Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (10 dalis)

mazge123, o NT nenori pasidaryti blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 07, 14:06)
na va, vakar lyg ir blankesne, o siandien vel atrodo tokios pat. na tiksliau gal ne tokios pat, o ta testine juostele lyg spalva panasi i C bet jos vienas krastelis tik, puse tos T yra siek tiek sviesesne. tj gal cia neigemas?  g.gif  as taip ismasciau kad jei valgai daug vaisiu tj mmm nusikelia veliau, tj gal ir su ovuliacija panasei gal ji pralgeja? taip negali buti? as jau sedziu ir nieko nebegalvoju tik apie tai kodel cia taip. vyras sako gal man cia taip nes jau laukiuosi....

o NT nebandei darytis? ax.gif
Atsakyti
sakykit, OT ekspertes, biggrin.gif OT rodo 2 juosteles, o NT neigiamas. mmm veluoja(ciklas neruguliarus, tai nezinau kiek, na bet 45d dabar) nebezinau kuriuo tiketi doh.gif ar i OT nereiketu labai demesio kreipti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ryyd @ 2009 12 07, 17:02)
sakykit, OT ekspertes,  biggrin.gif  OT rodo 2 juosteles, o NT neigiamas. mmm veluoja(ciklas neruguliarus, tai nezinau kiek, na bet 45d dabar) nebezinau kuriuo tiketi  doh.gif  ar i OT nereiketu labai demesio kreipti?  g.gif

Lietuvoje parduodami NT dažnai būna labai nejautrūs..nuo 50, 100 HCG, taip kad nestresuok.. biggrin.gif ir manyčiau, kad reikia tikėti OT, nes neprisimenu g.gif , kad ciklo gale rodęs teigiamą rezultatą OT, paskui nebūtų patvrtintas NT biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 12 07, 15:32)
mazge123, o NT nenori pasidaryti blush2.gif ?

QUOTE(sonata25 @ 2009 12 07, 15:33)
o NT nebandei darytis?  ax.gif

na ne nesidariau, man atrodo kad dar ankstoka NT. ar ne?
Atsakyti
o as sian ant durniaus OT padariau, 30 c.d. Nes jau mmm jauciu kad atkeliauja ir aisku tas OT buvo neigiamas....
blin jau antras menuo ir nekimba verysad.gif
maniau viskas bus raz, dva ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Anna-: 07 gruodžio 2009 - 18:54
[quote=-Anna-,2009 12 07, 20:53]
o as sian ant durniaus OT padariau, 30 c.d. Nes jau mmm jauciu kad atkeliauja ir aisku tas OT buvo neigiamas....
blin jau antras menuo ir nekimba verysad.gif
maniau viskas bus raz, dva ir viskas biggrin.gif

aš irgi taip maniau. jau trečią mėnesį gandrą už uodegos gaudom. ketvirtadienį mmm turėčiau sulaukt, ir pagal visus simptomus įtariu, kad sulauksiu... NT nedarau, bandau kantrybę. bent iki ketvirtadienio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 12 07, 16:37)
Lietuvoje parduodami NT dažnai būna labai nejautrūs..nuo 50, 100 HCG, taip kad nestresuok..  biggrin.gif ir manyčiau, kad reikia tikėti OT, nes neprisimenu g.gif , kad ciklo gale rodęs teigiamą rezultatą OT, paskui nebūtų patvrtintas NT biggrin.gif

Prie policistinių kiaušidžių irgi būna teigiami OT unsure.gif Vienai merginai taip buvo....

Bet manykim, kad čia ne tas atvejis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2009 12 07, 19:38)
Prie policistinių kiaušidžių irgi būna teigiami OT  unsure.gif Vienai merginai taip buvo....

Bet manykim, kad čia ne tas atvejis  4u.gif

man, apskritai, pirma karta OT parode toki rysku antra bruksniuka bigsmile.gif
bet va siandien pakartojau, tai vel tik vienas...
Atsakyti
QUOTE(ryyd @ 2009 12 07, 19:44)
man, apskritai, pirma karta OT parode toki rysku antra bruksniuka  bigsmile.gif

Tai versk vyrą į lovą bigsmile.gif Greičiausiai dabar tau vaisingas metas smile.gif
Atsakyti
Gal ir ne į temą, bet norėjau pagirti Žydrų akių nėštumo testukus 4u.gif
Praeitą mėnesį nusipirkau iš jos krūvą OT ir dovanų gavau 2 NT su užrašytu burtažodžiu biggrin.gif Ovuliacijos taip ir nespėjau pagaudyti, nes ketinau pradėti po mmm, gruodį. Ir še tau boba devintinės: NT teigiami! Svarbiausia, kad maniškiui diagnozuota astenospermija (A 0 proc., B - 20 proc.) ir, pasak gydytojus, šansų pastoti natūraliai turėjome laaaaaaaaaaabai mažai.

Žydrų akių NT tikrai su virusiuku nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2009 12 07, 20:38)
Prie policistinių kiaušidžių irgi būna teigiami OT  unsure.gif Vienai merginai taip buvo....

Bet manykim, kad čia ne tas atvejis  4u.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(ryyd @ 2009 12 07, 20:44)
man, apskritai, pirma karta OT parode toki rysku antra bruksniuka  bigsmile.gif

Tai nebesuprantu.. g.gif tau ciklo vidurys ar paskutinės ciklo dienos? rolleyes.gif
Atsiprašau, jei buvo rašyta, o aš pražioplinau blush2.gif

QUOTE(saulala @ 2009 12 07, 21:31)
Gal ir ne į temą, bet norėjau pagirti Žydrų akių nėštumo testukus  4u.gif
Praeitą mėnesį nusipirkau iš jos krūvą OT ir dovanų gavau 2 NT su užrašytu burtažodžiu  biggrin.gif  Ovuliacijos taip ir nespėjau pagaudyti, nes ketinau pradėti po mmm, gruodį. Ir še tau boba devintinės: NT teigiami! Svarbiausia, kad maniškiui diagnozuota astenospermija (A 0 proc., B - 20 proc.) ir, pasak gydytojus, šansų pastoti natūraliai turėjome laaaaaaaaaaabai mažai.

Žydrų akių NT tikrai su virusiuku  nestuke.gif

wub.gif man tai širdis apsala (ne apšala, nesuklydau tongue.gif ) kai skaitau, kad mergaitės su mano parduotais testukais pagauna gandrus wub.gif
Labai už tave džiaugiuosi wub.gif
Atsakyti