na as pries savaite dariaus ankstyvo nestumo testa, buvo kazkur apie 10 dpo. tai buvo neigiamas. kazkaip dabar bijau apie tai galvoti, nes ir vel bijau nusivilti. beto pamaudena pilva, kaip per mm. Spenelius skauda. Pilva pucia, kazkaip jis padidejes...
ot buvo 20 jautrumo. Bet manau, kad neturetu rodyti antros tokios ryskios juosteles, kaip per o buna. Vaje, duok dieve mums pavyktu ir ateitu kaledu stebuklas i musu namus
QUOTE(R. Denisenko @ 2009 12 17, 20:45)
Siandien ir dar 3 dieneles
As jau tuoj sienom lipt pradesiu,kol sulauksiu savo brangiausiojo is reiso,jau menesis kaip isvykes
QUOTE(R. Denisenko @ 2009 12 17, 19:48)
As jau tuoj sienom lipt pradesiu,kol sulauksiu savo brangiausiojo is reiso,jau menesis kaip isvykes
oho, neko sau, jauciu labai sunku taip, ir planuoti ko gero sunku...
QUOTE(vaida.vdu @ 2009 12 17, 20:46)
na as pries savaite dariaus ankstyvo nestumo testa, buvo kazkur apie 10 dpo. tai buvo neigiamas. kazkaip dabar bijau apie tai galvoti, nes ir vel bijau nusivilti. beto pamaudena pilva, kaip per mm. Spenelius skauda. Pilva pucia, kazkaip jis padidejes...
ot buvo 20 jautrumo. Bet manau, kad neturetu rodyti antros tokios ryskios juosteles, kaip per o buna. Vaje, duok dieve mums pavyktu ir ateitu kaledu stebuklas i musu namus
Kadangi buna,kad vaikutis isitvirtina gimdoje tik 10 DPO,tai manau ankstokai darei testuka,linkiu,kad tos mmm taip ir neatslinktu ir sulauktumete stebuklelio!
ryt begsiu pirkt nestumo testa ir sestadieni zinosiu laukiuosi ar ne. O gal siadien begt pirkt ir jau rytoj zinosiu ar ne
a merginos, ka jus manot?
QUOTE(ziuzi26 @ 2009 12 17, 20:49)
oho, neko sau, jauciu labai sunku taip, ir planuoti ko gero sunku...
Na siaip O.visada buna 17 cd.tikiuosi sikart bus veliau ir jis spes grizti paskutini karta nesimatem 3 savaites,tai kai grizo ishkart pastojau dvynukais
Papildyta:
QUOTE(vaida.vdu @ 2009 12 17, 20:54)
ryt begsiu pirkt nestumo testa ir sestadieni zinosiu laukiuosi ar ne. O gal siadien begt pirkt ir jau rytoj zinosiu ar ne
bek shiandien,ash tai begciau O kada turi but mmmm?
Papildyta:
QUOTE(vaida.vdu @ 2009 12 17, 20:54)
Manau gali nusipirkti du NT,ir viena pasidaryt si vakara, pagal tai ka parasei sprendziu,kad mmm jau turejo buti
QUOTE(R. Denisenko @ 2009 12 17, 18:58)
Na siaip O.visada buna 17 cd.tikiuosi sikart bus veliau ir jis spes grizti paskutini karta nesimatem 3 savaites,tai kai grizo ishkart pastojau dvynukais
Papildyta:
Papildyta:
vakar turejo but mm. Bet tikrai kazkaip keistai jauciuosi...
QUOTE(vaida.vdu @ 2009 12 17, 21:03)
vakar turejo but mm. Bet tikrai kazkaip keistai jauciuosi...
Man irgi kai pastojau skaudejo spenelius,maude pilva,pute pilva labai ypac kai gulejau ant nugaros, saltis krete vakarais,nors buvo vasara...ir buvo nezmonishkas apetitas.galvojau tikrai sulauksiu mmm,bet taip ir nesulaukiau,dariau testa sekancia diena kai nesulaukiau mmm ir buvo teigiamas ir gan ryskus,nors buvo dvynukai,gal todel ir buvo toks ryskus
Gerai merginos, lekiu i vaistine pirkti nt. gal bus kokiu, kuriuos bet kada galima daryti, nebutinai ryte
QUOTE(vaida.vdu @ 2009 12 17, 21:11)
Gerai merginos, lekiu i vaistine pirkti nt. gal bus kokiu, kuriuos bet kada galima daryti, nebutinai ryte
Kai nesulauki mmm,gali daryt bet kuriuo paros laiku
Nu ir kantrybes turejimas
Aš šiandien buvau pas daktarę. Bet apžiūra truko labai greit, nespėjau nei susivokti ir paklausti tinkamo klausimo. Daktarė pamatė kiaušidėje gražų folikulą, o gimdoj kažkokį taškiuką. Sakė, kad taip gali atrodyti ankstyvas nėštumas. O aš juk kątik mmm pabaigiau sirgti. Tai net nepagalvojau, kad tas taškiukas galėtų reikšti nėštumą, paskaičiavau būtų vaisiui 4 savaitės. Nu bet nieko nesuprantu. Pilvą skauda, užtat strėnas jau nebe taip. Sunerimau. Kažin , jei būtų nėštumas, daktarė juk būtų mačiusi gleivinę atitinkamą, ir šiaip dar gal kokių požymių būtų. O dabar tik pasakė, kad kai pastosiu turėsiu nutraukti bromcryptiną gerti. Eisu kiek vėliau OT daryti.Nors daktarė jau ir taip sakė, kad galim į darbus kibt.
Aš šiandien buvau pas daktarę. Bet apžiūra truko labai greit, nespėjau nei susivokti ir paklausti tinkamo klausimo. Daktarė pamatė kiaušidėje gražų folikulą, o gimdoj kažkokį taškiuką. Sakė, kad taip gali atrodyti ankstyvas nėštumas. O aš juk kątik mmm pabaigiau sirgti. Tai net nepagalvojau, kad tas taškiukas galėtų reikšti nėštumą, paskaičiavau būtų vaisiui 4 savaitės. Nu bet nieko nesuprantu. Pilvą skauda, užtat strėnas jau nebe taip. Sunerimau. Kažin , jei būtų nėštumas, daktarė juk būtų mačiusi gleivinę atitinkamą, ir šiaip dar gal kokių požymių būtų. O dabar tik pasakė, kad kai pastosiu turėsiu nutraukti bromcryptiną gerti. Eisu kiek vėliau OT daryti.Nors daktarė jau ir taip sakė, kad galim į darbus kibt.
QUOTE(Glamour @ 2009 12 17, 21:17)
Nu ir kantrybes turejimas
Na nevisai aishku kaip cia taip,folikulai bresta,ir nestumas ankstyvas gimdoje?tu NT dareisi?