Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (10 dalis)

QUOTE(mazge123 @ 2009 12 29, 16:11)
man tj po poros dienu jau i namus pristate. bet db kaskur dingus ji...
gerai kad dar turiu nuo praeito menesio kelis tj tiukiuosi kad iki tol atsiras ir ŽA  ir gausiu papildyma ax.gif

na aš jai vakar išsiunčiau pinigus ir parašiau adresą ir neatrašė man nuo vakar ryto,tai taip nemalonu pasidarė,bet gal kazkas namuose trugdo prisijungti,taip noriu jų sulaukti iki naujų bet jau manau nepavyks verysad.gif

QUOTE(lungo @ 2009 12 29, 16:21)
sveikos,ateujau padekot za uz laimindus testukus,nt atsiunte su palinkejimu,kuris ir issipilde biggrin.gif ,visi buvo teigiami wub.gif

wub.gif sveikinu
Atsakyti
QUOTE(lungo @ 2009 12 29, 15:21)
sveikos,ateujau padekot za uz laimindus testukus,nt atsiunte su palinkejimu,kuris ir issipilde biggrin.gif ,visi buvo teigiami wub.gif

sveikinu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zeroo7 @ 2009 12 29, 16:02)
na aš jai vakar išsiunčiau pinigus ir parašiau adresą ir neatrašė man nuo vakar ryto,tai taip nemalonu pasidarė,bet gal kazkas namuose trugdo prisijungti,taip noriu jų sulaukti iki naujų bet jau manau nepavyks verysad.gif

as jai irgi vakar isiunciau mirksiukas.gif taip kad abi laukiam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lungo @ 2009 12 29, 14:21)

Sveikinu wub.gif Ar NT dareisi sulaukusi mmm dienos ar anksciau ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gandriuke... @ 2009 12 29, 17:22)
Sveikinu  wub.gif Ar NT dareisi sulaukusi mmm dienos ar anksciau  ? ax.gif

aciu uz sveikinimus wub.gif
dariausi diena pries mmm ir parode vaiduokli
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2009 12 29, 16:02)
wub.gif sveikinu

doh.gif juk nedingau nei trim, nei penkiom dienom, nei savaitei.. doh.gif neatrašiau tik nuo vakar.. doh.gif
Juodai dirbu.. stengiuosi atrašyti kuo skubiau.. vakar vakare neprisėdau (laaaaabai buvau pavargusi), prisėdau šiandien 5 ryto.. kam spėjau atrašyt, kam deja..
Na nereikia čia atsiprašant isterikuoti doh.gif niekur aš nedingau 4u.gif

Einu atrašyt visoms.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 12 29, 19:49)
doh.gif juk nedingau nei trim, nei penkiom dienom, nei savaitei..  doh.gif neatrašiau tik nuo vakar.. doh.gif
Juodai dirbu.. stengiuosi atrašyti kuo skubiau.. vakar vakare neprisėdau (laaaaabai buvau pavargusi), prisėdau šiandien 5 ryto.. kam spėjau atrašyt, kam deja..

na nereik cia taip sakyti, nieks neisterikuoja. asmeniskai as galvojau kad gal susirgai. viena mergina paklause tai parasiau kaip gavau ta prasme per kiek laiko. atisprasau, daugiau nerasysiu jei kas klaus smile.gif 4u.gif kaip sakoma nesikisk i kitu reikalus nes liksi kaltas.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazge123: 29 gruodžio 2009 - 19:07
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 29, 20:06)
na nereik cia taip sakyti, nieks neisterikuoja. asmeniskai as galvojau kad gal susirgai. viena mergina paklause tai parasiau kaip gavau ta prasme per kiek laiko. atisprasau, daugiau nerasysiu jei kas klaus  smile.gif  4u.gif  kaip sakoma nesikisk i kitu reikalus nes liksi kaltas....  unsure.gif

Taigi aš čia ne tau, mazgiuk wub.gif

Baigiam tą reikalą.. esu laabai pavargus.. gal pariebinau su atsakymu blush2.gif
Atsakyti
Na gal pamirškim tuos nesusipratimus ir nesklandumus.

Geriau pasveikininkim lungo ir padėkokim, kad pasidalino su mumis gera žinia 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 12 29, 20:49)
doh.gif juk nedingau nei trim, nei penkiom dienom, nei savaitei..  doh.gif neatrašiau tik nuo vakar.. doh.gif

user posted image nesinervink ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2009 12 29, 23:40)
Na gal pamirškim tuos nesusipratimus ir nesklandumus.

Geriau pasveikininkim lungo ir padėkokim, kad pasidalino su mumis gera žinia  4u.gif

aciu aciu wub.gif
Atsakyti
lungo sveikinu bigsmile.gif thumbup.gif mačiau bus rugpjūtinukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Švelnukė @ 2009 12 30, 12:38)
lungo sveikinu  bigsmile.gif  thumbup.gif mačiau bus rugpjūtinukas  wub.gif

turetu,bet netycia gali ir i rugseji perkuopt biggrin.gif ,bet labai reiketu kad rupgpjucio vidury,kad speciau dukra i pirma klase isleist biggrin.gif
Atsakyti