Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (10 dalis)

QUOTE(Ice tea @ 2009 12 14, 11:03)
Ne ne, nebūtinai LT nieko gero- GERIAUSI NT YRA TEIGIAMI  thumbup.gif  thumbup.gif

thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2009 12 14, 10:18)
na bet tuos kur as gavau tai 25 nes 10tada neturejo,nieko kita cikla (jei sis nepavyks) isigysiu tada jautresniu biggrin.gif

Gali būti, nesiginčysiu hihihi.gif hihihi.gif
Pavyks pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 12 14, 11:28)
Gali būti, nesiginčysiu  hihihi.gif  hihihi.gif
Pavyks pavyks  mirksiukas.gif

tu sakai tu zinai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 12 14, 08:31)
O tu mano NT neturi rolleyes.gif Nes tie puodukai, palyginus su maniškiais NT, tai nejautrūs cool.gif

na ne, neturiu... blush2.gif db paskutinem dienom bandysiu savo jegas ir nieko nedarysiu ax.gif jei si cikla nepavyks tada sekanciam kartui kai imsiu OT tada reiks ir NT smile.gif nes jauciu kad taip ir bus... kaskodel man sirdute taip kuzda kad nieko gero nebus... beja nzn ar rasiau, tikriausei kad ne, bet NT neigemas verysad.gif ir jauciu kad jautresni NT nieko neparodytu. seip jau tokem laike tj tikrai turetu but krutine jautri, o man visiskai ne.... unsure.gif jauciu dar reiks pasinervuoti kita menesiuka....
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 14, 15:06)
beja nzn ar rasiau, tikriausei kad ne, bet NT neigemas  verysad.gif  ir jauciu kad jautresni NT nieko neparodytu. seip jau tokem laike tj tikrai turetu but krutine jautri, o man visiskai ne....  unsure.gif  jauciu dar reiks pasinervuoti kita menesiuka....

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
niu va OT gadinimo metas jau prasidejo lotuliukas.gif pirma sugadinau,tai neigiamu neigiamiausias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2009 12 14, 17:01)
niu va OT gadinimo metas jau prasidejo lotuliukas.gif pirma sugadinau,tai neigiamu neigiamiausias biggrin.gif

"Neigiamu neigiamiausias..." thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
***** mergai kaip jus tuos testukus taip graziai nufotkinat? g.gif as savaji bandziau ir su blicu ir be blico nu niekaip nesigauna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2009 12 14, 17:37)
***** mergai kaip jus tuos testukus taip graziai nufotkinat? g.gif as savaji bandziau ir su blicu ir be blico nu niekaip nesigauna doh.gif

Su makro rezimu bandyk thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2009 12 14, 18:37)

jei turi skaneri tai nuskanuok, labai gerai gaunasi kiek maciau kitu merginu mirksiukas.gif
Atsakyti
Na aš nuo rytojaus planuoju pradėti gadinti OT. O per poilsiavimo nuo OT dieneles apsilankiau pas endikronologą, ir rado padidėjusį PRL, kuris įtariama blokavo O. Pradėjau gerti vaistukus ir tikiuosi, kad nuo šiol mano OT bus gražesni ir ne tik OT, bet ir NT parodys ryškias dvi juosteles.
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 14, 20:58)
jei turi skaneri tai nuskanuok, labai gerai gaunasi kiek maciau kitu merginu  mirksiukas.gif

nituru g.gif
Atsakyti