Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (10 dalis)

QUOTE(Žydros akys @ 2009 12 12, 10:12)
Liukse, Labai dėl tavęs džiaugiuosi wub.gif ir sveikinu 4u.gif

Anna, kur pirkai kantrybę.. jetau, kad man nors dalelytę jos blush2.gif

va va, ir aš NT jau pirmą tariamų mmm dieną sugadinau blush2.gif
nebeištvėriau biggrin.gif

beje ir man OT neigiamą rodė (net joks vaiduokliukas neišryškėjo), o NT teigiami nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
man siandien mmm atejo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*egzotika* @ 2009 12 13, 14:14)
man siandien mmm atejo  verysad.gif

console.gif 4u.gif
Atsakyti
Pasirodau.. mano šio mėnesio OT..
Mėlyni 20 jautrumo, žali 15 4u.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
egzotika, neliūdėk console.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 12 13, 14:30)
Pasirodau.. mano šio mėnesio OT..
Mėlyni 20 jautrumo, žali 15 4u.gif

tai kaip matau is melynu jokios naudos, o pas mane 25 jautrumo tik verysad.gif uztat ir ziu blink.gif kad O taip ir nepagavau, nors BT jau rodo, kad O ivyko. Tai kaip suprantu na pagal zalius OT tai tau O buvo 16CD ar ne? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazhulyte @ 2009 12 13, 15:47)
tai kaip matau is melynu jokios naudos, o pas mane 25 jautrumo tik  verysad.gif uztat ir ziu  blink.gif kad O taip ir nepagavau, nors BT jau rodo, kad O ivyko. Tai kaip suprantu na pagal zalius OT tai tau O buvo 16CD ar ne?  blush2.gif

Man tai aiškiai matosi ir ant mėlynų, kad 16 c.d. OT TIKRAI teigiamas g.gif tik nuotrauka ne labai kokia, nes apsiniaukę ir niekaip normalaus apšvietimo nepavyko rasti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 12 13, 16:09)
Man tai aiškiai matosi ir ant mėlynų, kad 16 c.d. OT TIKRAI teigiamas g.gif tik nuotrauka ne labai kokia, nes apsiniaukę ir niekaip normalaus apšvietimo nepavyko rasti blush2.gif

o as maniau, kad turi buti labai ryski testine juostele, bet kaip mano OT tik 25 jautrumo doh.gif uztat gal ir nemaciau as tos O lotuliukas.gif

idedu savo OT

user posted image

pagal siuos OT sakyciau man O buvo gal kokia 23CD blush2.gif o pagal BT vienas psl rodo 20 CD kitas 21CD doh.gif gaila, kad tik nuo 21CD dariausi OT, tad nezinau koks 20CD butu buves. Ar is tokiu OT galima ka pasakyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazhulyte: 13 gruodžio 2009 - 16:41
Matai, tavo tai toli gražu iki kontrolinės juostelės, o pas mane, atkreipk dėmesį, kad, ir kontrolinė nėra labai ryški smile.gif
Nuotraukoje taip gerai nesimato, bet natūroje, tai testinė ryškesnė už kontrolinę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydros akys: 13 gruodžio 2009 - 16:52
Mergaites, o kai jau "pagauni" O, tai galima testuku jau ir nebesidaryti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazhulyte @ 2009 12 13, 15:47)
tai kaip matau is melynu jokios naudos, o pas mane 25 jautrumo tik  verysad.gif uztat ir ziu  blink.gif kad O taip ir nepagavau, nors BT jau rodo, kad O ivyko. Tai kaip suprantu na pagal zalius OT tai tau O buvo 16CD ar ne?  blush2.gif

as tiek ant melynu tiek ant zaliu aiskiai matau kad O ivyko 16cd bigsmile.gif as nuo rytojaus pradesiu testuotis biggrin.gif ziuresiu ka cia man parodys cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2009 12 13, 21:09)
as tiek ant melynu tiek ant zaliu aiskiai matau kad O ivyko 16cd bigsmile.gif  as nuo rytojaus pradesiu testuotis biggrin.gif ziuresiu ka cia man parodys cool.gif

drinks_cheers.gif
Aš tai dabar DPO skaičiuosiu ir NT gadinsiu nuo penktadienio blush2.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės wink.gif
Aš taip pat sulaukiau O ir skaičiuoju DPO, testuosiuos per Kalėdas jei mmm neatkeliaus ax.gif
Atsakyti