Atėjau padėkoti Žydros akys už pačius geriausius NT pasaulyje Palinkėjimas išsipildė Labai linkiu, kad ir kitom neilgtrukus išsipildytų - juk stebuklų metas
QUOTE(*saulėgrąža* @ 2009 12 15, 10:11)
Atėjau padėkoti Žydros akys už pačius geriausius NT pasaulyje Palinkėjimas išsipildė Labai linkiu, kad ir kitom neilgtrukus išsipildytų - juk stebuklų metas
Sveikinu su nuostabiausia Kaledine dovana
QUOTE(*saulėgrąža* @ 2009 12 15, 09:11)
sveikinu sulaukus stebuklo
Aš ir ši menesi jau realiai gadinu OT testukus. Preita menesi o pagavau 13 c.d.(bet deja vyro dar nebuvo ), o va sendie njau 14 c.d. ir kol kas antra juostele tik vaiduokliauja Ziuresim kaip bus ryt
QUOTE(*saulėgrąža* @ 2009 12 15, 09:11)
Sveikinimai dideliausi Linksmų Kalėdų ir lengvų 9 mėnesiukų
*saulėgrąža* , sveikinimai nuoširdžiausi
Aš planavau šiandien pradėt gadint OT kaip naujam ciklui, bet kad vis dar teplioja (12 сd). O gal kuri gadinat testukus net ir kai dar vis teplioja, jei kam tokios mmm?
Aš planavau šiandien pradėt gadint OT kaip naujam ciklui, bet kad vis dar teplioja (12 сd). O gal kuri gadinat testukus net ir kai dar vis teplioja, jei kam tokios mmm?
QUOTE(Glamour @ 2009 12 15, 21:15)
Mano mmm būna 10 dienų su patepliojimais ir normaliom mmm Bet man su tokiom mmm įtaria endometriozę
O šiaip kokio ilgio tavo ciklas?? Kad taip anksti pradedi OT
Mano ciklas 28 dienos. Bet OT gadindavau tik nuo 16-17 CD, nes O pas mane kaip laikrodukas 18 CD. Po 10 DPO prasideda tepliojimai ir vėl naujas ciklas
Kol teplioja, manau nėra tikslo OT GADINTI
Pasipasakok plačiau, sunku ką ir pasakyti iš kelių žodžių
o as neatmesciau tikimybes ir kai teplioja gali buti jau vaisingu dieneliu
na va, ryt turiu sulaukti mmm. tiksliau tureciau nesulaukti, bent jau taip labai labai noreciau einu i toleta su paranoja, bijau pamatyti kad jau prasidejo...
Sveikutes. Noreciau prisijungti prie jusu. eme ir pasikeite musu situacija ir nusprendem leliuka gaudyti jau kita men, o ne kita vasara:) uzsisakiau OT ir po busimu MMM pradesiu
Vakar pradejau gerti vitaminukus Wellwomen - ten paziurejau geras derinukas yra ir folio rugsties. MB irgi vitaminuku gavo.
Siandien pasidariau tyrima del raudoniukes bei uzsirasiau pas stomatologa. Mama sako lyg sirgau, bet kas ten zino.
ka dar reiktu iki to nuveikti?Priimsit i bureli?
Vakar pradejau gerti vitaminukus Wellwomen - ten paziurejau geras derinukas yra ir folio rugsties. MB irgi vitaminuku gavo.
Siandien pasidariau tyrima del raudoniukes bei uzsirasiau pas stomatologa. Mama sako lyg sirgau, bet kas ten zino.
ka dar reiktu iki to nuveikti?Priimsit i bureli?
QUOTE(Ice tea @ 2009 12 16, 10:12)
Mano mmm būna 10 dienų su patepliojimais ir normaliom mmm Bet man su tokiom mmm įtaria endometriozę
Mano ciklas 28 dienos. Bet OT gadindavau tik nuo 16-17 CD, nes O pas mane kaip laikrodukas 18 CD. Po 10 DPO prasideda tepliojimai ir vėl naujas ciklas
Ir mano mmm ilgokos su patepliojimais skaičiuojant( apie 7-10 d.). O testukus gadinu , nes jau esu porą kartų pagavus O 15 cd. Šiandien jau atsirado ir vaisingų išskyrų, bet su patepliojimu sumišusių, rausvų šiek tiek. Pasidariau OT, 30-tukas su antra vaiduokliaujančia juostele.
Man gegužės mėnesį endometriozės židinius sutvarkė per operaciją. Bet mmm ir prieš ir po ilgos buvo ir yra. Ciklas ilgas, dabar kai geriu duphaston, 30 d.
QUOTE(Glamour @ 2009 12 16, 20:03)
Ir mano mmm ilgokos su patepliojimais skaičiuojant( apie 7-10 d.). O testukus gadinu , nes jau esu porą kartų pagavus O 15 cd. Šiandien jau atsirado ir vaisingų išskyrų, bet su patepliojimu sumišusių, rausvų šiek tiek. Pasidariau OT, 30-tukas su antra vaiduokliaujančia juostele.
Man gegužės mėnesį endometriozės židinius sutvarkė per operaciją. Bet mmm ir prieš ir po ilgos buvo ir yra. Ciklas ilgas, dabar kai geriu duphaston, 30 d.
mano irgi ilgokas ciklas, Budavo apie 37-38 d. Gine liepe progesterona issitirti - tai jis pas mane keturiskart mazesnis kiekis nei apatine normos riba su duphaston ciklas susitrauke iki 26dienu. Geriu jau 4men. Siandien vel issityriau, ziuresim kaip keiciasi.
QUOTE(*saulėgrąža* @ 2009 12 15, 10:11)
Labai dėl tavęs džiaugiuosi