Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (10 dalis)

QUOTE(liukse7 @ 2009 12 11, 09:45)
vakar pamačiau II ir iš lamės padebesiais skraidau  clap.gif

Sveikinu ir šituose namučiuose thumbup.gif thumbup.gif Linksmai ir džiugiai PŪSKIS nestuke.gif rolleyes.gif mirksiukas.gif

Smagu, kad turim ŽA thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liukse7 @ 2009 12 11, 10:45)
Atėjau labai padėkoti Žydros akys už puikius  NT su virusiukais  aciuks.gif  Jie stebuklingi, nes pirmas cilas su Žydros akys OT ir NT buvo sėkmingas  wub.gif

Sėkmės visoms planuojančioms  nestuke.gif

sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif Sveikinu labai labai 4u.gif
Atsakyti
aciuks.gif dėkui labai

linkiu ir Jums kuo greičiau prie nestuke.gif prisijungti
Atsakyti
QUOTE(liukse7 @ 2009 12 11, 11:45)
Atėjau labai padėkoti Žydros akys už puikius  NT su virusiukais  aciuks.gif  Jie stebuklingi, nes pirmas cilas su Žydros akys OT ir NT buvo sėkmingas  wub.gif

Sėkmės visoms planuojančioms  nestuke.gif

sveikinu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
tai va, yra taip, dabar skusiuos biggrin.gif blush2.gif skauda sona, mazdaug toi vietoi kur apendicitas, bet biski auksciau ir vidui... paskui padaugejo isskyru.... daznokai svaigsta galva... cia gali buti surista su nestuke.gif ? ar tj reiske kad as ne nestuke.gif ?
Papildyta:
beja jei ir laukiuosi tj dar pirma savaite.
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 12 11, 09:36)
19 CD TEIGIAMAS  thumbup.gif  thumbup.gif O mano manymu buvo 20 CD  mirksiukas.gif Dabar OT gali padėt į šoną ir į priekį trauk NT  mirksiukas.gif

Dekui uz komentara hi.gif Nes pirma cikla darausi tai istikruju mazai nusmanau rolleyes.gif

Bet kokia pastaba noriu pasakyti. Mano testukai yra jautriausi - 15. Ir tikrai maniau, kad teigiama rodys bent pora dienu unsure.gif O cia taip nuosekliai viskas ejo kasdien riskyn ir galiausiai tik vienas testas teigiamas ir kita diena kaip nukirsta - nieko blink.gif Tai reikstu, kad pas mane tikrai neklodai to LH unsure.gif Ir gal man 20 rodytu tik vaiduokli, o 30 gal isvis nieko neparodytu unsure.gif Todel sakau, gal toms kurioms tik vaiduokliuoja su 20, gal tikrai vertetu pas ZA isigyti jautresnius (ji kaip tik minejo, kad zada gauti)
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 11, 18:37)
tai va, yra taip, dabar skusiuos  biggrin.gif  blush2.gif  skauda sona, mazdaug toi vietoi kur apendicitas, bet biski auksciau ir vidui... paskui padaugejo isskyru.... daznokai svaigsta galva... cia gali buti surista su  nestuke.gif  ? ar tj reiske kad as ne  nestuke.gif  ?
Papildyta:
beja jei ir laukiuosi tj dar pirma savaite.

tai dar nieko nereiškia, bet gali būti geras ženklas thumbup.gif
man irgi sona ten skaudejo. toj vietoj, kur sakai. ir galva siek tiek svaigo. ir dar krutine buvo jautri, truputi jautresne, nei per PMS. pasidariau NT ir - II
Atsakyti
Labas vakaras, jungiuosi ir as prie Jusu. Planuojame leliu ir jau trys ciklai nesekmingi. verysad.gif Prasysiu zydru akiu OT ir NT testuku su virusiukais...
Atsakyti
Dedu šiandienos testuką 4u.gif 12 CD (rezultatas praėjus 4-5 min)... blush2.gif

http://img695.images....us/i/12cd.jpg/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonata25: 11 gruodžio 2009 - 19:49
QUOTE(sonata25 @ 2009 12 11, 19:48)
Dedu šiandienos testuką  4u.gif  12 CD (rezultatas praėjus 4-5 min)... blush2.gif

http://img695.images....us/i/12cd.jpg/

bigsmile.gif kibkite i darbus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(liukse7 @ 2009 12 11, 17:14)
tai dar nieko nereiškia, bet gali būti geras ženklas  thumbup.gif
man irgi sona ten skaudejo. toj vietoj, kur sakai. ir galva siek tiek svaigo. ir dar krutine buvo jautri, truputi jautresne, nei per PMS. pasidariau NT ir - II

ir as jauciu kazkoki skausma sone is vidaus blush2.gif ir mmm veluoja jau nuo 12.08 dienos tongue.gif
NT dar nedariau, bandau kanktrybe biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Anna-: 11 gruodžio 2009 - 20:58
Liukse, Labai dėl tavęs džiaugiuosi wub.gif ir sveikinu 4u.gif

Anna, kur pirkai kantrybę.. jetau, kad man nors dalelytę jos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 12 12, 09:12)
Anna, kur pirkai kantrybę.. jetau, kad man nors dalelytę jos blush2.gif

Aš irgi miegojau, kai Dievas kantrybę dalino... blush2.gif neturiu nė lašo ... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti