oi kaip šaunu, sėkmingo ir lengvo nėštumo tau, sonata25
SU ŠVENTĖMIS JUS VISAS!!! Svajonių, tikėjimo ir stebuklų ( dar šiemet kuo daugiau)
QUOTE(neirida @ 2009 12 23, 21:38)
isiterpsiu ir as, si cikla stebiu OT ir ka jus manot 5dienas is eiles man rodo teigiama, testo juostele ryskene uz kontroline. Ar taip kam yra buve?
man buvo 9 ar 10 dienu OT teigemas. daug kas sake kad jau bet deja nepasitvirtino... si cikla bandysiu vel su OT. na bet tikiuosi tau bus ne taip kaip man ir visas su sv. Kuciom, ir sv. Kaledom gero ir dosnaus kaledu senio, linkiu kad visom NT parodytu II
Papildyta:
sonata25 sveikinu, lengvo nestumo
QUOTE(neirida @ 2009 12 23, 21:38)
isiterpsiu ir as, si cikla stebiu OT ir ka jus manot 5dienas is eiles man rodo teigiama, testo juostele ryskene uz kontroline. Ar taip kam yra buve?
o kelinta ciklo diena?
vienu zodziu pas mane NSO vyksta su OT, pas mane sendiena 24c.d trecia OT darausi ir jie vienas uz kita ryskesnis na turiu dar viena NT bet dar tikrai nieko nerodytu,mmm turetu sausio 2 pasirodyt o jei ir butu O tai tiek ilgai ir visi tokie ryskus testukai irgi negaletu buti ar galetu?
va prasau foto kaip pasiziuriu tai lyg vakarykstis ryskesnis nei sendiena
QUOTE(jurginux @ 2009 12 25, 22:03)
o kiek dienų tavo ciklas?
sonata25, nuoširdžiausi sveikinimai, ir lengvo nėštumo
QUOTE(Švelnukė @ 2009 12 26, 15:37)
o kiek dienų tavo ciklas?
praitas menesis lygiai 32d o seip tai +/- 2dienos.pora kartu ir ilgesnis yra buves
sendienini ot pasidariau bet jis toks keistas,kazkoks kitoks nei anie trys bet ji seip tik dariausi,norejau paziureti ka jis rodys,nebuvo tinkamos salygos ji daryti.va ziuresiu ka rytoj rodys
Labas vakaras, as truputi ne i tema, bet taip pat norejau uzsisakyti tu testuku, arba pradziai bent infor.apie kainas, tik neisisiuncia zinute, tai gal pas Zydros akys perpildyta a.z? Nuosirdziai dziaugiuosi uz visas ir prisidedu prie sveikinimu
QUOTE(gelep @ 2009 12 26, 20:33)
Labas vakaras, as truputi ne i tema, bet taip pat norejau uzsisakyti tu testuku, arba pradziai bent infor.apie kainas, tik neisisiuncia zinute, tai gal pas Zydros akys perpildyta a.z? Nuosirdziai dziaugiuosi uz visas ir prisidedu prie sveikinimu
kainytes priklauso nuo kiekio,kuo daugiau imsit tuo pigiau,o seip apie 1lita iseina vienas,jei mazesnis kiekis siek tiek daugiau
QUOTE(jurginux @ 2009 12 26, 20:07)
praitas menesis lygiai 32d o seip tai +/- 2dienos.pora kartu ir ilgesnis yra buves
sendienini ot pasidariau bet jis toks keistas,kazkoks kitoks nei anie trys bet ji seip tik dariausi,norejau paziureti ka jis rodys,nebuvo tinkamos salygos ji daryti.va ziuresiu ka rytoj rodys
aš tai manyčiau, kad būtent dabar vyksta O nes rašei, kad ir šoniuką diegė, įdomu ką parodys rytoj OT
QUOTE(Švelnukė @ 2009 12 26, 22:16)
aš tai manyčiau, kad būtent dabar vyksta O nes rašei, kad ir šoniuką diegė, įdomu ką parodys rytoj OT
taip greiciausiai ir buvo ikelsiu rytojaus ot foto