klausimais nekreipkite demesio mirksiukas.gif tiesiog toks jauduliukas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2009 11 27, 20:02)
Itariu, kad O vel nesulauksiu  g.gif KT, 31cd, 32 cd, anovuliacinis 60cd, o dabar jau 20cd - OT neryskeja  doh.gif

o kokio tu jautrumo darai? gal reiktu jautresni padaryti, nes ten ant fotkes sviecia 30 skaiciukai ar as ka ne taip iziebiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 11 28, 10:26)
o kokio tu jautrumo darai? gal reiktu jautresni padaryti, nes ten ant fotkes sviecia 30 skaiciukai ar as ka ne taip iziebiu?  g.gif

Sviesiai zali 20, o tamsiai zali - 30... Kas keisciausia - 30 net ryskesni doh.gif
Atsakyti