Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (10 dalis)

QUOTE(Saule danguje @ 2009 12 13, 21:38)
testuosiuos per Kalėdas jei mmm neatkeliaus  ax.gif

Ir aš tikiuosi Kalėdinio stebuklo blush2.gif NT gadinsiu jau nuo Kūčių doh.gif
Atsakyti
Na zydros akys jauciu nesuklysiu pasakius kad mes dauguma cia esanciu tau is visos sirdies linkim tu II (NT). Nes dauguma su tavo testuku pagalba tampa nestuke.gif ax.gif O as siandien pabandziau dar viena OT sugadinti ir jis jau neigemas, tikiuosi tj nereiks kad as ne nestuke.gif Rytoi ryte bandysiu daryt NT nes jei per pirma O diena pastojau tai jau turetu rodyti. Kadangi viena mergina sake kad tie puodukai labai geri tj ir nusipirkau. man pagal viska mmm turetu buti 17 dienele... bet jau nebeturiu kantrybes ax.gif visom linkiu kalediniu stebukliuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 13, 23:54)
Na zydros akys jauciu nesuklysiu pasakius kad mes dauguma cia esanciu tau is visos sirdies linkim tu II (NT). Nes dauguma su tavo testuku pagalba tampa  nestuke.gif  ax.gif  O as siandien pabandziau dar viena OT sugadinti ir jis jau neigemas, tikiuosi tj nereiks kad as ne  nestuke.gif  Rytoi ryte bandysiu daryt NT nes jei per pirma O diena pastojau tai jau turetu rodyti. Kadangi viena mergina sake kad tie puodukai labai geri tj ir nusipirkau. man pagal viska mmm turetu buti 17 dienele... bet jau nebeturiu  kantrybes  ax.gif  visom linkiu kalediniu stebukliuku  4u.gif

O tu mano NT neturi rolleyes.gif Nes tie puodukai, palyginus su maniškiais NT, tai nejautrūs cool.gif
Atsakyti
labas rytas, o kiek dienu po O galima pradeti gadinti NT blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2009 12 14, 09:14)
labas rytas, o kiek dienu po  O galima pradeti gadinti NT blush2.gif  g.gif

10 DPO jei neklystu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2009 12 13, 20:09)
as tiek ant melynu tiek ant zaliu aiskiai matau kad O ivyko 16cd bigsmile.gif  as nuo rytojaus pradesiu testuotis biggrin.gif ziuresiu ka cia man parodys cool.gif

Noriu pataisyti ax.gif O pas ŽA buvo po 16 CD, o va LH banga TIKRAI 16 CD thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(jurgitux1978 @ 2009 12 14, 08:14)
labas rytas, o kiek dienu po  O galima pradeti gadinti NT blush2.gif  g.gif

Priklausomai nuo jautrumo mirksiukas.gif Daugelį LT pirktų NT ką nors gero gali parodyti tik nesulaukus mmm, o puodelis ir Viola rodo 2 dienos iki tariamų mmm. O ŽA NT rodo 7-10 DPO mirksiukas.gif Turbūt nesuklydau blush2.gif
Atsakyti
gaila ZA NT neturiu verysad.gif tai teks palaukti dar ir pakentėti su NT nes kaip sakot tie lietuviski nieko gero, zadejau siandien daryti OT sakau gal ka butu parode, man yra 7 DPO
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 12 13, 21:36)
drinks_cheers.gif
Aš tai dabar DPO skaičiuosiu ir NT gadinsiu nuo penktadienio blush2.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(Saule danguje @ 2009 12 13, 21:38)
Sveikutės wink.gif
Aš taip pat sulaukiau O ir skaičiuoju DPO, testuosiuos per Kalėdas jei mmm neatkeliaus  ax.gif

linkiu sulaukti II 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2009 12 14, 09:45)
nes kaip sakot tie lietuviski nieko gero

Ne ne, nebūtinai LT nieko gero- GERIAUSI NT YRA TEIGIAMI thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 12 14, 10:26)
Noriu pataisyti  ax.gif O pas ŽA buvo po 16 CD, o va LH banga TIKRAI 16 CD  thumbup.gif  thumbup.gif

Priklausomai nuo jautrumo  mirksiukas.gif Daugelį LT pirktų NT ką nors gero gali parodyti tik nesulaukus mmm, o puodelis ir Viola rodo 2 dienos iki tariamų mmm. O ŽA NT rodo 7-10 DPO  mirksiukas.gif Turbūt nesuklydau  blush2.gif

ne taip issireiskiau blush2.gif

o tai ZA nt ne 25 jautrumo?na bent as tokius turiu g.gif is vaistines perkami irgi 25 jautrumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2009 12 14, 10:07)
ne taip issireiskiau blush2.gif

o tai ZA nt ne 25 jautrumo?na bent as tokius turiu g.gif is vaistines perkami irgi 25 jautrumo g.gif

irnesakyk.gif nieko tokio mirksiukas.gif Tik pataisiau, kad naujos planiukės nesusimaišytų mirksiukas.gif
ŽA berods 10 mIU jautrumo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 12 14, 11:09)
irnesakyk.gif nieko tokio  mirksiukas.gif Tik pataisiau, kad naujos planiukės nesusimaišytų  mirksiukas.gif
ŽA berods 10 mIU jautrumo  mirksiukas.gif

na bet tuos kur as gavau tai 25 nes 10tada neturejo,nieko kita cikla (jei sis nepavyks) isigysiu tada jautresniu biggrin.gif
Atsakyti