Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (10 dalis)

QUOTE(-Anna- @ 2009 12 09, 19:51)
man mmm veluoja 1 diena, bet vilciu nededu nes OT rodo neigiama, tai kaip supratau OT visada parodo nestuma, tad nesitikiu kad mmm neprasides...

Man OT ciklo gale buvo neigiamas, nei su žiburiu nesimatė II, o NT plika akim II matėsi jau pirmą naujo ciklo dieną smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

sakykit, o visoms nestukems ciklo gale buna teigiami OT? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 12 10, 09:58)
Labas rytas,

sakykit, o visoms nestukems ciklo gale buna teigiami OT? blush2.gif

taigi katik tau virsuje mergina rase kad jai nebuvo smile.gif ir pries tai kazkuri rase kad nerode OT teigiamo o NT parode II
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2009 12 08, 14:09)
oij ne, saulele, sie testai vertinami tk GRIEZTAI per 5 min nuo palasinimo - po to juos reikia mesti  mirksiukas.gif Jie geri, nes yra jautrus, bet jie dziustant isryskeja, ne taip, kaip internetiniai - kurie nekinta  mirksiukas.gif
Taigi turi fotkinti juo per 5 min - max per 10 min po pasiusiojimo. O sitos nuotraukos ir tie testugkai dabar neinformatyvus  mirksiukas.gif

Sveikos mergaites 4u.gif

Dedu nuotraukyte jusu nuomonei...CD 10, rezultatas praejus kokioms 3 - 4 min. 4u.gif

http://img193.images...p1020229rp.jpg/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonata25: 10 gruodžio 2009 - 20:28
Dedu ir as savo isklotine patyrusiom testuotojom. AR sis vaizdelis reiskia kad man buvo ovuliacija?? Ir jei dabar eina neigiami tai kaip ir ner daugiau tikslo ju gadinti?? g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbuliene: 10 gruodžio 2009 - 21:07
QUOTE(Paule @ 2009 12 08, 23:06)
Visiškai pritariu drinks_cheers.gif  wub.gif Nusipirkau OT, planavau šį ciklą pradėt, laukiau mmm, bet taip ir nesulaukiau ax.gif Gavau NT su stebuklingais palinkėjimais ir išsipildė wub.gif

sveikinu mirksiukas.gif

Sveikos,
sian pasidariau OT,tai kontroline juostele labai panasios su testine,beveik nesiskyre g.gif Tikiuosi,kad ryt bus dar ryzkesne testine juota g.gif Sian man 16 CD ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sonata25 @ 2009 12 10, 20:27)
Sveikos mergaites  4u.gif
Dedu nuotraukyte jusu nuomonei...CD 10, rezultatas praejus kokioms 3 - 4 min.  4u.gif

Nu žinok jau teigiamėja mirksiukas.gif Pažiūrim ką šiandien rodys bigsmile.gif ND BŪTINI thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(Burbuliene @ 2009 12 10, 21:05)
Dedu ir as savo isklotine patyrusiom testuotojom. AR sis vaizdelis reiskia kad man buvo ovuliacija?? Ir jei dabar eina neigiami tai kaip ir ner daugiau tikslo ju gadinti??  g.gif

19 CD TEIGIAMAS thumbup.gif thumbup.gif O mano manymu buvo 20 CD mirksiukas.gif Dabar OT gali padėt į šoną ir į priekį trauk NT mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, noriu jusu pagalbos blush2.gif darausi OT ir kazkaip jie mane klaidina doh.gif vaiduoklius seniausia rodo, nes I ciklo fazej.
Pagal BT man O jau buvo 20CD (gaila, kad tada nedariau OT, tik nuo 21CD), bet pagal OT tai nelabai as maciau tuos ryskius du bruksniukus.

Idedu savo OT kolekcija jusu teismui blush2.gif

user posted image

pagal praeita cikla, man O buvo 24-26CD kazkur (irgi tiksliai nezinau), tai sakau, gal as dar jos sulauksiu bigsmile.gif idomu ka sian OT rodys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 12 11, 09:36)
Nu žinok jau teigiamėja  mirksiukas.gif Pažiūrim ką šiandien rodys  bigsmile.gif ND BŪTINI  thumbup.gif  thumbup.gif

Vakare pasidarysiu ir ikelsiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazhulyte @ 2009 12 11, 08:53)
Sveikutes, noriu jusu pagalbos  blush2.gif

Nu žinok, tikrai gaila kad 18 ir 19 CD nematavai rolleyes.gif
Bet žiūrint į tai, ką turim (gerai skamba hihihi.gif), manyčiau OT dar ryškės mirksiukas.gif Laukiam šiandienos rezultato mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 12 11, 09:20)
Nu žinok, tikrai gaila kad 18 ir 19 CD nematavai  rolleyes.gif
Bet žiūrint į tai, ką turim (gerai skamba  hihihi.gif), manyčiau OT dar ryškės  mirksiukas.gif Laukiam šiandienos rezultato  mirksiukas.gif

nedariau OT nes maniau tikrai anskti, nes ciklai ilgi ir O buna 24-26CD kazkaip gaila buvo gadinti blush2.gif ir pradejau tik po 21CD, kai gal 20CD O buvo lotuliukas.gif na sakau ziuresiu ka sian rodys g.gif
Atsakyti
Atėjau labai padėkoti Žydros akys už puikius NT su virusiukais aciuks.gif Jie stebuklingi, nes pirmas cilas su Žydros akys OT ir NT buvo sėkmingas wub.gif
vakar pamačiau II ir iš lamės padebesiais skraidau clap.gif

Sėkmės visoms planuojančioms nestuke.gif
Atsakyti