Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (10 dalis)

QUOTE(Švelnukė @ 2009 12 09, 14:31)
o kada mmm turi būti? man pirmą mėnesinių dieną, tada kada jų turėjau sulaukti, NT parodė vos vos įžiūrimą vaiduokliuką  mirksiukas.gif

man mmm turetu buti tik kita savaite, bet kelios merginos parase kad gal vertetu pasidaryti, tj ir pasidariau...

QUOTE(Ice tea @ 2009 12 09, 16:05)
Lauksim tavo NT  mirksiukas.gif O jei pirmiau ateis mmm (ko LABAI nelinkiu), tai 3-5 CD pabandyk LH ir FSH kraujuko tyrimus pasidaryti  mirksiukas.gif

patikekit as ju dar labiau nelaukiu.... oi kaip nelaukiu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 09, 15:20)
man mmm turetu buti tik kita savaite, bet kelios merginos parase kad gal vertetu pasidaryti, tj ir pasidariau...
patikekit as ju dar labiau nelaukiu.... oi kaip nelaukiu...  unsure.gif

hmm, tai ar nebus kazkokiu problemu su testukais arba siaip su kazkuo tai. nes jei tau jau testukai rode teigiama ana savaite, tai iki tu mmm dar buvo like 14 dienu smile.gif tai cia toks laikas budingas ovuliacijai sakyciau smile.gif tik keista kad tiek dienu rodo g.gif

Atsakyti
O gal mazgei OT jau rodo nestuma o NT dar per anksti darytis, juk pati sake, kad dar visa savaite iki numatomu mm unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-Anna- @ 2009 12 09, 17:58)
hmm, tai ar nebus kazkokiu problemu su testukais arba siaip su kazkuo tai. nes jei tau jau testukai rode teigiama ana savaite, tai iki tu mmm dar buvo like 14 dienu smile.gif tai cia toks laikas budingas ovuliacijai sakyciau smile.gif tik keista kad tiek dienu rodo  g.gif

na pagal visus skaiciavimus tj man turejo buti ovuliacija 3d. panasei ir buvo. teigema pradejo rodyti nuo 2d iki dabar... unsure.gif ir pagal viska mmm turetu buti 17, pagal tuos pacius skaiciavimus, kartais buna paklaida dienos bet dazniausei tikslei. na paziuresim kas cia bus kita savaite tik reik tureti kantrybes ax.gif kurios pas mane didelis trukumas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazge123: 09 gruodžio 2009 - 18:37
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 09, 18:27)
na pagal visus skaiciavimus tj man turejo buti ovuliacija 3d. panasei ir buvo. teigema pradejo rodyti nuo 2d iki dabar...  unsure.gif  ir pagal viska mmm turetu buti 17, pagal tuos pacius skaiciavimus, kartais buna paklaida dienos bet dazniausei tikslei. na paziuresim kas cia bus kita savaite tik reik tureti kantrybes  ax.gif kurios pas mane didelis trukumas  biggrin.gif

nupirk NT toki puoduka, sako labai jautrus ir gan anksti parodo.
man mmm veluoja 1 diena, bet vilciu nededu nes OT rodo neigiama, tai kaip supratau OT visada parodo nestuma, tad nesitikiu kad mmm neprasides...
Atsakyti

QUOTE(-Anna- @ 2009 12 09, 21:51)
man mmm veluoja 1 diena, bet vilciu nededu nes OT rodo neigiama, tai kaip supratau OT visada parodo nestuma, tad nesitikiu kad mmm neprasides...

QUOTE(Švelnukė @ 2009 12 09, 11:39)
man taip buvo, aš ciklo gale dariausi OT, tai buvo labai neryškus, o kai pirmą dieną nesulaukiau mmm, tai NT buvo teigiamas  mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Anna- @ 2009 12 09, 20:51)
nupirk NT toki puoduka, sako labai jautrus ir gan anksti parodo.

jo, sita bandziau kaskada, vyras praeita men issiunciau pirkti tj ir nupirko brangiause is tu kuriuos siule lotuliukas.gif na bent iki savaitgalio pakentesiu, jei nebegalesiu iskesti tj pasidarysiu su puoduku, o jei dar galesiu kenteti tj ir pakentesiu ilgiau smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Švelnukė @ 2009 12 09, 19:54)

sakai...? g.gif nu ipumpavai man vel vilties biggrin.gif
jei ryt nesulaukiu darau i NT puoduka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Anna- @ 2009 12 09, 21:00)
sakai...?  g.gif  nu ipumpavai man vel vilties biggrin.gif
jei ryt nesulaukiu darau i NT puoduka biggrin.gif

va taip ir buna, man praeitus du ciklus taipat buvo. biggrin.gif jau atrodo susitaikau kad nebus bet kazkas pasako ar perskaitai kurnors ir vel mintys ir testai i "trasa" lotuliukas.gif bet dabar sakiau nepasiduosiu, ugdysiu vale biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 09, 20:05)
va taip ir buna, man praeitus du ciklus taipat buvo.  biggrin.gif  jau atrodo susitaikau kad nebus bet kazkas pasako ar perskaitai kurnors ir vel mintys ir testai i "trasa"  lotuliukas.gif  bet dabar sakiau nepasiduosiu, ugdysiu vale  biggrin.gif   ax.gif

siaip reiktu palaukti, man daznai svyruoja mmm apie 2-3 dienas. tai gal palauksiu sestadienio ryto, bet NE ILGIAU biggrin.gif biggrin.gif
bet ir pozymiu jokiu, nu tie standartiniai priesmmm, pilvo tempimas ir nesmarkus krutu skausmas. ir visiskai nieko daugiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Anna-: 09 gruodžio 2009 - 20:12
QUOTE(-Anna- @ 2009 12 09, 21:10)
siaip reiktu palaukti, man daznai svyruoja mmm apie 2-3 dienas. tai gal palauksiu sestadienio ryto, bet NE ILGIAU  biggrin.gif  biggrin.gif
bet ir pozymiu jokiu, nu tie standartiniai priesmmm, pilvo tempimas ir nesmarkus krutu skausmas. ir visiskai nieko daugiau

na laikysiu kumscius kad sulauktum ir parodytu II ax.gif man irgi jokiu pozymiu... o praeita men buvo visi tokiu metu, bet kadangi buvo kaskoks geltonkunis kuris tipo saugo vaisiu ir jis truko ar plyso neatsimenu kaip ten sake gine ir fsio po keliu dienu ir mmm atsirado ir visi pozymei dingo. tik nepagalvokit kad sumaisiau su mmm skausmais tikrai ne, taip nebudavo.
Atsakyti
Man dar savaitėlė ir aš vėl pradėsiu žaist su testais, o dabar ilsiuosi. Oi azartas paima paskaičius apie besitestuojančių II juosteles.
Atsakyti