Lauksim ryt ziniu tada is taves...
Gerai merginos, einu vyra apkabinsiu ir tyliai tyliai mintyse pasakysiu aciu
QUOTE(vaida.vdu @ 2009 12 17, 22:20)
Lauksim ryt ziniu tada is taves...
Labanaktukas!
Labanakt visoms...
Sveikos merginos,sveikinu nestuke nauja...as turiu klausimuka,OT naudoju jau 4ciklas,20 jautrumo per O buna neryskus,na nevienodo ryskumo,tai gal man reikia jautresniu?ar cia pas mane O nenormali ?
QUOTE(daivukas27 @ 2009 12 17, 22:26)
Sveikos merginos,sveikinu nestuke nauja...as turiu klausimuka,OT naudoju jau 4ciklas,20 jautrumo per O buna neryskus,na nevienodo ryskumo,tai gal man reikia jautresniu?ar cia pas mane O nenormali ?
gal cia tau to hormono netoks didelis kiekis ishsiskiria
QUOTE(R. Denisenko @ 2009 12 17, 20:30)
gal cia tau to hormono netoks didelis kiekis ishsiskiria
kad as nezinau kodel cia taip bet vyksta O,as taip suprantu ane?
QUOTE(jurginux @ 2009 12 17, 21:27)
nesupratau....nestumui galetu buti 4sav bet katik baiget sirgti
Na aš galvojau, gal čia tas išimtinis atvejis, kai mmm vyksta bet ir nėštumas yra. Dakatarė taip painiai sušnekėjo, o aš net nesupratau ar tai realu. Pasidariau dėl visa ko NT ir OT, tai abu kaip ir neigiami. Tik OT antra juostelė vaiduokliauja. Rytoj manau turėtų būti ryškesnė, reiks rytoj ND daryt. O po to ciklo pabaigoj pasidarysiu tyrimus ir gal užsirašysiu pas kitą ginekologą konsultacijai.
sveikutes, mazgeli - kaip testas?
as tai truputi susinervinau. Gavau atsakyma siandien del progesterono. Tai
turi buti 5.3-86
o pas mane pries 4 men buvo 1.61, o dabar 2.04 cia po ovuliacineje fazeje (padidejo, alia kaip mazai ) plius nesu tikra ar isvis O vyko. 13cd gine nieko nemate (sake dar tikrai nera ir nebuvo, bet gal ivko veliau ), o OT dar nedariau. Et maniau bus geresni rezultatai.
Na ziuresim kaip kita men bus. tikiuosi jau su OT pagaudyti vaisingas dienas ir bent jau isitikinti , kad O vyksta ir kada
turi buti 5.3-86
o pas mane pries 4 men buvo 1.61, o dabar 2.04 cia po ovuliacineje fazeje (padidejo, alia kaip mazai ) plius nesu tikra ar isvis O vyko. 13cd gine nieko nemate (sake dar tikrai nera ir nebuvo, bet gal ivko veliau ), o OT dar nedariau. Et maniau bus geresni rezultatai.
Na ziuresim kaip kita men bus. tikiuosi jau su OT pagaudyti vaisingas dienas ir bent jau isitikinti , kad O vyksta ir kada
QUOTE(vaida.vdu @ 2009 12 17, 20:49)
Sveikinu
QUOTE(vaida.vdu @ 2009 12 17, 21:00)
aciu mergaites uz sveikinimus. siunciu daug virusiuku
imu viena
QUOTE(vaida.vdu @ 2009 12 17, 20:49)
SVEIKINU
QUOTE(daivukas27 @ 2009 12 17, 21:26)
as turiu klausimuka,OT naudoju jau 4ciklas,20 jautrumo per O buna neryskus,na nevienodo ryskumo,tai gal man reikia jautresniu?ar cia pas mane O nenormali ?
Gali pabandyt 15-tuką. O dėl šventos ramybės pasidaryk LH ir FSH kraujuko tyrimus
QUOTE(dushianerami @ 2009 12 18, 08:26)
turi buti 5.3-86
o pas mane pries 4 men buvo 1.61, o dabar 2.04 cia po ovuliacineje fazeje (padidejo, alia kaip mazai ) plius nesu tikra ar isvis O vyko.
turi buti 5.3-86
o pas mane pries 4 men buvo 1.61, o dabar 2.04 cia po ovuliacineje fazeje (padidejo, alia kaip mazai ) plius nesu tikra ar isvis O vyko.
O TIKRAI neįvyko prie tokių skaičiukų Bet gal ginė TIKSLIAU pakomentuos
QUOTE(Ice tea @ 2009 12 18, 10:06)
SVEIKINU
Gali pabandyt 15-tuką. O dėl šventos ramybės pasidaryk LH ir FSH kraujuko tyrimus
na taip. Kita sav keliauju pas gine.
Susiradau pas nesulaukiancias gandru protingos infos apie tyrimus ir cia pas jus ir sekanti cikla viska tvarkingai darysiu.
Ir viskas bus aisku. Gal cia tik pas mane tas progesteronas negerai nes kokio prolaktino perdaug (sako buna, o visa kita gal norma. )
Seip buvo isskyru tokiu alia vaisingu si cikla kelios dienos po apsilankymo pas gine, tai maniau, kad O buvo visgi, bet tyrimai tai - ir vel nieks neaisku. zodziu per menesiuka viska issiaiskinsiu:)beje merginos, gal kas Vilniuje kelis OT perleistu, kol siuntinukas iz Zydru-akiu pareis? Man reiktu kokiu 3-4 iki nauju metu.