Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (10 dalis)

Mergytes,ar galima tokius testukus laikyt teigiamais?man atrodo,kad testine juostele siek tiek blankesne.virsutinis darytas vakar 15 val.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2009 12 26, 20:43)
kainytes priklauso nuo kiekio,kuo daugiau imsit tuo pigiau,o seip apie 1lita iseina vienas,jei mazesnis kiekis siek tiek daugiau mirksiukas.gif

Aciu tau labai 4u.gif tikrai, visai pigu! Laukiu, gal netyciukais, po svenciu surmulio ir Zydos akys pasirodys, kad galeciau ju uzsisakyti smile.gif
Atsakyti
na rodausi,lyg blyskesnis sendieninis nei 24c.d g.gif i 25c.d neziurekit nesilaikiau salygu,seip del baikes ziurejau ka rodys blush2.gif ai jau nervas jama,nebesidarysiu OT be ketvirtadienio unsure.gif o seip teigiamas tai man rodos 23c.d g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginux: 27 gruodžio 2009 - 19:15
QUOTE(jurginux @ 2009 12 27, 18:11)
na rodausi,lyg blyskesnis sendieninis nei 24c.d g.gif i 25c.d neziurekit nesilaikiau salygu,seip del baikes ziurejau ka rodys blush2.gif ai jau nervas jama,nebesidarysiu OT be ketvirtadienio unsure.gif  o seip teigiamas tai man rodos 23c.d g.gif

user posted image

O man atrodo tavo 22,23,24c.d.teigiami,ar as blogai matau.Tai daugiau jau ir nereikia daryt,nes nebus teigiamo ,pas tave jau buvo O
Atsakyti
QUOTE(daivukas27 @ 2009 12 27, 20:32)
O man atrodo tavo 22,23,24c.d.teigiami,ar as blogai matau.Tai daugiau jau ir nereikia daryt,nes nebus teigiamo ,pas tave jau buvo O

na taip, sitie ryskiausi g.gif ziuriu ar blanksta mirksiukas.gif del to ir darausi toliau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(R. Denisenko @ 2009 12 27, 00:02)
Mergytes,ar galima tokius testukus laikyt teigiamais?man atrodo,kad testine juostele siek tiek blankesne.virsutinis darytas vakar 15 val.
user posted image

manau tikrai galima laikyti teigiamais mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau, kad rytoj turetu buti dar ryskesnis g.gif Nes siaip juostele turi but tokia pati ar ryskesne nei kontroline, ar ne? rolleyes.gif Nors cia gal idealiomis salygomis...
Atsakyti
Labai ačiū už sveikinimus 4u.gif Linkiu jums kuo greičiau sulaukti savųjų stebukliukų 4u.gif
Atsakyti
na ka nuo rytojaus vel pradedu gadinti OT ax.gif ziuresim kaip cia db bus ax.gif
Atsakyti
sveikutes o per kiek dienų gaunate į kitus miestus NT iš ZA? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2009 12 29, 14:48)
sveikutes o per kiek dienų gaunate į kitus miestus NT iš ZA? ax.gif

man tj po poros dienu jau i namus pristate. bet db kaskur dingus ji...
gerai kad dar turiu nuo praeito menesio kelis tj tiukiuosi kad iki tol atsiras ir ŽA ir gausiu papildyma ax.gif
Atsakyti
sveikos,ateujau padekot za uz laimindus testukus,nt atsiunte su palinkejimu,kuris ir issipilde biggrin.gif ,visi buvo teigiami wub.gif
Atsakyti