Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (10 dalis)

QUOTE(Žydros akys @ 2009 12 07, 20:53)
Tai nebesuprantu.. g.gif tau ciklo vidurys ar paskutinės ciklo dienos? rolleyes.gif
Atsiprašau, jei buvo rašyta, o aš pražioplinau blush2.gif

man ir paciai niekas nebeaisku, o del policistiniu visko gali buti, verysad.gif , mmm nereguliarios.
siaip net nebuciau tikriausiai gadinusi testuku, bet pries savaite buvau pas gine, tada buvo 38d., tai buvo geltonkunis toks, kad sake prie nestuke.gif toks buna, tai va ir nerimavau visa savaite gadindama ir nt ir ot iseiles doh.gif , tai va.
Atsakyti
Sveikinimai nestukems wub.gif

Mano 14-ta CD,dar OT kolkas tik kontrolinis smile.gif Bet mano ciklas ~35 d.,tai nieko nuostabaus,dar grazaus laiko turiu biggrin.gif Kolkas tik save stebesiu,mokausi rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif

Nemoku ikelti nuotraukytes, taip noreciau jusu nuomones ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sonata25 @ 2009 12 07, 23:30)
Sveikos, mergaites  4u.gif

Nemoku ikelti nuotraukytes, taip noreciau jusu nuomones  ax.gif

per cia bandyk http://imageshack.us/
Atsakyti
QUOTE(-Anna- @ 2009 12 08, 10:07)

http://img30.yfrog.c.../p1020227v.jpg/

4u.gif Aciu, idejau ... Mano ciklas nereguliarus (25; 30;33 dienos) doh.gif todel pirma karta si menesi dariausi OT jau nuo 4 CD, tik labai abejoju sitais testais unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonata25: 08 gruodžio 2009 - 09:11
QUOTE(sonata25 @ 2009 12 08, 09:10)

4u.gif  Aciu, idejau ... Mano ciklas nereguliarus (25; 30;33 dienos)  doh.gif  todel pirma karta si menesi dariausi OT jau nuo 4 CD, tik labai abejoju sitais testais  unsure.gif

Teigiamo nė vieno nematau g.gif
Atsakyti
QUOTE(sonata25 @ 2009 12 08, 09:10)

4u.gif  Aciu, idejau ... Mano ciklas nereguliarus (25; 30;33 dienos)  doh.gif  todel pirma karta si menesi dariausi OT jau nuo 4 CD, tik labai abejoju sitais testais  unsure.gif

oij ne, saulele, sie testai vertinami tk GRIEZTAI per 5 min nuo palasinimo - po to juos reikia mesti mirksiukas.gif Jie geri, nes yra jautrus, bet jie dziustant isryskeja, ne taip, kaip internetiniai - kurie nekinta mirksiukas.gif
Taigi turi fotkinti juo per 5 min - max per 10 min po pasiusiojimo. O sitos nuotraukos ir tie testugkai dabar neinformatyvus mirksiukas.gif
Atsakyti
tai va, smalsumo vedima vis darausi tuos testukus (OT) blush2.gif ir ka vis dar II siandien T juostele buvo daug ryskesne nei C... o seip jau 7 diena kaip testas teigemas... nusipirkau ir NT ryt ryte darysiuos, nors manau kad dar ankstoka ax.gif bet smalsumas yra smalsumas biggrin.gif labai tikiuosi kad esu nestuke.gif oi kaip svajojam su vyru, tik jam dar nieko nesakau kad gali buti, nes labai graudu ziureti kai pasakau kad visdelto nepavyko. jau du kartus teko tj daugiau nebenoriu.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 08, 13:09)
labai graudu ziureti kai pasakau kad visdelto nepavyko. jau du kartus teko tj daugiau nebenoriu....  schmoll.gif

Nevyk Dievo į medį 4u.gif Va, po kokio ~pusmečio jau gali nerimo kirminėlis išlįst. smile.gif

O šiaip gyd. sako, kad normalu, jei sveikai porai maždaug metų laikotarpy pavyksta. Bet jei yra kokių problemų, tai nebūtina metus laukt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2009 12 08, 14:09)
oij ne, saulele, sie testai vertinami tk GRIEZTAI per 5 min nuo palasinimo - po to juos reikia mesti  mirksiukas.gif Jie geri, nes yra jautrus, bet jie dziustant isryskeja, ne taip, kaip internetiniai - kurie nekinta  mirksiukas.gif
Taigi turi fotkinti juo per 5 min - max per 10 min po pasiusiojimo. O sitos nuotraukos ir tie testugkai dabar neinformatyvus  mirksiukas.gif

Na va, aciu jums, dabar ramiau 4u.gif Jei reikia vertinti, kaip sakot po 5 min, tada nebudavo antros T juosteles, ji isryskedavo tik zymiai veliau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 08, 13:09)
jau du kartus teko tj daugiau nebenoriu....  schmoll.gif

Nejuokinkit tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Žmonės kelis metus planuoja ir TIKISI mirksiukas.gif
Aišku, niekam to ilgo laukimo nelinkiu, bet nereikėtų to pabrėžti ir po poros nevykusių ciklų pulti į neviltį blush2.gif
O šiaip manau, kad ryt NT jums parodys II mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2009 12 08, 14:18)
Nevyk Dievo į medį 4u.gif Va, po kokio ~pusmečio jau gali nerimo kirminėlis išlįst. smile.gif

O šiaip gyd. sako, kad normalu, jei sveikai porai maždaug metų laikotarpy pavyksta. Bet jei yra kokių problemų, tai nebūtina metus laukt 4u.gif

QUOTE(Ice tea @ 2009 12 08, 15:15)
Nejuokinkit  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Žmonės kelis metus planuoja ir TIKISI  mirksiukas.gif
Aišku, niekam to ilgo laukimo nelinkiu, bet nereikėtų to pabrėžti ir po poros nevykusių  ciklų pulti į neviltį blush2.gif
O šiaip manau, kad ryt NT jums parodys II  mirksiukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

as tai suprantu, uztai dar ir nekeliauju pas gydytojus. bet sakau kad vyras taip nori ir nepavyksta. o kad jusu zodziai Dievui i ausi ir tikrai parodytu II smile.gif nors dar lb abejoju, nes jokiu pozymiu...
Atsakyti