Mergytes,ar galima tokius testukus laikyt teigiamais?man atrodo,kad testine juostele siek tiek blankesne.virsutinis darytas vakar 15 val.
QUOTE(jurginux @ 2009 12 26, 20:43)
kainytes priklauso nuo kiekio,kuo daugiau imsit tuo pigiau,o seip apie 1lita iseina vienas,jei mazesnis kiekis siek tiek daugiau
Aciu tau labai tikrai, visai pigu! Laukiu, gal netyciukais, po svenciu surmulio ir Zydos akys pasirodys, kad galeciau ju uzsisakyti
na rodausi,lyg blyskesnis sendieninis nei 24c.d i 25c.d neziurekit nesilaikiau salygu,seip del baikes ziurejau ka rodys ai jau nervas jama,nebesidarysiu OT be ketvirtadienio o seip teigiamas tai man rodos 23c.d
QUOTE(jurginux @ 2009 12 27, 18:11)
na rodausi,lyg blyskesnis sendieninis nei 24c.d i 25c.d neziurekit nesilaikiau salygu,seip del baikes ziurejau ka rodys ai jau nervas jama,nebesidarysiu OT be ketvirtadienio o seip teigiamas tai man rodos 23c.d
O man atrodo tavo 22,23,24c.d.teigiami,ar as blogai matau.Tai daugiau jau ir nereikia daryt,nes nebus teigiamo ,pas tave jau buvo O
QUOTE(daivukas27 @ 2009 12 27, 20:32)
O man atrodo tavo 22,23,24c.d.teigiami,ar as blogai matau.Tai daugiau jau ir nereikia daryt,nes nebus teigiamo ,pas tave jau buvo O
na taip, sitie ryskiausi ziuriu ar blanksta del to ir darausi toliau
Manau, kad rytoj turetu buti dar ryskesnis Nes siaip juostele turi but tokia pati ar ryskesne nei kontroline, ar ne? Nors cia gal idealiomis salygomis...
Labai ačiū už sveikinimus Linkiu jums kuo greičiau sulaukti savųjų stebukliukų
na ka nuo rytojaus vel pradedu gadinti OT ziuresim kaip cia db bus
sveikutes o per kiek dienų gaunate į kitus miestus NT iš ZA?
QUOTE(zeroo7 @ 2009 12 29, 14:48)
sveikutes o per kiek dienų gaunate į kitus miestus NT iš ZA?
man tj po poros dienu jau i namus pristate. bet db kaskur dingus ji...
gerai kad dar turiu nuo praeito menesio kelis tj tiukiuosi kad iki tol atsiras ir ŽA ir gausiu papildyma
sveikos,ateujau padekot za uz laimindus testukus,nt atsiunte su palinkejimu,kuris ir issipilde ,visi buvo teigiami