Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (10 dalis)

QUOTE(Glamour @ 2009 12 17, 21:17)
Nu ir kantrybes turejimas  blink.gif  4u.gif

Aš šiandien buvau pas daktarę. Bet apžiūra truko labai greit, nespėjau nei susivokti ir paklausti tinkamo klausimo. Daktarė pamatė kiaušidėje gražų folikulą, o gimdoj kažkokį taškiuką. Sakė, kad taip gali atrodyti ankstyvas nėštumas. O aš juk kątik mmm pabaigiau sirgti. Tai net nepagalvojau, kad tas taškiukas galėtų reikšti nėštumą, paskaičiavau būtų vaisiui 4 savaitės. Nu bet nieko nesuprantu. Pilvą skauda, užtat strėnas jau nebe taip. Sunerimau. Kažin , jei būtų nėštumas, daktarė juk būtų mačiusi gleivinę atitinkamą, ir šiaip dar gal kokių požymių būtų. O dabar tik pasakė, kad kai pastosiu turėsiu nutraukti bromcryptiną gerti. Eisu kiek vėliau OT daryti.Nors daktarė jau ir taip sakė, kad galim į darbus kibt.

g.gif blink.gif nesupratau....nestumui galetu buti 4sav bet katik baiget sirgti g.gif
Atsakyti
O per nestuma folikulai bresta?Taigi ovuliacija tai nevyksta.
Man buvo praeita cikla tokia situacija-6 nestumo testai rode nestuma,bet jie blanko,mm buvo tik tepliojimas,hcg-neigiamas,progesterono kiekis kaip ciklo vidury,tualete isgyvenau tikra soka ir isterika,kai is ten iskrito rusvas gabalas mazdaug 5 cm dydzio,issigandus nulekiau i ligonine,nes jau buvo velus vakaras.po gydytojos apziuros paaiskejo,kad nestumo nebera-gimda visishkai issivale pati,valyt nereikejo,tepliojimai baigesi,po 2 dienu prasidejo normalios mmm.va tokia skaudi patirtis verysad.gif
Atsakyti
o klausykit kai pastoji isskyru padaugeja, sumazeja ar nesikeicia? blush2.gif
Atsakyti
nu va pasidariau nestumo testa...

parode rysku I c dalyje
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 17, 21:43)
o klausykit kai pastoji isskyru padaugeja, sumazeja ar nesikeicia?  blush2.gif

Bent jau man,padaugeja.daugeliui merginu prasideda pienlige
Papildyta:
QUOTE(vaida.vdu @ 2009 12 17, 21:44)
nu va pasidariau nestumo testa...

parode rysku I c dalyje

Buna testai nerodo nestumo ir kelias sav.po to kai nesulauki mmmm,nepergyvenk mirksiukas.gif pakartok po keliu dieneliu
Atsakyti
QUOTE(R. Denisenko @ 2009 12 17, 21:44)
Bent jau man,padaugeja.daugeliui merginu prasideda pienlige

o kas ta pienlige? vis girdziu kad kalba ar raso bet taip ir neissiaiskinu. man apie savaite taip padaugejo isskyru kad nebesuprantu kas darosi biggrin.gif
Atsakyti
... ir I t dalyje lotuliukas.gif

atleiskit, is to dziaugsmo negaliu atsigauti lotuliukas.gif

as nestuke.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida.vdu @ 2009 12 17, 21:49)

as nestuke.gif  clap.gif

ura thumbup.gif dziaugiuosi uz tave 4u.gif dideli dideli sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 17, 21:48)
o kas ta pienlige? vis girdziu kad kalba ar raso bet taip ir neissiaiskinu. man apie savaite taip padaugejo isskyru kad nebesuprantu kas darosi  biggrin.gif

pienlige-tai maksties mikrofloros pasikeitimas,to vadinamojo Ph,ji nestumo metu sukelia hormonu pokyciai,shiaip priesh mmm buna vadinamosios sausos,nevaisingos dienos.tai kad tu ishskyru padaugejimas irgi reishkia kaika gero mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vaida.vdu @ 2009 12 17, 21:49)

as nestuke.gif  clap.gif

Sveikinu!!!!!!!!! Matai kaip gerai,kad pirkai testuka shiandien mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 17, 21:48)
o kas ta pienlige? vis girdziu kad kalba ar raso bet taip ir neissiaiskinu. man apie savaite taip padaugejo isskyru kad nebesuprantu kas darosi  biggrin.gif

Gal tu irgi testuka dabar pasidaryk blush2.gif Pasidziaugciau uz abi
Atsakyti
aciu mergaites uz sveikinimus. siunciu daug virusiuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Vaje, kaip dziaugiuosi, kad pasidariau ta nt, kitaip matyt nuo to streso buciau ir mm sulaukusi, o dabar reiks maziau stresuot ir laukti kleckiuko... vyrui pranesiu kuciu vakara ax.gif nezinau kaip reiks istvert...
Papildyta:
QUOTE(R. Denisenko @ 2009 12 17, 19:55)
pienlige-tai maksties mikrofloros pasikeitimas,to vadinamojo Ph,ji nestumo metu sukelia hormonu pokyciai,shiaip priesh mmm buna vadinamosios sausos,nevaisingos dienos.tai kad tu ishskyru padaugejimas irgi reishkia kaika gero mirksiukas.gif
Papildyta:
Papildyta:

drinks_cheers.gif darykis nt... laukiam siandien stebuklu vakaras...
Atsakyti
QUOTE(R. Denisenko @ 2009 12 17, 21:55)
Papildyta:
Papildyta:

QUOTE(vaida.vdu @ 2009 12 17, 22:00)
aciu mergaites uz sveikinimus. siunciu daug virusiuku 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Vaje, kaip dziaugiuosi, kad pasidariau ta nt, kitaip matyt nuo to streso buciau ir mm sulaukusi, o dabar reiks maziau stresuot ir laukti kleckiuko... vyrui pranesiu kuciu vakara ax.gif  nezinau kaip reiks istvert...
Papildyta:
drinks_cheers.gif  darykis nt... laukiam siandien stebuklu vakaras...

na ne as ryt is ryto leksiu biggrin.gif visdelto tik siandien turejo pasirodyt gal dar ryt pasirodis. sianakt vyras isvaris i reisa o ryte pasidarysiu NT ir jam nieko nesakysiu kol negrys, o db pasidaryciau tj neistverciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 17, 22:05)
na ne as ryt is ryto leksiu  biggrin.gif  visdelto tik siandien turejo pasirodyt gal dar ryt pasirodis. sianakt vyras isvaris i reisa o ryte pasidarysiu NT ir jam nieko nesakysiu kol negrys, o db pasidaryciau tj neistverciau  lotuliukas.gif

O likimo drauge,tavishkis irgi i reisus varo,ash galvojau ash jau viena cia tokia nelaiminga verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 17, 22:05)
na ne as ryt is ryto leksiu  biggrin.gif  visdelto tik siandien turejo pasirodyt gal dar ryt pasirodis. sianakt vyras isvaris i reisa o ryte pasidarysiu NT ir jam nieko nesakysiu kol negrys, o db pasidaryciau tj neistverciau  lotuliukas.gif

Nuojauta man kuzda,kad tu jau nestuke.gif o pilvo putimas yra,spenelius skauda?kokie nors nestumo pozymiai yra?
Atsakyti