Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (10 dalis)

QUOTE(vaida.vdu @ 2009 12 17, 19:37)
Labas vakaras merginos.
blush2.gif SOS reikia pagalbos. Vakar turejo prasideti mm. mano ciklas apie 28 dienos. MM kolkas nesulaukiau, pamaudena pilva, kazkaip atrodo lyg pustu pilva, bet ten zemiau. Siandien pasidariau OT ir testine juostele ryskesne uz controline.  g.gif

Ar tai reiski, kad man bus ovuliacija??? Ar ne per velu jai? Siaip nuo liepos nenaudoju kt, kurias geriau apie4 metus. tai gali buti, kad ciklas durniuoja, ar ne?

tai tau ne ot o nt jau reiktu darytis mirksiukas.gif

man sendiena 16cd bet ot II ryskiu dar esulaukiau,testuojames toliau g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida.vdu @ 2009 12 17, 19:37)
Labas vakaras merginos.
blush2.gif SOS reikia pagalbos. Vakar turejo prasideti mm. mano ciklas apie 28 dienos. MM kolkas nesulaukiau, pamaudena pilva, kazkaip atrodo lyg pustu pilva, bet ten zemiau. Siandien pasidariau OT ir testine juostele ryskesne uz controline.  g.gif

Ar tai reiski, kad man bus ovuliacija??? Ar ne per velu jai? Siaip nuo liepos nenaudoju kt, kurias geriau apie4 metus. tai gali buti, kad ciklas durniuoja, ar ne?

man atrodo kad galesim tave sveikinti su nestuke.gif mirksiukas.gif pasidaryk NT mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 17, 20:05)
man atrodo kad galesim tave sveikinti su  nestuke.gif  mirksiukas.gif  pasidaryk NT  mirksiukas.gif

kaip tavo savijauta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2009 12 17, 20:09)
kaip tavo savijauta? g.gif

dar gera thumbup.gif dar nera mm ax.gif tikiuosi ir nesulauksiu, testa jau turiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 17, 20:11)
dar gera  thumbup.gif  dar nera mm  ax.gif  tikiuosi ir nesulauksiu, testa jau turiu  lotuliukas.gif

dar nedarei? kantri tu:)
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2009 12 17, 20:12)
dar nedarei? kantri tu:)

nea schmoll.gif nedariau ax.gif bet ryt ryte darysi bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi gavau NT is Zydros akys ir jie parode nestuma,kaip ir buvo palinketa.Deja ivyko laaabai ankstyvas persileidimas.Na,bet vistiek testukai stebuklingi!Noriu dar uzsisakyt kelis,siam ciklui:)
Atsakyti
jeigu mano OT buvo vakar II juosteles tokio pat intensyvumo, reiskes siandien ir ryt mano vaisingos dienos? ar taip suprantu? ar kad sian prasides ovuliacija ir mano vaisngiausios dienos bus ryt ir poryt?
susipainiuojau....
padekit...
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2009 12 17, 19:21)
Teigiamas ovuliacijos testo rezultatas reiškia, jog netrukus (per 20 – 44 valandas po LH bangos) prasidės ovuliacija. Jei moteris nori pastoti, kitos 1 – 2 dienos po ovuliacijos yra vaisingiausios. Vaisingumo pikas tęsiasi maždaug 36 valandas po LH bangos. Citata iš pirmo puslapiuko  4u.gif

As pastojau 4-a diena po ovuliacijos,tiksliai zinau nes matuoju BT ir iki tos dienos nesimylejom su vyru,taip kad visom buna skirtingai...... deja ivyko persileidimas,nes ishgyvenau didziausia stresa savo gyvenime-netekau artimiausio zmogeliuko-savo mamos unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(ziuzi26 @ 2009 12 17, 20:35)
jeigu mano OT buvo vakar II juosteles tokio pat intensyvumo, reiskes siandien ir ryt mano vaisingos dienos? ar taip suprantu? ar kad sian prasides ovuliacija ir mano vaisngiausios dienos bus ryt ir poryt?
susipainiuojau....
padekit...

Taip,teisingai viska supratai-ciupk vyra ir pirmyn mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziuzi26 @ 2009 12 17, 20:35)
susipainiuojau....
padekit...

man gine sake kad kai parodo dvi juosteles tada ir dirbkit. seip kartais pasitaiko kad ir anksciau vaisinga buna. taip kad siandien dirbkit ir dar kokes 3 dieneles kad butumet tikri jog visas dieneles isnaudojot naudingai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazge123: 17 gruodžio 2009 - 19:42
QUOTE(R. Denisenko @ 2009 12 17, 19:39)
As pastojau 4-a diena po ovuliacijos,tiksliai zinau nes matuoju BT ir iki tos dienos nesimylejom su vyru,taip kad visom buna skirtingai...... deja ivyko persileidimas,nes ishgyvenau didziausia stresa savo gyvenime-netekau artimiausio zmogeliuko-savo mamos unsure.gif
Papildyta:
Taip,teisingai viska supratai-ciupk vyra ir pirmyn mirksiukas.gif

aciu uz paaiskinimus wink.gif
tai kaip ir sakai reik mums sian smileysex.gif, nes pati jauciu kaip kairiam sone kazkas darosi, nu man buna kai vyksta ovuliacija ne tai kad skausmai sone bet kazkas vyksta;)
Papildyta:
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 17, 19:41)
man gine sake kad kai parodo dvi juosteles tada ir dirbkit. seip kartais pasitaiko kad ir anksciau vaisinga buna. taip kad siandien dirbkit ir dar kokes 3 dieneles kad butumet tikri jog visas dieneles isnaudojot naudingai  ax.gif

didelis aciu:)
taip ir darysim:)
Atsakyti
QUOTE(ziuzi26 @ 2009 12 17, 20:44)
aciu uz paaiskinimus wink.gif
tai kaip ir sakai reik mums sian smileysex.gif, nes pati jauciu kaip kairiam sone kazkas darosi, nu man buna kai vyksta ovuliacija ne tai kad skausmai sone bet kazkas vyksta;)
Papildyta:

didelis aciu:)
taip ir darysim:)

Siandien ir dar 3 dieneles
Atsakyti