Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (10 dalis)

na ka pasidariau sendienini ot ir jis,bent man atrodo pats ryskiausias is visu,befotkinant fotikas nusprogo doh.gif tai dabar kraunu,parodysiu vakare foto,o ir sona skaudena bigsmile.gif jei skausmiukai nepraeis,vakare pakartosiu testuka bigsmile.gif

mazge neliudek 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, kaip manot... g.gif
Siandien 6 DPO, krutine jautri (ir jautreja kasdien) jau kelinta diena, pasidariau NT doh.gif po keliu val. paziurejau (nes is kart nieko nerode), pamaciau blysku blysku vaiduokliuka g.gif

Ar jau gali kazka rodyti NT, jei tik 6 DPO? 4u.gif
Atsakyti
jurginux, mano OT pirkti pas ŽA ir 20 jautrumo salotiniai, o tamsiai žali 30 jautrumo. Man labiau patinka pirmieji.

mazge123, nenusimink 4u.gif

Šiandien pabandžiau skirtingo jautrumo testukus, na panašu, kad ir jie teigiami. Štai:
user posted image

Na dabar dilemą turiu, ką daryti su duphastonu, nes šįvakar turiu pradėti jį gerti. Bet jei O dar nebus įvykusi. Kaip suprantu O įvykti gali iki 36 val. po teigiamo OT. O Duphastonas slopina O, jei jį išgeri prieš jai įvykstant. unsure.gif
Atsakyti
aciu merginos uz palaikyma group.gif pagalvojau kad pirmadieni eisiu pas savo gine privacei, paklausiu del tu kraujo tyrimu. kai su ja pakalbu man kaskaip ramiau gyventi biggrin.gif o ir ta viltis kad greit bus lialiukas vel atsiranda... ziuresim ka si karteli pasakis mirksiukas.gif
Vel pradesim OT testukus ir si karta prasysiu pas ŽA ne tik OT bet ir NT su virusiukais blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazge123: 19 gruodžio 2009 - 20:48
QUOTE(Glamour @ 2009 12 19, 19:27)
....Na dabar dilemą turiu, ką daryti su duphastonu, nes šįvakar turiu pradėti jį gerti. Bet jei O dar nebus įvykusi. Kaip suprantu O įvykti gali iki 36 val. po teigiamo OT. O Duphastonas slopina O, jei jį išgeri prieš jai įvykstant. unsure.gif

Aš tai negerčiau.. pradėčiau tik poryt gerti rolleyes.gif (bet taip daryčiau aš, o tau jau spręst pačiai smile.gif )
Papildyta:
QUOTE(sonata25 @ 2009 12 19, 18:18)
Mergaites, kaip manot...  g.gif 
Siandien 6 DPO, krutine jautri (ir jautreja kasdien) jau kelinta diena, pasidariau NT  doh.gif  po keliu val. paziurejau (nes is kart nieko nerode), pamaciau blysku blysku vaiduokliuka  g.gif

Ar jau gali kazka rodyti NT, jei tik 6 DPO?  4u.gif

Gali 4u.gif
Atsakyti
[quote=Žydros akys,2009 12 19, 22:12]
Aš tai negerčiau.. pradėčiau tik poryt gerti rolleyes.gif (bet taip daryčiau aš, o tau jau spręst pačiai smile.gif )

na va ir aš gundausi, bent šįvakar negerti. Tik tada po to vis tiek iki 25 cd gerti unsure.gif ,t.y. kiek dienelių gerti?

Atsakyti
[quote=Glamour,2009 12 19, 22:35]
[quote=Žydros akys,2009 12 19, 22:12]

na va ir aš gundausi, bent šįvakar negerti. Tik tada po to vis tiek iki 25 cd gerti unsure.gif ,t.y. kiek dienelių gerti?
[/quote]
Kiek ilgai gerti, priklauso nuo tavo II ciklo pusės ilgumo.. pav. kai pas mane trumpa (9 dienos), tai man ginė sakė gerti iki mmm, arba jei jų nesulaukčiau, iki kol apsilankysiu pas ją (su nėštumu) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2009 12 19, 19:27)
jurginux, mano OT pirkti pas ŽA ir 20 jautrumo salotiniai, o tamsiai žali 30 jautrumo. Man labiau patinka pirmieji.

