Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (10 dalis)

QUOTE(gretusiu @ 2009 12 18, 11:51)
Tikrai ne...  g.gif II fazes temp - po O - turi buti aukstesne 0,2 laipsnio uz I fazes. Taigi jei mano I fazes temp 36,4 - II fazej ji gali buti ir tik 36,6...

Nemaišykit nono.gif 0,2 laipsnio pakilimas rodo įvykusią O, o apie nėštumą rodo aukšta tempa po tariamų mmm mirksiukas.gif Aišku, kiekvienam skirtingai drinks_cheers.gif , bet kol nėra bendro BT vaizdo (t.y. kai nematuojama BT visą ciklą), tai nėštumu laikoma virš 37 po tariamų mmm mirksiukas.gif Bet čia jau BT TEMA rolleyes.gif o MES KALBAM APIE OT mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 18 gruodžio 2009 - 12:00
man jau kaskaip tos mintys lenda kad cia tiesiog veluoja mmm nuo citrusiniu vaisiu, ten kaskaip gali nusivelinti... net nuo galvojmo pradejo skaudeti galvyte... einu parsivesiu sese pas save, nes turiu mazyte, netoli gyvena. tai nors bus ka veikti, turesiu uzsiemima. bent nueinant nuo kompo galesiu galvoti ne apie leliuka o apie tai ka jau pridare mano mazoji padauza... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 12 18, 12:58)
Nemaišykit  nono.gif 0,2 laipsnio pakilimas rodo įvykusią O, o apie nėštumą rodo aukšta tempa po tariamų mmm  mirksiukas.gif Aišku, kiekvienam skirtingai  drinks_cheers.gif , bet kol nėra bendro BT vaizdo (t.y. kai nematuojama BT visą ciklą), tai nėštumu laikoma virš 37 po tariamų mmm  mirksiukas.gif Bet čia jau BT TEMA  rolleyes.gif o MES KALBAM APIE OT mirksiukas.gif

Na taip sutinku,bet Mazgiukei tariamu mmm diena jau praejo,todel ir siulom kelias dienas pasimatuoti BT,nes testas tyli
Papildyta:
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 18, 13:05)
man jau kaskaip tos mintys lenda kad cia tiesiog veluoja mmm nuo citrusiniu vaisiu, ten kaskaip gali nusivelinti... net nuo galvojmo pradejo skaudeti galvyte... einu parsivesiu sese pas save, nes turiu mazyte, netoli gyvena. tai nors bus ka veikti, turesiu uzsiemima. bent nueinant nuo kompo galesiu galvoti ne apie leliuka o apie tai ka jau pridare mano mazoji padauza...  ax.gif

Na taip,mano mazute padauza irgi neduoda man liudeti ir nukabinti nosies doh.gif
Atsakyti
QUOTE(R. Denisenko @ 2009 12 18, 12:18)
Na taip sutinku,bet Mazgiukei tariamu mmm diena jau praejo,todel ir siulom kelias dienas pasimatuoti BT,nes testas tyli

Aš jai irgi siūliau BT pasimatuoti mirksiukas.gif

Bet VISŲ LABAI PRAŠAU- ČIA KALBAM TIK APIE OT IR VAISINGAS DIENAS rolleyes.gif Nes kitaip mus perkels į plepesius verysad.gif Apie šeimą ir kitus reikaliukus galima kalbėti planuojančių pašnekesiuose mirksiukas.gif Nepykit, bet yra tam tikros forumo taisyklės blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 18 gruodžio 2009 - 12:57
mergai,pvz kaip darot diena OT ir poto dar jei jauciat kazkokius O pojucius ir dar karta darote OT vakare tai ar laikotes patarimo nevalgyti ir negerti 2 val? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2009 12 18, 20:05)
mergai,pvz  kaip darot diena OT ir poto dar jei jauciat kazkokius O pojucius ir dar karta darote OT vakare tai ar laikotes patarimo nevalgyti ir negerti 2 val? g.gif

Aš visada vakare OT darau. Ir turiu įtarimą, kad man reikia daugiau nei dvi valandas negerti ir nesišlapinti, nes kitaip iškreipia parodymus testo.
Pavyzdžiui vakar OT dariau 2,5 val. praėjus ir 20 jautrumo testas parodė pirmą ir antrą vos įžiūrimą juostelę. Nors pas dakatrę buvo aiškiai matyti, kad jau tuoj tuoj vyks O. Ir šiandien OT nuostabesnio dar nesu turėjusi. Labai gražios dvi juostelės. Man bent jau jos atrodo vienodo ryškumo ir aš užskaitau. Versiu vyrą į lovą ir kviesim gandrus. Tikiuosi jie nebus kurti arba mokės skaityti ( Ice tea mane supras mirksiukas.gif ).
Štai mano testukas 15 сd:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2009 12 18, 22:06)
Aš visada vakare OT darau.

o kodel pas tave 20 zali? g.gif pas mane melyni g.gif ve koki ryskus pas tave bigsmile.gif na sendiena tada ir as bandysiu 2,5 val i toleta neiti g.gif gal bus ryskesnis g.gif seip praita menesi O buvo 18CD, va idedu savo OT,bet as cia nieko gero nematau,na ziuresiu ar pasikeis kas sendiena g.gif

user posted image
Atsakyti
Jurginux, tai kad tavo 13 c.d. teigiamas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 12 19, 11:58)
Jurginux, tai kad tavo 13 c.d. teigiamas bigsmile.gif

sakai? g.gif nu man jie visi kaip vienas,neskaitant paskutiniu keturiu g.gif na kaip ten bebutu ND vyko visu pajegumu tom denom blush2.gif ir dar ziuresim ka sendieninis ot rodys,jei blankia kaip paskutiniam OT tada nutrauksiu testavima g.gif
Atsakyti
na ka atejo mmm... angel_sadangel.gif paskutine viltis buvo bet ir ta dingo... ryte prabudau pasimatavau temp 36,8 ir jauciu kad kazkas netaip nulekiu i toleta ziuriu kad jau prasidejo. ispradziu taip rudai patepliojo galvoju juk buna kartais kad pateplioja bet vistiek laukesi. paskui uz valandos mazdaug nueinu ir ziuriu kad vien tik sedint kraujai eina kaip turi buti... atsiprasau kad as cia taip vaizdzei pasakoju bet buvo labai mazyte visltis ir tos netekau....
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 19, 12:29)
na ka atejo mmm...  angel_sadangel.gif  paskutine viltis buvo bet ir ta dingo... ryte prabudau pasimatavau temp 36,8 ir jauciu kad kazkas netaip nulekiu i toleta ziuriu kad jau prasidejo. ispradziu taip rudai patepliojo galvoju juk buna kartais kad pateplioja bet vistiek laukesi. paskui uz valandos mazdaug nueinu ir ziuriu kad vien tik sedint kraujai eina kaip turi buti... atsiprasau kad as cia taip vaizdzei pasakoju bet buvo labai mazyte visltis ir tos netekau....

console.gif nenusimink taip stipriai, naujas ciklas galbut bus be nervines itampos ir tada zirniukas drasiau isitaisys pilvukyje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 19, 13:29)
na ka atejo mmm...  angel_sadangel.gif  paskutine viltis buvo bet ir ta dingo...

console.gif kita karta TIKRAI pavyks 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti