Man papulius pradejo siandien skaudeti,nejaugi ovuliacija prasides anksciau?!nenoriu!!!!! vyras nespes grizti
QUOTE(R. Denisenko @ 2009 12 18, 12:20)
Tikrai tikrai nepergyvenk,tu BT matuoji?
nea, nematuoju
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 18, 11:24)
nea, nepatuoju
Ryte dar nepakilus iš lovos pasimatuok Jei bus virš 37 tai ŽENKLAS
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 18, 12:22)
jau viska suspaudus laikau kad tik neateitu... jau nebezinau kur detis...
viskas bus gerai. Gal jau , o gal dar ne ir busi veliau. Tikekimes kad del sito tau veluoja, bet is patirties galiu pasakyti, kad pilveli kartais maudzia ar krutine jautroka buna - kai dienos veluoja taip pat
QUOTE(Saule danguje @ 2009 12 18, 10:35)
užuojauta dėl visų trijų netekčių
sveikinimai dideliausi Imu ir aš virusiuką ir tikiuosi Kalėdinio stebuklo
Kur Mazgiukas su gerom žiniom
sveikinimai dideliausi Imu ir aš virusiuką ir tikiuosi Kalėdinio stebuklo
Kur Mazgiukas su gerom žiniom
Labai aciu!na man paskutiniai 2 menesiai labai sunkus,perdaug tu netekciu buvo bet tikiu kad viskas bus
gavau dar atsakymu del hormonu, taigi turiu perdaug testosterono, per mazai progesterono, o prolaktinas norma. Viskas daryta 21cd.
Nu kazkaip nerimauju, idomu ka gydytoja sakys. antradieni lekiu. Vistiek turbut sakys seip pameginti pastoti:) as cia kazkaip panikuoju dar be ND
Et mazgeli, tau, as vistiek tikiuosi tave greitu laiku su sveikinti. Gal visgi neateis tos tavo mmm?
Beje zinau, kad kai kuriom NT meluoja
Nu kazkaip nerimauju, idomu ka gydytoja sakys. antradieni lekiu. Vistiek turbut sakys seip pameginti pastoti:) as cia kazkaip panikuoju dar be ND
Et mazgeli, tau, as vistiek tikiuosi tave greitu laiku su sveikinti. Gal visgi neateis tos tavo mmm?
Beje zinau, kad kai kuriom NT meluoja
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 18, 11:55)
na ka atsikeliau labai geros nuotaiko, nulekiau i toleta darytis testo bet su baime ir abejonem kad gal dar nedaryti. ir testas neigemas tada kur mano mmm? negaliu, atrodo tuoi apsiverksiu.
o niestumo pozymiu ka zinau krutine tj visai nejautri, dabar va guliu tj pilvo apacia taip lyg spaudze lyg tempe lyg skauda, nzn kaip nupasakoti, buna daznai kad galima sakyti kad kasdien silpna budavo, stoviu atrodo tuoi nualpsiu, poto tu isskyru padaugejo labai. dabar nebezinau nei ka galvoti. nei sergu nei laukiuosi o kaip butu gerai kad vyras butu salia, pasiguosciau
o niestumo pozymiu ka zinau krutine tj visai nejautri, dabar va guliu tj pilvo apacia taip lyg spaudze lyg tempe lyg skauda, nzn kaip nupasakoti, buna daznai kad galima sakyti kad kasdien silpna budavo, stoviu atrodo tuoi nualpsiu, poto tu isskyru padaugejo labai. dabar nebezinau nei ka galvoti. nei sergu nei laukiuosi o kaip butu gerai kad vyras butu salia, pasiguosciau
Nepergyvenk,pakartok NT po poreos dieneliu o tu vyru amzinai taip truksta.maniskio nebuvo salia nei kai 13 sav.netekau savo dvynuku,o tada jo reikejo man kaip niekad,nei praeita cikla,kai buvo persileidimas tikrai sunku vienai viska istverti
aciu visom uz palaikyma, ryt pasimatuosiu temp., ir kokiam pirmadieniui planuosiu NT pakartoti. jei nesulauksiu mmm.
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 18, 12:41)
aciu visom uz palaikyma, ryt pasimatuosiu temp., ir kokiam pirmadieniui planuosiu NT pakartoti. jei nesulauksiu mmm.
Butinai pasimatuok bazaline temperatura ryt is ryto ir kai kas jau paaiskes,turi buti nezemesne nei 37,0 jei
QUOTE(R. Denisenko @ 2009 12 18, 12:37)
Nepergyvenk,pakartok NT po poreos dieneliu o tu vyru amzinai taip truksta.maniskio nebuvo salia nei kai 13 sav.netekau savo dvynuku,o tada jo reikejo man kaip niekad,nei praeita cikla,kai buvo persileidimas tikrai sunku vienai viska istverti
vaje, tu tai saunuole viena tiek istverus as tj jauciu neistverciau viena. netgi vieno neistverciau o dar reiktu kelis kartus.... saunuole tu... o del savo vyro galiu pasakyti kad palaiko visada tik va db nera, pirma karta kaip man jo labai reik tj jo ir nera. as dar labai bijau kad nebutu nuo tokio gero stresiuko butu pabeges mano leliukas jei ir buvo. nes pries pora dienu mano vyras padare nebloga avarija, bet kol issiaiskinau ar jam kas atsitiko ar ne tj gerai pasinervavau... bet aciu dievui jam viskas gerai tik masina supyle...
QUOTE(R. Denisenko @ 2009 12 18, 11:44)
Butinai pasimatuok bazaline temperatura ryt is ryto ir kai kas jau paaiskes,turi buti nezemesne nei 37,0 jei
Tikrai ne... II fazes temp - po O - turi buti aukstesne 0,2 laipsnio uz I fazes. Taigi jei mano I fazes temp 36,4 - II fazej ji gali buti ir tik 36,6...
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 18, 12:46)
vaje, tu tai saunuole viena tiek istverus as tj jauciu neistverciau viena. netgi vieno neistverciau o dar reiktu kelis kartus.... saunuole tu... o del savo vyro galiu pasakyti kad palaiko visada tik va db nera, pirma karta kaip man jo labai reik tj jo ir nera. as dar labai bijau kad nebutu nuo tokio gero stresiuko butu pabeges mano leliukas jei ir buvo. nes pries pora dienu mano vyras padare nebloga avarija, bet kol issiaiskinau ar jam kas atsitiko ar ne tj gerai pasinervavau... bet aciu dievui jam viskas gerai tik masina supyle...
Mano vyras irgi labai geras ir rupestingas,tik,kad jo darbas toks,dar ir tai labai gerai,kad dirba,nes jis ne Lietuvis,o ir Lietuvoj darbo nera,tai ir tenka po uzsienius vazinet.na nieko,tikiuosi visi isbandymai liko praeity,o ateitis -sviesi ir laiminga,meile viska nugali!
Na o leliukas jeigu butu pabeges,pasirodytu mmm,kaip kad man buvo,ne mmm,o tepliojimai rudi,taik kad tikek ir viskas bus gerai!
Papildyta:
QUOTE(gretusiu @ 2009 12 18, 12:51)
Tikrai ne... II fazes temp - po O - turi buti aukstesne 0,2 laipsnio uz I fazes. Taigi jei mano I fazes temp 36,4 - II fazej ji gali buti ir tik 36,6...
Nestumo metu prasideda taip vadinamoji 3 faze,dazniausiai temperatura siekia 37,0-37,5 laipsnius,bet kaikuriom buna ir zemesne - 36,9