Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (10 dalis)

QUOTE(gandriuke... @ 2010 01 04, 12:42)
Na prasinesu , kad man pirmas menuo su OT nepavyko  verysad.gif ND buvo per vaisingas dienas, zodziu nepagavom zirniuko  unsure.gif .  NT viena sugadinau bet aisku pamaciau ten riebu viena bruksniuka ir po poros dienu sulaukiua mmm  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Si menesi pastoti padetu nebent stebuklas, nes vyras 12 isvaziuoja, o sirgt pradejau sausio 1, tai tebus tik 11 ciklo diena man, zodziu pavargau nuo visko...

neliudek console.gif na jei taip tai tada tikiuosi su tavim to stebuklo mirksiukas.gif
Papildyta:
kaip ir ana diena rasiau pas mane testukai jei teigemi tai isryskeja iskarto stai rezyltatas nufotkinus po 4 min mirksiukas.gif
http://i50.tinypic.com/vpka37.jpg

o dabar mazdaug po pusvalandzio kontroline blanksta o testine ryskeja dar labiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas merginos, as apskritai tik pirma karta darausi OT. ovuliacija ivyko lygtais, bet va turiu toki klausima, tikriuos nepasirodys kvailas ax.gif kazkur skaiciau kad OT nestuma rodo taip kaip ir NT. tai kokio ryskumo turi buti testinis bruksniukas kad galeciau pagalvoti kad uzkibo ir kelinta DPO? nes siaip man visada buvo neryskus testinis bruksniukas, isskyrus ovuliacijos dienas, mazdaug 4 dienas is eiles buvo ryskesnis nei kontrolinis. dabar po ovuliacijos vel rodo nerysku testini.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuzasss: 04 sausio 2010 - 15:50
QUOTE(tuzasss @ 2010 01 04, 16:49)
Labas merginos, as apskritai tik pirma karta darausi OT. ovuliacija ivyko lygtais, bet va turiu toki klausima, tikriuos nepasirodys kvailas  ax.gif kazkur skaiciau kad OT nestuma rodo taip kaip ir NT. tai kokio ryskumo turi buti testinis bruksniukas kad galeciau pagalvoti kad uzkibo ir kelinta DPO? nes siaip man visada buvo neryskus testinis bruksniukas, isskyrus ovuliacijos dienas, mazdaug 4 dienas is eiles buvo ryskesnis nei kontrolinis. dabar po ovuliacijos vel rodo nerysku testini.

sveika,
nea, OT kartais mmm diena jei buna teigemas tada gali buti kad laukiesi. bet tai nera 100 procentine tiesa. jei kontrolinis daug ryskesnis uz testini tai tikrai nera teigemas. o gal turi nufotkinus?
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 04, 17:03)
sveika,
nea, OT kartais mmm diena jei buna teigemas tada gali buti kad laukiesi. bet tai nera 100 procentine tiesa. jei kontrolinis daug ryskesnis uz testini tai tikrai nera teigemas. o gal turi nufotkinus?

aisku. nufotkinus neturiu, siaip ismetus visus net esu, bet kad pagavau ovuliacija tai tikrai, nes dariausi OT nuo 7 CD, norejau is viso suzinot kada man ovuliacija buna, nes po nestumo jokiu pozymiu neliko, nors pries tai buvo visada. galvojau kad is viso nieko man neatsistate po gimdymo, bet 19 CD pasirode tokio pat ryskumo, 20 is 21 CD ryskesne uz kontroline, 22 CD tokio pat ryskumo o jau 23 CD vos iziurima kaip ir ciklo pradzioje. tikiuosi uzkibo, nes jau 4 ciklas kaip bandom pastot, tikiuosi nesigavo del to, kad ovuliacija maniau kad vyksta kitom dienom, o cia pasirodo beveik ciklo pabaigoj.
Atsakyti
na va, vakar ir siandien OT rode teigemus (labai teigemus biggrin.gif ) ir dabar skauda pilvo apace. niekada nejausdavau ovuliaciniu skausmu, todel jiem siu skausmu nenurasau. gal kam taip buvo? man labai panasei pries pora menesiu buvo kai su vyru smileysex.gif ir poto truko tas geltonkunis (kaip daktare sake jis tipo saugo nestuma kol ateina iki gimdos ar kaskas panasaus), bet tada net pajudet nakti negalejau ir kita diena labai skaudejo. bijau kad nebutu taspac. gal kam buvo taip bet ne tapati diagnoze? unsure.gif
Atsakyti
Man yra taip buve, net temperaturos buvo, bet dakatare nesureiksmino sito ir jokios diagnozes nebuvo. Sake, kad cia buvo tiesiog O skausmai. Kitą mėnesį vėl tas pats pasikartojo tik silpniau.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

