Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (10 dalis)

Nuoširdžiausi sveikinimai, lungo wub.gif

Atsakyti
Sveikutes,si menesi pirma kart dariausi OT tai neturiu patirties dar,buciau dekinga uz jusu nuomone 4u.gif
Nuotraukoje atsispindi skaiciukai ten eina apatinis OT 11CD ir i virsu iki 18CD.11,12CD matosi vaiduokliukai,paskui kelias dienas nera ir 16CD vel atsiranda.Klausimas butu ar 16 CD OT jau reiktu zymeti kaip teigiama(zymiu fertilityje) jei taip tai kaip skaitosi ar cia jau ovuliacine diena?? Aciu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
abejočiau ar 16 dieną užskaityt galima, na gal 30-tukai testukai taip rodo, skirtingo stiprumo juosteles unsure.gif Gal kuri kita labiau kompetetinga šiuo klausimu. Aš labiau mėgstu 20 jautrumo testukus.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2009 12 30, 23:18)
abejočiau ar 16 dieną užskaityt galima, na gal 30-tukai testukai taip rodo, skirtingo stiprumo juosteles unsure.gif Gal kuri kita labiau kompetetinga šiuo klausimu. Aš labiau mėgstu 20 jautrumo testukus.

Bet jei 16 CD neuzsiskaito tai kuria tada diena O,,kad ji buvo ai tikrai,tik va idomu kada.OT pirma kart pirkau tai net nezinojau,kad skirtumas buna doh.gif
Atsakyti
Mano manymu OT ryskuma gali itakoti ir laikas, kada jis atliktas ir isgertu skysciu ciklas,,,,tai jei per visa cikla taiip ir negauni totaliai ryskios juosteles, vadinasi visai ne ovuliuoji ar cia kaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Astulyte28 @ 2009 12 31, 01:00)
Sveikutes,si menesi pirma kart dariausi OT tai neturiu patirties dar,buciau dekinga uz jusu nuomone 4u.gif
Nuotraukoje atsispindi skaiciukai ten eina apatinis OT 11CD ir i virsu iki 18CD.11,12CD matosi vaiduokliukai,paskui kelias dienas nera ir 16CD vel atsiranda.Klausimas butu ar 16 CD OT jau reiktu zymeti kaip teigiama(zymiu fertilityje) jei taip tai kaip skaitosi ar cia jau ovuliacine diena?? Aciu 4u.gif
user posted image

na bent jau mano nuomone tai cia nera teigemo, gal tau O bovo veliau? o jei tu isitikinusi kad butent siom dienom buvo tai tada 16CD. o ovuliacija ivyksta per 24-36 valandas jei neklystu.
Atsakyti
QUOTE(Astulyte28 @ 2009 12 30, 23:00)
user posted image

As manau,kad teigiamas 16d.nes jis gan ryskus.Dar priklauso kokio jautrumo,as manau,kad 30 jautrumo pas tave jie?
SU ARTEJANCIAIS NAUJAISIAIS METAIS 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz nuomone 4u.gif
Nezinau kokio jie cia jautrumo,niekur neraso doh.gif
Kad O ivykus tai tikrai,siandien pagal BT nubreze,kad ivyko 19CD.Keistai kazkaip nes didziausi skausmai buvo 16-17CD g.gif
Atsakyti
sveikos, visas su Naujaisiais metais clap.gif clap.gif na ka jau antra diena darausi testukus (OT) vakar tikrai neigemas siandien kaip pasidariau buvo neigemas (po 5 min), poto kai gryzau po beveik 2 valandu jis jau buvo teigemas smile.gif tai nzn kaip cia jau uzskaityti ar dar rytojaus laukti ir darytis vel... aisku nd tai tikrai darysim biggrin.gif vyras sake butina biggrin.gif
Atsakyti
jei testukai 20 jautrumo,tai sitie labai ilgai kol isryskeja g.gif as pasidarius juos padedavau ir tik po kazkokio laiko pasiziuredavau,nes is karto jie neisryskeja g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2010 01 02, 22:59)
jei testukai 20 jautrumo,tai sitie labai ilgai kol isryskeja g.gif as pasidarius juos padedavau ir tik po kazkokio laiko pasiziuredavau,nes is karto jie neisryskeja g.gif

taip, 20. na nzn man praeita menesi tai visas devynes dienas iskart isryskejo abi juosteles tiksliau testine kartais budavo net ryskesne uz kontroline. ax.gif ryt pranesiu ka rodis jei neisvaziuosiu, zadam su vyru i palanga lekti, atsipalaiduoti wub.gif
Atsakyti
Na prasinesu , kad man pirmas menuo su OT nepavyko verysad.gif ND buvo per vaisingas dienas, zodziu nepagavom zirniuko unsure.gif . NT viena sugadinau bet aisku pamaciau ten riebu viena bruksniuka ir po poros dienu sulaukiua mmm verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Si menesi pastoti padetu nebent stebuklas, nes vyras 12 isvaziuoja, o sirgt pradejau sausio 1, tai tebus tik 11 ciklo diena man, zodziu pavargau nuo visko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gandriuke...: 04 sausio 2010 - 11:44