maniskiai irgi is ZA pirkti g.gif

ai nebezinau,pasiziurejau i tuos savo OT tai jau ryskiai matosi kad O jau buvo,na palei OT parodymus g.gif 13 ir 14c.d OT ryskiausi o veliau jau vos matoma antra juostele,bet tada kodel vakar sone jutau skausmiukus g.gif
Papildyta:
na va dedu savo OT foto,paskutinis tai vakar darytas,reiskias biski per velai pradejau OT gadinti g.gif kita menesi nuo 11c.d pradesiu testuotis g.gif o si menesi jau nebesitestuosiu cool.gif

user posted image
Atsakyti
Na panšu, kad iš tikrųjų tavoji O jau vyko 13 cd.
O dėl šoniuko skausmo, tai esu kažkada labai stirpius skausmus jautusi gerokai po O. Bet dakatrė man paaiškino, kad taip gali būti ir nereikėtų labai sunerimti. Šiaip man po laporoskopijos labai jautriai organizmas reaguodavo į visus procesus susijusius su O. Buvo, kad galvojau jog teks greitąją kviesti, nes net pajudėti negalėdavau kaip durdavo ir temperatūra sukilus buvo. Man tai buvo neįprasta. Kitoms taip būna visad ir jos prie to pripranta. Man tokie nemalonūs pojūčiai truko du mėnesius, paskui pojūčiai švelnėjo.
Atsakyti
As mmm nelaukiu nuo gruodzio 30 , kazi kada galima jau gadint NT blush2.gif (ta prasme kada jau gali rodyti) taip noretusi kaledu ryta pasidaryt wub.gif ir tiketis stebuklo blush2.gif OT du bruksniukus parode gruodzio 17 (16 c.d.) Ciklas paprastai 27-30 dienu g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Retai cia parasau, bet daznokau uzsuku paskaitineti smile.gif
10 c.d. pasidariau OT, buvo vos vos iziurima antra juostele.
11 c.d. buvau pas gydytoja apziurai (tuo metu turejau po viena folikula abiejuose kiausidese, taciau jie tebuvo 11 mm ir 13 mm). Gydytoja pasake, kad nera dominuojancio.
Taciau as OT gadinau toliau: 13 c.d. antra juostele ryskesene, o 14 c.d. jau vienodo intensyvumo abi. Tai 14 c.d. palaikiau kaip teigiama OT.
Na, dar idomumo delei toliau zaidziau su OT tongue.gif Ir mano nuostabai 16 c.d. OT vel buvo ryskiai teigiamas blink.gif
Sakykit, kaip visa tai vyko? Galvoju, gal man is pradziu ovuliavo vienas, o po to kitas folikulas? Bet is kitos puses gydytoja sake, kad dominuojancio nera? Nejaugi tie folikulai pribrendo per 2-3 dienas iki reikiamo dydzio ovuliacijai?
Ar OT gali rodyti nepilnaverte ovuliacija? Truputi kvailai paklausiau blush2.gif
Beje, siandien dar padarysiu OT, tikiuosi jis jau nebebus teigiamas biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2009 12 22, 15:35)
Sveikos, merginos  4u.gif
Retai cia parasau, bet daznokau uzsuku paskaitineti smile.gif
10 c.d. pasidariau OT, buvo vos vos iziurima antra juostele.
11 c.d. buvau pas gydytoja apziurai (tuo metu turejau po viena folikula abiejuose kiausidese, taciau jie tebuvo 11 mm ir 13 mm). Gydytoja pasake, kad nera dominuojancio.
Taciau as OT gadinau toliau: 13 c.d. antra juostele ryskesene, o 14 c.d. jau vienodo intensyvumo abi. Tai 14 c.d. palaikiau kaip teigiama OT.
Na, dar idomumo delei toliau zaidziau su OT  tongue.gif  Ir mano nuostabai 16 c.d. OT vel buvo ryskiai teigiamas  blink.gif 
Sakykit, kaip visa tai vyko? Galvoju, gal man is pradziu ovuliavo vienas, o po to kitas folikulas? Bet is kitos puses gydytoja sake, kad dominuojancio nera? Nejaugi tie folikulai pribrendo per 2-3 dienas iki reikiamo dydzio ovuliacijai?
Ar OT gali rodyti nepilnaverte ovuliacija? Truputi kvailai paklausiau  blush2.gif
Beje, siandien dar padarysiu OT, tikiuosi jis jau nebebus teigiamas  biggrin.gif

OT gali buti teigiamas ir kelias dienas iki Ovuliacijos,po ivykusios ovuliacijos testine juostele blanksta.aisku,kad folikulai galejo subresti iki reikiamo dydzio per 6-7 dienas.juk teigiamas OT rodo,kad O.dar tik ivyks thumbup.gif taigi griebk MB ir mars i lova smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gandriuke... @ 2009 12 22, 13:31)
As mmm nelaukiu nuo gruodzio 30 , kazi kada galima jau gadint NT  blush2.gif  (ta prasme kada jau gali rodyti) taip noretusi kaledu ryta pasidaryt  wub.gif ir tiketis stebuklo  blush2.gif OT du bruksniukus parode gruodzio 17 (16 c.d.) Ciklas paprastai 27-30 dienu  g.gif  g.gif

Manau jautresnis testas parodytu jau per Kaledas,bet geriausiai manau palaukti kol neateis mmm,ir jei neateis tada pasidaryt.Sekmytes thumbup.gif
Papildyta:
Merginos,gal kas turit perleisti OT testuku Vilniuje,Zydros akys neturi,ir gaus tik po keliu sav. kokius gerus rekomenduotumet nusipirkt vaistinej
Atsakyti