Aš jau nesitiriu kelintą dieną,nes OT jau buvo teigiami, bet šiandien taip duria šoną. Ko jau kurį laiką nebuvo. Nors po laporoskopijos tie skausmai buvo kiekvieną mėnesį. Sakyčiau dėl visa ko reikėtų versti vyrą į lovą, bet kaip tyčia jis komandiruotėj. Dabar 3-4 dienos po teigiamo OT.
QUOTE(R. Denisenko @ 2009 12 22, 19:09)
Merginos,gal kas turit perleisti OT testuku Vilniuje,Zydros akys neturi,ir gaus tik po keliu sav. kokius gerus rekomenduotumet nusipirkt vaistinej
as turiu bet pas mane nera juturs, berods 25 jautrumo tik jei nori rasyk i AZ susimatysim kuria diena, ryt poryt, nes per kucias isvaziuoju is Vln.
QUOTE(Mazhulyte @ 2009 12 22, 22:31)
as turiu bet pas mane nera juturs, berods 25 jautrumo tik jei nori rasyk i AZ susimatysim kuria diena, ryt poryt, nes per kucias isvaziuoju is Vln.
pas mane 25 irgi, tai kad nepastebejau kad nejautrus man visai gerai.
QUOTE(Mazhulyte @ 2009 12 22, 22:31)
O kuriame rajone vilniuje gyvenat,kur galetume susitikti?
Papildyta:
Na nzn,as kelis ciklus naudojau 20 jautrumo OT,tai man testine budavo visada ryskesne uz kontroline,manau 25 irgi pakankamai jautrus.vienakart ish vaistines pirkau,ten berods Rapipreg ar kazkas panashaus,na buvo kasete-tai irgi po minutes testine pirma ishryshkejo,o ash durnele pamaniau,kad kontroline,vis laukiau kol ta kita pasirodys,na kontroline irgi pasirode,bet buvo blyshkesne
ar dabar galit katra man paiskinti kas cia darosi jus ispranasavot kad mano O buvo 13c.d tai ir baigiau testuotis,sendiena siaubingai duria sona,jau visokiu nesamoniu prisigalvojau,parlekusi is darbo pasidariau OT ir NT,koks OT pacios matos o NT vienas bruksnys
QUOTE(jurginux @ 2009 12 23, 18:20)
ar dabar galit katra man paiskinti kas cia darosi jus ispranasavot kad mano O buvo 13c.d tai ir baigiau testuotis,sendiena siaubingai duria sona,jau visokiu nesamoniu prisigalvojau,parlekusi is darbo pasidariau OT ir NT,koks OT pacios matos o NT vienas bruksnys
o su koki NT dareisi? kokio jautrumo, nes ziuriu jei tau 13CD buvo O, tai sian tau 9 DPO, tai gal dar ansktoka NT darytis, o OT ciklo gale sako, kad gali rodyti nestuma, bet cia nepatvirtinta 100% tiesiog patarciau po keliu dienu pakartoti NT ir linkiu kaledinio stebuklelio
QUOTE(jurginux @ 2009 12 23, 19:20)
na mano nuomone tai ne 13 diena teigemas, nes kontroline ryskesne uz testine , o 22 teigemas.
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 23, 19:47)
na mano nuomone tai ne 13 diena teigemas, nes kontroline ryskesne uz testine , o 22 teigemas.
kazkaip ir man taip atrodo reiks ND sendiena atlikt ir laukti
Papildyta:
QUOTE(Mazhulyte @ 2009 12 23, 19:42)
o su koki NT dareisi? kokio jautrumo, nes ziuriu jei tau 13CD buvo O, tai sian tau 9 DPO, tai gal dar ansktoka NT darytis, o OT ciklo gale sako, kad gali rodyti nestuma, bet cia nepatvirtinta 100% tiesiog patarciau po keliu dienu pakartoti NT ir linkiu kaledinio stebuklelio
pas ZA tik kad ju jautrumas 20 lyg
Labas vakaras
Atejau padekoti Žydrom akytėm už virusiuką
NT tikrai superiniai, nes jau 6 DPO parodė vos įžiūrimą vaiduokliuką, o su kiekviena diena jis ryškėjo
Linkiu Jums visom sulaukti kuo greičiau stebuklo
NT tikrai superiniai, nes jau 6 DPO parodė vos įžiūrimą vaiduokliuką, o su kiekviena diena jis ryškėjo
QUOTE(jurginux @ 2009 12 23, 20:18)
kazkaip ir man taip atrodo reiks ND sendiena atlikt ir laukti
Papildyta:
Papildyta:
Pas ZA NT lygtai 10 jautrumo,man rode teigiama 11DPO.Man atrodo,kad tau OT tik siandien yra teigiamu teigiamiausias
Papildyta:
QUOTE(sonata25 @ 2009 12 23, 21:34)
Labas vakaras
Tai vesdelto :bigsmile:eik tu kaip faina Didziausi sveikinimai Lengvo nestumo!
isiterpsiu ir as, si cikla stebiu OT ir ka jus manot 5dienas is eiles man rodo teigiama, testo juostele ryskene uz kontroline. Ar taip kam yra buve?
QUOTE(sonata25 @ 2009 12 23, 20:34)
sveikinu ir tik 6 dienos po O parode nestuma