Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (10 dalis)

QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 11 26, 19:18)
tai pliusinu ir vakar diena, jetau kokia gera nuotaika, pirma karta OT teigiamas
yahoo.gif Žydros akys, geri sitie testukai  thumbup.gif

O kokio jautrumo, man jie nematyti? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ALRENA @ 2009 11 26, 17:29)
O kokio jautrumo, man jie nematyti? g.gif  4u.gif

nu 20
Atsakyti
QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 11 26, 19:33)

O pas mane 20 - sv. zali g.gif
Atsakyti
Mergaites, vel reikia komentaro. Kadangi pirma karta gadinu OT, o pries tai turejau 60 dienu anovuliacini cikla, desperatiskai bandau isitikinti, ar turiu O doh.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Aš irgi prisijungiu prie OT gadintojų - daugiau tam,kad pažinti save ir savo vaisingumo ciklus. Ačiū Žydros akys mirksiukas.gif 4u.gif
Man toks klausimas iškilo - o foto, kurias pateikiate - tai fotomontažas, ar kaip? Nes ir instrukcijoje rašo, kad po ilgesnio laiko (30 min.) rezultato nevertinti, o ir mano išbandytieji ciklo pabaigoje po pusvalandžio užvaiduokliaudavo (net buvau viltį įgijusi, kad laukiuosi). Tai kaip čia yra, papasakokit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulėgrąža* @ 2009 11 26, 21:22)
Sveikos  4u.gif Aš irgi prisijungiu prie OT gadintojų - daugiau tam,kad pažinti save ir savo vaisingumo ciklus. Ačiū Žydros  akys  mirksiukas.gif  4u.gif
Man toks klausimas iškilo - o foto, kurias pateikiate - tai fotomontažas, ar kaip? Nes ir instrukcijoje rašo, kad po  ilgesnio laiko (30 min.) rezultato nevertinti, o ir mano išbandytieji ciklo pabaigoje po pusvalandžio užvaiduokliaudavo (net buvau viltį įgijusi, kad laukiuosi). Tai kaip čia yra, papasakokit  4u.gif

seip bent jau mano patirtis sako kad net ir po savaites testas nei isblunka nei paryskeja.jau koks buvo testavimosi diena toks ir lieka 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2009 11 27, 01:00)
seip bent jau mano patirtis sako kad net ir po savaites testas nei isblunka nei paryskeja.jau koks buvo testavimosi diena toks ir lieka 4u.gif  4u.gif

Visiškai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 11 25, 21:44)

Pav. ir man ir daug kam taip yra buvę, kad jautresni OT rodo teigiamą, o trisdešimtukas dar su klaustuku toks...taigi man jautresni labiau patinka, bet yra nemažai mergaičių, kurių ciklas labai reguliarus, jos žino kurią dieną bus teigiamas OT ir joms nereikia sketi artėjančios O, o OT daro tik pasitikslinimui, kad LH pikas buvo (t.y. greičiausiai, jog įvyko O) 4u.gif

pvz man ir 20 ir 30 jautrumo (dariau abu) teigiamas buvo tik viena diena , o kitas dienas tik viena juostele g.gif
Atsakyti
sveikos, nu siaubas, nemoku savo fotike padaryti taip, kad vaizdas iš arti būtų ryškus ir gerai matomas doh.gif
Papildyta:
merginos, pasidariau ką tik NT ir jis teigiamas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 11 26, 16:50)

Antras teigiamiausias thumbup.gif thumbup.gif Bet ir trečias + mirksiukas.gif
QUOTE(gretusiu @ 2009 11 26, 19:54)

Teigiamo nematau schmoll.gif Manau O dar nebuvo unsure.gif
QUOTE(Švelnukė @ 2009 11 27, 08:52)
merginos, pasidariau ką tik NT ir jis teigiamas  wub.gif

yahoo.gif yahoo.gif SVEIKINU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif VALIO clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 27, 11:09)
yahoo.gif  yahoo.gif SVEIKINU  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif VALIO  clap.gif  clap.gif  clap.gif

ačiū, labai jaudinuosi, nes kažkaip neramu man unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Švelnukė @ 2009 11 27, 09:37)
ačiū, labai jaudinuosi, nes kažkaip neramu man  unsure.gif

Tai ko nerimauji g.gif JUK TU LAUKIESI thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti