Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (10 dalis)

na va, jauciu kad man ir vel prasidejo teigemu OT maratonas biggrin.gif o klausykit pastojus po kiek laiko pradeda skaudenti papukus? blush2.gif klausiau ir kitoi temoi bet paklausiu ir cia ax.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus 4u.gif ma hormonus tyre, sake viskas tvarkoj, tik po prolaktino tyrimo padare tokias isvadas verysad.gif ND atlikti del visa ko ax.gif vilciu nededu
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2010 01 06, 12:18)
Aciu uz atsakymus 4u.gif ma hormonus tyre, sake viskas tvarkoj, tik po prolaktino tyrimo padare tokias isvadas verysad.gif ND atlikti del visa ko ax.gif vilciu nededu

Tada pagerk prolaktino vaistukus ir pastosi mirksiukas.gif Turiu draugę, kuri jau sūpuoja mažytę dukrytę thumbup.gif thumbup.gif
Sėkmės mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 06, 12:05)
o klausykit pastojus po kiek laiko pradeda skaudenti papukus?  blush2.gif 

Kitoms ir prieš mmm skauda (man asmeniškai jau antras ciklas kaip skauda prieš mmm) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 06, 11:47)
Tada pagerk prolaktino vaistukus ir pastosi  mirksiukas.gif Turiu draugę, kuri jau sūpuoja mažytę dukrytę  thumbup.gif  thumbup.gif
Sėkmės  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif jau uzsirasiau pirmadieniui pas gydytoja
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 06, 14:47)

Kitoms ir prieš mmm skauda (man asmeniškai jau antras ciklas kaip skauda prieš mmm) doh.gif

na pries mmm man neskaudedavo.... nebent bus pirmas menesi biggrin.gif o beto ir mmm po mazdaug pusantros savaites blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 06, 13:05)
na va, jauciu kad man ir vel prasidejo teigemu OT maratonas  biggrin.gif  o klausykit pastojus po kiek laiko pradeda skaudenti papukus?  blush2.gif  klausiau ir kitoi temoi bet paklausiu ir cia  ax.gif

Man jautrus (bet nestipriai) pasidare jau 6 DPO, 7 DPO pasidariau NT ir pamaciau laaaabai mazyyyti vaiduokliukas, o su kasdiena krutines jautrumas vis didejo 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Na man toks klausimelis iskilo...
Zodziu mazdaug zinau savo vaisingas dienas ir bandau pagauti O diena blush2.gif
Taigi daraiusi testukus su OvuCard(7vnt.) vakar abi linijos buvo vienodo intensyvumo(ne labai ryskios).Siandien na fseki nusipirkau HCG Test ir plius dar dariau su OvuCard doh.gif zodziu pastarais vel abi vienodo ryskumo,o HCG parode ryskia spyga biggrin.gif Taigi,gal yra minciu..koks velnias cia.Kuom tiket? 4u.gif
Atsakyti
stai ir 5 diena OT teigemas. ax.gif gal si karta zirniukas uzkibs... ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Britvute @ 2010 01 06, 19:56)
Sveikutes,

Na man toks klausimelis iskilo...
Zodziu mazdaug zinau savo vaisingas dienas ir bandau pagauti O diena blush2.gif
Taigi daraiusi testukus su OvuCard(7vnt.) vakar abi linijos buvo vienodo intensyvumo(ne labai ryskios).Siandien na fseki nusipirkau HCG Test ir plius dar dariau su OvuCard doh.gif zodziu pastarais vel abi vienodo ryskumo,o HCG parode ryskia spyga biggrin.gif Taigi,gal yra minciu..koks velnias cia.Kuom tiket? 4u.gif

O prie ko cia HCG testas? g.gif Jis juk parodo HCG (nestumo hormona) doh.gif Tai jei tau dabar tik ciklo vidurys ir gaudai O, tai HCG testas ir turejo parodyti "spyga" kaip pati sakei lotuliukas.gif Juk OvuCard tai ovuliacinis testas kuris rodo ovuliacinio hormono LH "banga" (kieki kada jo yra daugiausia, nes jo deka ir ivyksta ovuliacija). Taigi, viskas gerai thumbup.gif OT rodo du ryskius, reiskia laike vienos-dvieju paru ivyks ovuliacija. O HCG (nestumo hormono) testa darykis tik laukiamu - nelaukiamu mmm diena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laime2 @ 2010 01 07, 13:22)
O prie ko cia HCG testas? g.gif  Jis juk parodo HCG (nestumo hormona) doh.gif  Tai jei tau dabar tik ciklo vidurys ir gaudai O, tai HCG testas ir turejo parodyti "spyga" kaip pati sakei lotuliukas.gif  Juk OvuCard tai ovuliacinis testas kuris rodo ovuliacinio hormono LH "banga" (kieki kada jo yra daugiausia, nes jo deka ir ivyksta ovuliacija). Taigi, viskas gerai thumbup.gif  OT rodo du ryskius, reiskia laike vienos-dvieju paru ivyks ovuliacija. O HCG (nestumo hormono) testa darykis tik laukiamu - nelaukiamu mmm diena mirksiukas.gif

Nu bliamba,gi tas testukas buvo padetas prie Ovuliacjos testu. Suprantu ,kad nestumo testas ne prie ko doh.gif Nu bliamba,bet as ir tundra,bet taip nepasiziuret,ka perku lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Britvute: 07 sausio 2010 - 15:40
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 07, 12:40)
stai ir 5 diena OT teigemas.  ax.gif  gal si karta zirniukas uzkibs...  ax.gif  wub.gif

Labai linkiu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sonata25 @ 2010 01 07, 17:04)
Labai linkiu  wub.gif  4u.gif

aciu smile.gif
Atsakyti