mazge123, o NT nenori pasidaryti ?
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 07, 14:06)
na va, vakar lyg ir blankesne, o siandien vel atrodo tokios pat. na tiksliau gal ne tokios pat, o ta testine juostele lyg spalva panasi i C bet jos vienas krastelis tik, puse tos T yra siek tiek sviesesne. tj gal cia neigemas? as taip ismasciau kad jei valgai daug vaisiu tj mmm nusikelia veliau, tj gal ir su ovuliacija panasei gal ji pralgeja? taip negali buti? as jau sedziu ir nieko nebegalvoju tik apie tai kodel cia taip. vyras sako gal man cia taip nes jau laukiuosi....
o NT nebandei darytis?
sakykit, OT ekspertes, OT rodo 2 juosteles, o NT neigiamas. mmm veluoja(ciklas neruguliarus, tai nezinau kiek, na bet 45d dabar) nebezinau kuriuo tiketi ar i OT nereiketu labai demesio kreipti?
QUOTE(ryyd @ 2009 12 07, 17:02)
sakykit, OT ekspertes, OT rodo 2 juosteles, o NT neigiamas. mmm veluoja(ciklas neruguliarus, tai nezinau kiek, na bet 45d dabar) nebezinau kuriuo tiketi ar i OT nereiketu labai demesio kreipti?
Lietuvoje parduodami NT dažnai būna labai nejautrūs..nuo 50, 100 HCG, taip kad nestresuok.. ir manyčiau, kad reikia tikėti OT, nes neprisimenu , kad ciklo gale rodęs teigiamą rezultatą OT, paskui nebūtų patvrtintas NT
QUOTE(Žydros akys @ 2009 12 07, 15:32)
mazge123, o NT nenori pasidaryti ?
QUOTE(sonata25 @ 2009 12 07, 15:33)
o NT nebandei darytis?
na ne nesidariau, man atrodo kad dar ankstoka NT. ar ne?
o as sian ant durniaus OT padariau, 30 c.d. Nes jau mmm jauciu kad atkeliauja ir aisku tas OT buvo neigiamas....
blin jau antras menuo ir nekimba
maniau viskas bus raz, dva ir viskas
[quote=-Anna-,2009 12 07, 20:53]
o as sian ant durniaus OT padariau, 30 c.d. Nes jau mmm jauciu kad atkeliauja ir aisku tas OT buvo neigiamas....
aš irgi taip maniau. jau trečią mėnesį gandrą už uodegos gaudom. ketvirtadienį mmm turėčiau sulaukt, ir pagal visus simptomus įtariu, kad sulauksiu... NT nedarau, bandau kantrybę. bent iki ketvirtadienio
aš irgi taip maniau. jau trečią mėnesį gandrą už uodegos gaudom. ketvirtadienį mmm turėčiau sulaukt, ir pagal visus simptomus įtariu, kad sulauksiu... NT nedarau, bandau kantrybę. bent iki ketvirtadienio
QUOTE(Žydros akys @ 2009 12 07, 16:37)
Lietuvoje parduodami NT dažnai būna labai nejautrūs..nuo 50, 100 HCG, taip kad nestresuok.. ir manyčiau, kad reikia tikėti OT, nes neprisimenu , kad ciklo gale rodęs teigiamą rezultatą OT, paskui nebūtų patvrtintas NT
Prie policistinių kiaušidžių irgi būna teigiami OT Vienai merginai taip buvo....
Bet manykim, kad čia ne tas atvejis
QUOTE(Gytr @ 2009 12 07, 19:38)
Prie policistinių kiaušidžių irgi būna teigiami OT Vienai merginai taip buvo....
man, apskritai, pirma karta OT parode toki rysku antra bruksniuka
bet va siandien pakartojau, tai vel tik vienas...
QUOTE(ryyd @ 2009 12 07, 19:44)
Tai versk vyrą į lovą Greičiausiai dabar tau vaisingas metas
Gal ir ne į temą, bet norėjau pagirti Žydrų akių nėštumo testukus
Praeitą mėnesį nusipirkau iš jos krūvą OT ir dovanų gavau 2 NT su užrašytu burtažodžiu Ovuliacijos taip ir nespėjau pagaudyti, nes ketinau pradėti po mmm, gruodį. Ir še tau boba devintinės: NT teigiami! Svarbiausia, kad maniškiui diagnozuota astenospermija (A 0 proc., B - 20 proc.) ir, pasak gydytojus, šansų pastoti natūraliai turėjome laaaaaaaaaaabai mažai.
Žydrų akių NT tikrai su virusiuku
Praeitą mėnesį nusipirkau iš jos krūvą OT ir dovanų gavau 2 NT su užrašytu burtažodžiu Ovuliacijos taip ir nespėjau pagaudyti, nes ketinau pradėti po mmm, gruodį. Ir še tau boba devintinės: NT teigiami! Svarbiausia, kad maniškiui diagnozuota astenospermija (A 0 proc., B - 20 proc.) ir, pasak gydytojus, šansų pastoti natūraliai turėjome laaaaaaaaaaabai mažai.
QUOTE(Gytr @ 2009 12 07, 20:38)
QUOTE(ryyd @ 2009 12 07, 20:44)
Tai nebesuprantu.. tau ciklo vidurys ar paskutinės ciklo dienos?
Atsiprašau, jei buvo rašyta, o aš pražioplinau
QUOTE(saulala @ 2009 12 07, 21:31)
Gal ir ne į temą, bet norėjau pagirti Žydrų akių nėštumo testukus
man tai širdis apsala (ne apšala, nesuklydau ) kai skaitau, kad mergaitės su mano parduotais testukais pagauna gandrus
Labai už tave džiaugiuosi