QUOTE(Ice tea @ 2009 12 17, 10:29)
O gal tau teplioja dar ir po santykių
Man būna kartais
Lauksim RYŠKIŲ II ir ne tik OT
Papildyta:
Geras sprendimas
Aišku, kad priimsim
O aš tai siūlau pas ginę nueiti ir jinai viską pasakys nuo ko pradėti
Pradžioj pusę metų lieps natūraliai bandyti, o po to prasidės tyrimukai- skydliaukė, lytiniai hormonai ir pan. Bet tu jau kiek supratau, hormonus tyreisi
Lauksim tavo OT fotkių
aga, pafotkinsiu butinai kai tik pradesiu gadinti OT
o as nenoriu puses metu gaisti, ypac kai itariu, jog yra problemu su hormonais ir zinau, kad progesterono maza. Tai as apsidraudimui is anksto ir kitus kelis del kuriu turiu itarimu pasigooglinus - pasidariau ir antradieni nuejus pas gine parodysiu rezultatus
nauja progesterono tyrima - pries tai darytas pries 4men (geriu duphaston).
Manau reikia su gine pasitarti kaip gerti dupashton kai noriu pastoti. Turbut reiktu pagal OT rezultatus? kol nematau dvieju bruksniuku - tol nepradeti duphaston, kad neuzslopintu? (seip man gine pagal standarta nuo 16d sako gerti, bet jei O vyksta veliau, tai ja nuslopina progesterono tas didesnis kiekis kaip suptrantu?Kai neplanuoji
tai aisku nesvarbu, bet kai planuoji..beje juk po tu 2 bruksneliu OT dar neiskart ir ivyksta O. Idomu kaip cia su tuo progesteronu reikia daryti) Bandau pasiskaitineti pries eidama pas gydytoja, kad klausimus protingus ir svarbius galeciau uzduoti.
Beje zinau, kad pastojus butinai reiks gerti duphaston ir didesnem dozem - turbut ir apie tai reikia iskart issiaiskinti, nes jei tarkim pastosiu iskart, kad leliukas nepabegtu jei gine pvz atostogaus (zinau, kad ketina keletui savaiciu) - kad zinociau kaip elgtis.
va tokie mano pamastymai. dar nuo tu virusiniu bjauriu ligu issitirsiu (kur leliuko apsigimima gali itakoti, kad nebutu aktyvi forma) ir sausi kibsim smagiai i darbus. Kaip bus gera nesisaugoti, jau dabar pagalvojus smagu
Labai aciu, kad priimat i smagu buri:)