Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (10 dalis)

QUOTE(R. Denisenko @ 2009 12 17, 19:39)
As pastojau 4-a diena po ovuliacijos,tiksliai zinau nes matuoju BT ir iki tos dienos nesimylejom su vyru,taip kad visom buna skirtingai...... deja ivyko persileidimas,nes ishgyvenau didziausia stresa savo gyvenime-netekau artimiausio zmogeliuko-savo mamos unsure.gif

console.gif užuojauta dėl visų trijų netekčių 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(vaida.vdu @ 2009 12 17, 20:49)
... ir I t dalyje lotuliukas.gif
atleiskit, is to dziaugsmo negaliu atsigauti lotuliukas.gif
as nestuke.gif  clap.gif

clap.gif yahoo.gif ploja.gif sveikinimai dideliausi thumbup.gif wub.gif Imu ir aš virusiuką ir tikiuosi Kalėdinio stebuklo wub.gif
Kur Mazgiukas su gerom žiniom unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

o mato OT visai jau antros testines juosteles nesimato,tik viena diena buvo ryzkiasne,bet ne tokia ryzki kaip kontroline g.gif Tai buvo 16 CD.O po to eme blankti vel unsure.gif dabar mano 25 CD,Ciklas mano ~35 d.Nebent gal dar isrysketu g.gif Naudoju 20 jautrumo OT

Sveikinimai visoms naujoms nestukems thumbup.gif Kaip jums faina wub.gif Ir linkejimai,kad visas nestumas butu puikus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rismena @ 2009 12 18, 10:31)
Sveikos,
o mato OT visai jau antros testines juosteles nesimato,tik viena diena buvo ryzkiasne,bet  ne tokia ryzki kaip kontroline g.gif Tai buvo 16 CD.O po to eme blankti vel unsure.gif dabar mano 25 CD,Ciklas mano ~35 d.Nebent gal dar isrysketu g.gif Naudoju 20 jautrumo OT

Galiu tik pasidalinti, kaip aš šį ciklą dariau: 19cd jutau pilvo pamaudenimus - pasidariau O testuka ir pamaciau vaiduoklį. Vakare jau gan stipriai ėmė skaudėti pilvą ir pasidariau dar karta O testuka - pamačiau testinę juostelę net ryškesnę už kontrolinę thumbup.gif Tad, reikia pasikliauti ir jutimais, jei jie yra ir testuotis užtikrinimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2009 12 18, 12:41)
Galiu tik pasidalinti, kaip aš šį ciklą dariau: 19cd jutau pilvo pamaudenimus - pasidariau O testuka ir pamaciau vaiduoklį. Vakare jau gan stipriai ėmė skaudėti pilvą ir pasidariau dar karta O testuka - pamačiau testinę juostelę net ryškesnę už kontrolinę  thumbup.gif Tad, reikia pasikliauti ir jutimais, jei jie yra ir testuotis užtikrinimui smile.gif

jutimu tai visai nulis,bet zinai,tikiu,kad dar gal bus O,juk ne visoms ciklo viduryje g.gif O gal ir ta 16 CD buvo g.gif gana ryzkios tos juostos buvo,tik neryzkesne sakau g.gif Bet darysiuosi iki kitu mmm,kad zinociau rolleyes.gif
Atsakyti
na ka atsikeliau labai geros nuotaiko, nulekiau i toleta darytis testo bet su baime ir abejonem kad gal dar nedaryti. ir testas neigemas cry.gif cry.gif cry.gif tada kur mano mmm? negaliu, atrodo tuoi apsiverksiu.
o niestumo pozymiu ka zinau krutine tj visai nejautri, dabar va guliu tj pilvo apacia taip lyg spaudze lyg tempe lyg skauda, nzn kaip nupasakoti, buna daznai kad galima sakyti kad kasdien silpna budavo, stoviu atrodo tuoi nualpsiu, poto tu isskyru padaugejo labai. dabar nebezinau nei ka galvoti. nei sergu nei laukiuosi angel_sadangel.gif o kaip butu gerai kad vyras butu salia, pasiguosciau verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,kazi kaip ten musu Mezgei sekesi siandien,ar pasidare NT.Nu ir kantrybe jos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(R. Denisenko @ 2009 12 18, 11:57)
Sveikos merginos,kazi kaip ten musu Mezgei sekesi siandien,ar pasidare NT.Nu ir kantrybe jos  bigsmile.gif

kantrybe tj yra bet galejau nesidartyti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 18, 12:02)
kantrybe tj yra bet galejau nesidartyti...  verysad.gif

verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 18, 13:02)

nepergyvenk,gal dar testas sumelavo,o jei ne,tai tikrai sulauksi savo mazylio 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 18, 10:55)
na ka atsikeliau labai geros nuotaiko, nulekiau i toleta darytis testo bet su baime ir abejonem kad gal dar nedaryti. ir testas neigemas  cry.gif  cry.gif  cry.gif

nesinervuok console.gif Gal dar NT nieko nerodo, gal dar ankstyvas nėštumas ir nepagauna ax.gif Svarbu kad mmm nėra ir tai jau thumbup.gif Jei per savaitgalį mmm neatsivilks, siūlau hCG pasidaryti mirksiukas.gif O mmm gali pasikoreguoti ir dėl LABAI DIDELIO noro doh.gif
Laikyk kojas suspaudus ir Sekmadienį pakartok NT mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 18, 12:02)

Tikrai tikrai nepergyvenk,tu BT matuoji?
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 12 18, 12:19)
nesinervuok  console.gif Gal dar NT nieko nerodo, gal dar ankstyvas nėštumas ir nepagauna  ax.gif Svarbu kad mmm nėra ir tai jau  thumbup.gif Jei per savaitgalį mmm neatsivilks, siūlau hCG pasidaryti  mirksiukas.gif O mmm gali pasikoreguoti ir dėl LABAI DIDELIO noro  doh.gif
Laikyk kojas suspaudus ir Sekmadienį pakartok NT  mirksiukas.gif

jau viska suspaudus laikau kad tik neateitu... jau nebezinau kur detis...
Atsakyti