Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (10 dalis)

Ar toki testa galima laikyt teigiamu? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Burbuliene @ 2009 12 08, 14:33)
Ar toki testa galima laikyt teigiamu?  g.gif

TAIP mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet is principo pati ovuliacija ivyksta tada kai jau testas po teigiamo sekancia diena parodo neigiama ar ne? Nes manieji 15 labai jautrus, ai jei ciklas ovuliacinis tai tu teigiamu dienu dar kelios gali but. Ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliene @ 2009 12 08, 16:15)
Bet is principo pati ovuliacija ivyksta tada kai jau testas po teigiamo sekancia diena parodo neigiama ar ne? Nes manieji 15 labai jautrus, ai jei ciklas ovuliacinis tai tu teigiamu dienu dar kelios gali but. Ar ne?  g.gif

gali, ir dazniausiai buna mirksiukas.gif
Tik O paprastai ivyksta jau slykstant LH bangai, taigi i paskutinia teigiama testuko diena
Atsakyti
man klausimas dar del teigiamu OT nestumo metu. o ar gali buti taip, kad nestumas yra, bet OT nerodo (kalbu apie paskutines ciklo dienas)? g.gif ar cia jau kaip taisykle, kad turi rodyti beveik visada
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2009 12 07, 20:31)
Žydrų akių NT tikrai su virusiuku  nestuke.gif

Visiškai pritariu drinks_cheers.gif wub.gif Nusipirkau OT, planavau šį ciklą pradėt, laukiau mmm, bet taip ir nesulaukiau ax.gif Gavau NT su stebuklingais palinkėjimais ir išsipildė wub.gif

Žydros akys daro stebuklus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paule @ 2009 12 08, 22:06)
Visiškai pritariu drinks_cheers.gif  wub.gif Nusipirkau OT, planavau šį ciklą pradėt, laukiau mmm, bet taip ir nesulaukiau ax.gif Gavau NT su stebuklingais palinkėjimais ir išsipildė wub.gif

Žydros akys daro stebuklus 4u.gif

wub.gif Na jau, na jau biggrin.gif ne burtininkė aš irnesakyk.gif

Mergaitės, kas rašot man AŽ ir būna pilna dėžutė, rašykit į: d.ziviliukas@gmail.com
ir noriu perspėti, kad artimiausius du mėnesius, darbo dienomis galėsiu atrašyti tik vakarais (atrašysiu visoms).. taip kad niekur nedingstu, bet žaibiškų atsakymų kol kas nebus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-Anna- @ 2009 12 08, 20:01)
man klausimas dar del teigiamu OT nestumo metu. o ar gali buti taip, kad nestumas yra, bet OT nerodo (kalbu apie paskutines ciklo dienas)?  g.gif ar cia jau kaip taisykle, kad turi rodyti beveik visada

Šiaip nėštumą rodo NT mirksiukas.gif Bet yra buvę tokių atvejų, kai moteris buvo nestuke.gif , bet NT nerodė II net tris mėnesius doh.gif Nu žodž, būna visko mirksiukas.gif
Jei kyla įtarimų, o nei OT, nei NT II nerodo, siūlau hCG kraujuko tyrimą pasidaryti- va jis tai jau TIKRAI atskleis visas kortas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-Anna- @ 2009 12 08, 22:01)
man klausimas dar del teigiamu OT nestumo metu. o ar gali buti taip, kad nestumas yra, bet OT nerodo (kalbu apie paskutines ciklo dienas)?  g.gif ar cia jau kaip taisykle, kad turi rodyti beveik visada

man taip buvo, aš ciklo gale dariausi OT, tai buvo labai neryškus, o kai pirmą dieną nesulaukiau mmm, tai NT buvo teigiamas mirksiukas.gif
Atsakyti
na kagi pasidariau snd NT, ir atsakymas buvo liudnas, neigemas, viena ryski I o antros nei su ziburiu nerasi.... verysad.gif OT teigemas... jau 8 diena teigemas. nusprendziau fsio nebesikankinsiu ir nesidarysiu jokiu testu iki mmm... schmoll.gif jei veluos tada pasidarysiu NT. nes jau cia yra nervu tampymas sau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazge123: 09 gruodžio 2009 - 13:06
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 09, 15:01)
na kagi pasidariau snd NT, ir atsakymas buvo liudnas, neigemas, viena ryski I o antros nei su ziburiu nerasi....  verysad.gif  OT teigemas... jau 8 diena teigemas. nusprendziau fsio nebesikankinsiu ir nesidarysiu jokiu testu iki mmm...  schmoll.gif  jei veluos tada pasidarysiu NT. nes jau cia yra nervu tampymas sau  blush2.gif

o kada mmm turi būti? man pirmą mėnesinių dieną, tada kada jų turėjau sulaukti, NT parodė vos vos įžiūrimą vaiduokliuką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 09, 13:01)
na kagi pasidariau snd NT, ir atsakymas buvo liudnas, neigemas, viena ryski I o antros nei su ziburiu nerasi....  verysad.gif  OT teigemas... jau 8 diena teigemas. nusprendziau fsio nebesikankinsiu ir nesidarysiu jokiu testu iki mmm...  schmoll.gif  jei veluos tada pasidarysiu NT. nes jau cia yra nervu tampymas sau  blush2.gif

Lauksim tavo NT mirksiukas.gif O jei pirmiau ateis mmm (ko LABAI nelinkiu), tai 3-5 CD pabandyk LH ir FSH kraujuko tyrimus pasidaryti mirksiukas.gif
Atsakyti