Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (10 dalis)

QUOTE(Glamour @ 2009 12 16, 19:03)
Šiandien jau atsirado ir vaisingų išskyrų, bet su patepliojimu sumišusių, rausvų šiek tiek. Pasidariau OT, 30-tukas su antra vaiduokliaujančia juostele.

O gal tau teplioja dar ir po santykių g.gif mirksiukas.gif Man būna kartais rolleyes.gif Lauksim RYŠKIŲ II ir ne tik OT thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(dushianerami @ 2009 12 16, 18:51)
Sveikutes. Noreciau prisijungti prie jusu.

Geras sprendimas mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif Aišku, kad priimsim friends.gif
O aš tai siūlau pas ginę nueiti ir jinai viską pasakys nuo ko pradėti mirksiukas.gif
Pradžioj pusę metų lieps natūraliai bandyti, o po to prasidės tyrimukai- skydliaukė, lytiniai hormonai ir pan. Bet tu jau kiek supratau, hormonus tyreisi rolleyes.gif

Lauksim tavo OT fotkių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 12 17, 10:29)
O gal tau teplioja dar ir po santykių  g.gif  mirksiukas.gif Man būna kartais  rolleyes.gif Lauksim RYŠKIŲ II ir ne tik OT  thumbup.gif
Papildyta:

Geras sprendimas  mirksiukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Aišku, kad priimsim  friends.gif
O aš tai siūlau pas ginę nueiti ir jinai viską pasakys nuo ko pradėti  mirksiukas.gif
Pradžioj pusę metų lieps natūraliai bandyti, o po to prasidės tyrimukai- skydliaukė, lytiniai hormonai ir pan. Bet tu jau kiek supratau, hormonus tyreisi rolleyes.gif

Lauksim tavo OT fotkių  mirksiukas.gif

aga, pafotkinsiu butinai kai tik pradesiu gadinti OT ax.gif
o as nenoriu puses metu gaisti, ypac kai itariu, jog yra problemu su hormonais ir zinau, kad progesterono maza. Tai as apsidraudimui is anksto ir kitus kelis del kuriu turiu itarimu pasigooglinus - pasidariau ir antradieni nuejus pas gine parodysiu rezultatus ax.gif nauja progesterono tyrima - pries tai darytas pries 4men (geriu duphaston).
Manau reikia su gine pasitarti kaip gerti dupashton kai noriu pastoti. Turbut reiktu pagal OT rezultatus? kol nematau dvieju bruksniuku - tol nepradeti duphaston, kad neuzslopintu? (seip man gine pagal standarta nuo 16d sako gerti, bet jei O vyksta veliau, tai ja nuslopina progesterono tas didesnis kiekis kaip suptrantu?Kai neplanuoji nestuke.gif tai aisku nesvarbu, bet kai planuoji..beje juk po tu 2 bruksneliu OT dar neiskart ir ivyksta O. Idomu kaip cia su tuo progesteronu reikia daryti) Bandau pasiskaitineti pries eidama pas gydytoja, kad klausimus protingus ir svarbius galeciau uzduoti.
Beje zinau, kad pastojus butinai reiks gerti duphaston ir didesnem dozem - turbut ir apie tai reikia iskart issiaiskinti, nes jei tarkim pastosiu iskart, kad leliukas nepabegtu jei gine pvz atostogaus (zinau, kad ketina keletui savaiciu) - kad zinociau kaip elgtis.
va tokie mano pamastymai. dar nuo tu virusiniu bjauriu ligu issitirsiu (kur leliuko apsigimima gali itakoti, kad nebutu aktyvi forma) ir sausi kibsim smagiai i darbus. Kaip bus gera nesisaugoti, jau dabar pagalvojus smagu assa.gif
Labai aciu, kad priimat i smagu buri:)
Atsakyti
sveikos
o kur jus juos perkat?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Destiny73 @ 2009 12 17, 11:12)
sveikos
o kur jus juos perkat?? 4u.gif

laukiu siuntinuko is Žydros akys. Pasiteirauk pas ja. Pigiau nei vaistineje.
Atsakyti
o gal kas zino vaistinese? ir kaip klausti? kaip jie tiksliai vadinasi??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Destiny73 @ 2009 12 17, 11:18)
o gal kas zino vaistinese? ir kaip klausti? kaip jie tiksliai vadinasi??? blush2.gif

ovuliacijos testai. tik vaistineje tikrai brangu, juk tau ne vieno jo reiks. Gali internete palandzioti kur vaistines internete yra. Maciau kazkur
Atsakyti
QUOTE(Destiny73 @ 2009 12 17, 11:18)

na as kaip norejau pabandyti silpnesnius tj pirkau vaistinej viena sumokejau 8 lt uz viena. jei taip nori is vaistiniu tj nuejus ir sakyk ovuliacijos testu, tik eik i geresnes, nes kokiose mazesnese gali netureti. bet visvvien ir as patarciau imti is zydros akys ten ir jautruma gali geresni tureti ir tikrai zymei pigiau, uz tuos 8 lt kokius 5 turesi. na tikslei neatsimenu kainu bet mazdaug, pas ja ir OT ir NT geri, NT nebandziau bet OT tai tikrai thumbup.gif

dar sis tas man snd turi buti mmm, bet aciu dievui dar nera ax.gif visada sulaukiu rytais bet tikiuosi ir nesulauksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 17, 10:24)
dar sis tas man snd turi buti mmm, bet aciu dievui dar nera  ax.gif  visada sulaukiu rytais bet tikiuosi ir nesulauksiu ax.gif

Laikau kumštukus, kad ir nebeatkeliautų bigsmile.gif Kada NT ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 17, 11:24)
na as kaip norejau pabandyti silpnesnius tj pirkau vaistinej viena sumokejau 8 lt uz viena. jei taip nori is vaistiniu tj nuejus ir sakyk ovuliacijos testu, tik eik i geresnes, nes kokiose mazesnese gali netureti. bet visvvien ir as patarciau imti is zydros akys ten ir jautruma gali geresni tureti ir tikrai zymei pigiau, uz tuos 8 lt kokius 5 turesi. na tikslei neatsimenu kainu bet mazdaug, pas ja ir OT ir NT geri, NT nebandziau bet OT tai tikrai  thumbup.gif 

dar sis tas man snd turi buti mmm, bet aciu dievui dar nera  ax.gif  visada sulaukiu rytais bet tikiuosi ir nesulauksiu ax.gif

ir as laikau kumscius, o jei atkeliautu - lai busi is tu, kuriom is nestuke.gif pirmus men MMM buna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 17, 10:24)

laikom kumstukus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2009 12 17, 10:02)
aga, pafotkinsiu butinai kai tik pradesiu gadinti OT  ax.gif 
o as nenoriu puses metu gaisti

SUPER požiūris mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tada pradžiai reikia- lytinių hormonų (LH ir FSH 3-5 CD, vyriški hormonai ir Progesteronas 21 CD, tiksliau 5-6 dienos po O), skydliaukės hormonai, chlamidijų tyrimas (ypač jei dažni uždegimai, pienligės), vyro spermiukų tyrimas (pradžiai paprastas), būtų gerai jau BT grafikėlius turėti bent poros ciklų (iš jo matosi ar dvifazis ciklas ir pan.) nu ir OT- ar O vyksta mirksiukas.gif
Nu kaip ir viskas pradžiai mirksiukas.gif

Tikiuosi neprireiks visų tyrimų - greičiau glostysi nestuke.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
didelis didelis aciu uz palaikyma 4u.gif NT jei siandien nesusirgsiu tj ryt darysius ax.gif labai noriu pamatyti II wub.gif
Atsakyti