Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (10 dalis)

QUOTE(Ice tea @ 2009 11 27, 11:37)
Tai ko nerimauji  g.gif JUK TU LAUKIESI  thumbup.gif  thumbup.gif

tai turbūt kaip ir kiekviena nestuke.gif nerimauju, kol kas jokių požymių, tik tempa 37
Atsakyti
QUOTE(Švelnukė @ 2009 11 27, 09:47)
tai turbūt kaip ir kiekviena  nestuke.gif nerimauju, kol kas jokių požymių, tik tempa 37

Tik BT ir NT tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai tu nenorėk, kad pradžioj pilvas iššoktų lotuliukas.gif
O kaip papuliai g.gif Jautresni g.gif
Viskas bus GERAI thumbup.gif thumbup.gif
Nors TIKRAI visos išvydę II NT išsigąsta mirksiukas.gif O kas jeigu, kaip dabar... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulėgrąža* @ 2009 11 26, 22:22)
Sveikos  4u.gif
Man toks klausimas iškilo - o foto, kurias pateikiate - tai fotomontažas, ar kaip?

na as tai skanuoju tuos testukus, nes su fotiku man ryskiai nesigauna is arti. ryskumas toks pats pas mane islieka kaip ir darymo diena po 10 min.

QUOTE(Švelnukė @ 2009 11 27, 09:37)
ačiū, labai jaudinuosi, nes kažkaip neramu man  unsure.gif

sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Švelnukė @ 2009 11 27, 08:52)
merginos, pasidariau ką tik NT ir jis teigiamas  wub.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
SVELNUKE sveikinu patapus nestuke.gif wub.gif wub.gif wub.gif clap.gif
Atsakyti
Svelnuke!!!!!!!!! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
na taip tylei sveikinu kad neisgazdint zirniuko,bet is visos visos sirdeles..jetau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gandriuke... @ 2009 11 27, 09:13)
pvz man ir 20 ir 30 jautrumo (dariau abu) teigiamas buvo tik viena diena , o kitas dienas tik viena juostele  g.gif

Kaip sakau, labai priklauso nuo LH kiekio 4u.gif
QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 11 27, 11:12)
na as tai skanuoju tuos testukus, nes su fotiku man ryskiai nesigauna is arti. ryskumas toks pats pas mane islieka kaip ir darymo diena po 10 min.
sveikinu thumbup.gif

Skanuoti g.gif gal ir mintis.. reikės pabandyti bigsmile.gif

Švelnuke, sveikinu wub.gif

Man atrodo, kad šitoj temoj greit nebeliks OT darytojų, tuoj visos kelsimės pas nestuke.gif thumbup.gif lotuliukas.gif O man reikės nebe OT/NT pardavinėti, bet gal ką nėštukėms.. pradžiai, paskui leliukams lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 11 27, 11:39)
Man atrodo, kad šitoj temoj greit nebeliks OT darytojų, tuoj visos kelsimės pas nestuke.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif

AS, AS dar liksiu doh.gif
Galiu retorini klausima patyrusioms? Kodel mano OT 20 blankesnis nei 30 juostele? Nors "antru juosteliu eiga" vienoda, tik ryskumas tarp ju skiriasi doh.gif
Atsakyti
Sveikutes ax.gif

atklydau, cia pasitart su ismananciomis apie OT blush2.gif juos bandysiu tik pirma cikla. Turiu 25 jautrumo g.gif nusprendziau siaip pabandyti viena kai buvo 8 CD ir pamaciau vaiduokliuka. Zinau, kad tai nieko nereiskia, bet is kur jis? blink.gif juk dar iki O anksti, mano ciklai ilgi apie 40 CD, O buna kazkur apie 24 CD. Tad vakar vel pasidariau OT, buvo 9 CD, tai jau ryskesnis. Imetu fotke jusu teismui ax.gif beje, BT zema.

Gal cia reiskia, kad greitu metu apturesiu O ? bigsmile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 27, 12:01)
Tik BT ir NT  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tai tu nenorėk, kad pradžioj pilvas iššoktų  lotuliukas.gif
O kaip papuliai  g.gif Jautresni  g.gif
Viskas bus GERAI  thumbup.gif  thumbup.gif
Nors TIKRAI visos išvydę II NT išsigąsta  mirksiukas.gif O kas jeigu, kaip dabar...  wub.gif

vat dėl papulių man labiausiai ir keista, kad jie nejautrūs, kažkurią čia vieną dieną buvo jautresni, bet tik vieną dieną g.gif man su pirmu nėštumu krutinė pradžioj buvo labai jautri

ačiū už sveikinimus merginos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Švelnukė: 27 lapkričio 2009 - 12:46
QUOTE(Mazhulyte @ 2009 11 27, 13:35)
Sveikutes  ax.gif

atklydau, cia pasitart su ismananciomis apie OT  blush2.gif juos bandysiu tik pirma cikla. Turiu 25 jautrumo  g.gif nusprendziau siaip pabandyti viena kai buvo 8 CD ir pamaciau vaiduokliuka. Zinau, kad tai nieko nereiskia, bet is kur jis?  blink.gif juk dar iki O anksti, mano ciklai ilgi apie 40 CD, O buna kazkur apie 24 CD. Tad vakar vel pasidariau OT, buvo 9 CD, tai jau ryskesnis. Imetu fotke jusu teismui  ax.gif beje, BT zema.

Gal cia reiskia, kad greitu metu apturesiu O ?  bigsmile.gif
...

Būna LH bangos, bet dar ne pikas ir rodo tokius pakankamai ryškius vaiduoklius.. o kai jau bus pikas, tai klausimų nebebus ar teigiamas ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 11 27, 13:02)
Būna LH bangos, bet dar ne pikas ir rodo tokius pakankamai ryškius vaiduoklius.. o kai jau bus pikas, tai klausimų nebebus ar teigiamas ar ne  biggrin.gif

is kur pas mane tos bangos g.gif ? lotuliukas.gif matyt kazkas negerai su hormonais ar kaip cia? blush2.gif
Atsakyti