Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (10 dalis)

QUOTE(mazge123 @ 2009 12 17, 13:18)
didelis didelis aciu uz palaikyma  4u.gif  NT jei siandien nesusirgsiu tj ryt darysius  ax.gif  labai noriu pamatyti II  wub.gif

o pas tave kaip laikrodukas visada? kad sakai ryte neatejo mmm.
Pas mane plius minus 1-2dienos buna ir cia skaitau tada kad reguliaru:))
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2009 12 17, 13:38)
o pas tave kaip laikrodukas visada? kad sakai ryte neatejo mmm.
Pas mane plius minus 1-2dienos buna ir cia skaitau tada kad reguliaru:))

na dienos tj budavo kad pagrybauja bet kad jos ateina visada ryte tai galiu 100 procentu sakyti nes jau mazdaug du metai taip blush2.gif dar bijau dziaugtis kad galiu buti nestuke.gif bet jau daugiau negalesiu kenteti nepasidarius NT biggrin.gif vakare jei neateis tj varysiu pirkti NT ir ryte darysiu
Atsakyti
Man sendien OT testukas parode dvi vienodo ryskumo juosteles thumbup.gif thumbup.gif
Sendien 16 c.d.
Atsakyti
Sveikos merginos, nespejau net pas jus temoje pasidalinti savo OT rezultatais, kaip sulaukusiu testuku is zydriu akiu radau NT II juostele bigsmile.gif Aciu zydros akys uz stebuklingus testukus! linkiu, kad visoms to pacio! graziu svenciu ir kalediniu stebuklu!
Atsakyti
QUOTE(Stebuklelis @ 2009 12 17, 15:37)
Sveikos merginos, nespejau net pas jus temoje pasidalinti savo OT rezultatais, kaip sulaukusiu testuku is zydriu akiu radau NT II juostele  bigsmile.gif 

Super skaityti TOKIAS žinutes wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ir SUPER kad turim ŽYDROS AKYS clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebuklelis @ 2009 12 17, 15:37)
Sveikos merginos, nespejau net pas jus temoje pasidalinti savo OT rezultatais, kaip sulaukusiu testuku is zydriu akiu radau NT II juostele  bigsmile.gif  Aciu zydros akys uz stebuklingus testukus! linkiu, kad visoms to pacio! graziu svenciu ir kalediniu stebuklu!

kaip smagu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 12 17, 10:32)
SUPER požiūris  mirksiukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Tada pradžiai reikia- lytinių hormonų (LH ir FSH 3-5 CD, vyriški hormonai ir Progesteronas 21 CD, tiksliau 5-6 dienos po O), skydliaukės hormonai, chlamidijų tyrimas (ypač jei dažni uždegimai, pienligės), vyro spermiukų tyrimas (pradžiai paprastas), būtų gerai jau BT grafikėlius turėti bent poros ciklų (iš jo matosi ar dvifazis ciklas ir pan.) nu ir OT- ar O vyksta  mirksiukas.gif
Nu kaip ir viskas pradžiai  mirksiukas.gif

sveikos, aciu uz sita info, nors ir ne man skirta buvo smile.gif beje gal galit placiau, kas cia per dvifazis ciklas? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zhivute @ 2009 12 17, 16:00)
kas cia per dvifazis ciklas?  blink.gif

Nu gal ir ne tokį medicininį žodį pasakiau blush2.gif , bet svarbu, kad BT būtų dvi ryškios fazės- iki O (tempa žemesnė) ir po O (tempa aukštesnė) mirksiukas.gif Plačiau apie tai BT temutėj mirksiukas.gif
Bent jau mano ginė, tai labai nudžiugo išvydus mano BT grafikėlius- iš jų pasakė, kad su hormonais viskas gerai. Tai patvirtino ir kraujo tyrimai mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
noriu paklausti jeigu vakar buvo vienodo ryskumo OT o siandien viena juostele vos vos matosi, tai kada man ta ovuliacija? jau ivyko? kada cia tos vaisingos dienos?
Atsakyti
QUOTE(ziuzi26 @ 2009 12 17, 17:53)
sveikos merginos,
noriu paklausti jeigu vakar buvo vienodo ryskumo OT o siandien viena juostele vos vos matosi, tai kada man ta ovuliacija? jau ivyko? kada cia tos vaisingos dienos?

Teigiamas ovuliacijos testo rezultatas reiškia, jog netrukus (per 20 – 44 valandas po LH bangos) prasidės ovuliacija. Jei moteris nori pastoti, kitos 1 – 2 dienos po ovuliacijos yra vaisingiausios. Vaisingumo pikas tęsiasi maždaug 36 valandas po LH bangos. Citata iš pirmo puslapiuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2009 12 17, 18:21)
Teigiamas ovuliacijos testo rezultatas reiškia, jog netrukus (per 20 – 44 valandas po LH bangos) prasidės ovuliacija. Jei moteris nori pastoti, kitos 1 – 2 dienos po ovuliacijos yra vaisingiausios. Vaisingumo pikas tęsiasi maždaug 36 valandas po LH bangos. Citata iš pirmo puslapiuko  4u.gif

tai jeigu mano OT buvo vakar II juosteles tokio pat intensyvumo, reiskes siandien ir ryt mano vaisingos dienos? ar taip suprantu? ar kad sian prasides ovuliacija ir mano vaisngiausios dienos bus ryt ir poryt?
susipainiuojau....
Atsakyti
Labas vakaras merginos.
blush2.gif SOS reikia pagalbos. Vakar turejo prasideti mm. mano ciklas apie 28 dienos. MM kolkas nesulaukiau, pamaudena pilva, kazkaip atrodo lyg pustu pilva, bet ten zemiau. Siandien pasidariau OT ir testine juostele ryskesne uz controline. g.gif

Ar tai reiski, kad man bus ovuliacija??? Ar ne per velu jai? Siaip nuo liepos nenaudoju kt, kurias geriau apie4 metus. tai gali buti, kad ciklas durniuoja, ar ne?
Atsakyti