as irgi noriu i jusus gretai, jau planuojame antra vaikiuka, tai noriu pasidaryti testa, kad zinociau kuriom dienom galima tiketis wub.gif bet as dar labiau noriu mergaites, nes jau auginu berniuka smile.gif ar galima su OT paregulioti si ivyki?

beje kur pirkti sias juosteles? juos taip ir vadinasi? ax.gif dekoju visoms uz kantrybe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliana @ 2010 01 05, 13:45)
Sveikutes  4u.gif

as irgi noriu i jusus gretai, jau planuojame antra vaikiuka, tai noriu pasidaryti testa, kad zinociau kuriom dienom galima tiketis wub.gif  bet as dar labiau noriu mergaites, nes jau auginu berniuka smile.gif  ar galima su OT paregulioti si ivyki?

beje kur pirkti sias juosteles? juos taip ir vadinasi? ax.gif  dekoju visoms uz kantrybe 4u.gif

sveika,
sveikinu prisijungus. su OT testais lyties tai nepareguliuosi, bent jau man taip atrodo. nes jie parodo kad ovuliacija bus per 24-36 valandas. jie taip ir vadinasi ovuliaciniai testai, seip ju galima isigyti vaistinese bet jie ten labai brangei kainuoja 4 ar 8 lt, o perkant cia is "zydros akys" kainuotu testukas biski daugiau nei 1 lt kuo daugiau perki tuo pigiau. smile.gif ir jie tikrai labai geri, dauguma cia esanciu merginu perka is jos thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu jusu nuomones 4u.gif

vakar daktarai pasake, kad pas mane nevyksta ovuliacija verysad.gif puse dienos praverku, sianien is ryto sugalvojau pasidaryti OT (net pati nezinau kodel). 2 ryskios juosteles isryskejo iskart! OT darausi jau kokie 3 men, tokio ryskaus dar nemaciau unsure.gif gaila negaliu foto ikelt nes fotoaparatas ne namie.. tai dabar nezinau ar galima tiket testu, ar visgi daktaru diagnoze g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2010 01 05, 17:46)

vakar daktarai pasake, kad pas mane nevyksta ovuliacija verysad.gif puse dienos praverku, sianien is ryto sugalvojau pasidaryti OT (net pati nezinau kodel). 2 ryskios juosteles isryskejo iskart! OT darausi jau kokie 3 men, tokio ryskaus dar nemaciau unsure.gif gaila negaliu foto ikelt nes fotoaparatas ne namie.. tai dabar nezinau ar galima tiket testu, ar visgi daktaru diagnoze g.gif

O as tikeciau testuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sonata25 @ 2010 01 06, 09:59)
O as tikeciau testuku  4u.gif

as irgi 4u.gif kazkada atsimenu mano mm buvo sustreikavusios, ejau pas ginekologe, ji sake nieko cia dar nesimato, ziurejo per echo, o as jauciau kad jos tuoj prasides, ir kita diena prasidejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2010 01 05, 16:46)

O tau hormonus tyrė ar su echo žiūrėjo??
Bet aš VIS TIEK ND atlikčiau ir TIKĖČIAU mirksiukas.gif
Beje, dėl ramios sąžinės gali 7 dienos po ryžkių II OT pasidaryti progesterono tyrimą ir tada bus AIŠKU- buvo O ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 06 sausio 2010 - 09:56