Ar toki testa galima laikyt teigiamu?
QUOTE(Burbuliene @ 2009 12 08, 14:33)
Ar toki testa galima laikyt teigiamu?
TAIP
Bet is principo pati ovuliacija ivyksta tada kai jau testas po teigiamo sekancia diena parodo neigiama ar ne? Nes manieji 15 labai jautrus, ai jei ciklas ovuliacinis tai tu teigiamu dienu dar kelios gali but. Ar ne?
QUOTE(Burbuliene @ 2009 12 08, 16:15)
Bet is principo pati ovuliacija ivyksta tada kai jau testas po teigiamo sekancia diena parodo neigiama ar ne? Nes manieji 15 labai jautrus, ai jei ciklas ovuliacinis tai tu teigiamu dienu dar kelios gali but. Ar ne?
gali, ir dazniausiai buna
Tik O paprastai ivyksta jau slykstant LH bangai, taigi i paskutinia teigiama testuko diena
man klausimas dar del teigiamu OT nestumo metu. o ar gali buti taip, kad nestumas yra, bet OT nerodo (kalbu apie paskutines ciklo dienas)? ar cia jau kaip taisykle, kad turi rodyti beveik visada
QUOTE(saulala @ 2009 12 07, 20:31)
Žydrų akių NT tikrai su virusiuku
Visiškai pritariu Nusipirkau OT, planavau šį ciklą pradėt, laukiau mmm, bet taip ir nesulaukiau Gavau NT su stebuklingais palinkėjimais ir išsipildė
Žydros akys daro stebuklus
QUOTE(Paule @ 2009 12 08, 22:06)
Visiškai pritariu Nusipirkau OT, planavau šį ciklą pradėt, laukiau mmm, bet taip ir nesulaukiau Gavau NT su stebuklingais palinkėjimais ir išsipildė
Na jau, na jau ne burtininkė aš
Mergaitės, kas rašot man AŽ ir būna pilna dėžutė, rašykit į: d.ziviliukas@gmail.com
ir noriu perspėti, kad artimiausius du mėnesius, darbo dienomis galėsiu atrašyti tik vakarais (atrašysiu visoms).. taip kad niekur nedingstu, bet žaibiškų atsakymų kol kas nebus
QUOTE(-Anna- @ 2009 12 08, 20:01)
man klausimas dar del teigiamu OT nestumo metu. o ar gali buti taip, kad nestumas yra, bet OT nerodo (kalbu apie paskutines ciklo dienas)? ar cia jau kaip taisykle, kad turi rodyti beveik visada
Šiaip nėštumą rodo NT Bet yra buvę tokių atvejų, kai moteris buvo , bet NT nerodė II net tris mėnesius Nu žodž, būna visko
Jei kyla įtarimų, o nei OT, nei NT II nerodo, siūlau hCG kraujuko tyrimą pasidaryti- va jis tai jau TIKRAI atskleis visas kortas
QUOTE(-Anna- @ 2009 12 08, 22:01)
man taip buvo, aš ciklo gale dariausi OT, tai buvo labai neryškus, o kai pirmą dieną nesulaukiau mmm, tai NT buvo teigiamas
na kagi pasidariau snd NT, ir atsakymas buvo liudnas, neigemas, viena ryski I o antros nei su ziburiu nerasi.... OT teigemas... jau 8 diena teigemas. nusprendziau fsio nebesikankinsiu ir nesidarysiu jokiu testu iki mmm... jei veluos tada pasidarysiu NT. nes jau cia yra nervu tampymas sau
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 09, 15:01)
na kagi pasidariau snd NT, ir atsakymas buvo liudnas, neigemas, viena ryski I o antros nei su ziburiu nerasi.... OT teigemas... jau 8 diena teigemas. nusprendziau fsio nebesikankinsiu ir nesidarysiu jokiu testu iki mmm... jei veluos tada pasidarysiu NT. nes jau cia yra nervu tampymas sau
o kada mmm turi būti? man pirmą mėnesinių dieną, tada kada jų turėjau sulaukti, NT parodė vos vos įžiūrimą vaiduokliuką
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 09, 13:01)
Lauksim tavo NT O jei pirmiau ateis mmm (ko LABAI nelinkiu), tai 3-5 CD pabandyk LH ir FSH kraujuko tyrimus pasidaryti