Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (10 dalis)

QUOTE(mazge123 @ 2009 12 04, 19:42)
pastacius juostele taip kad butu apacioi tas galas kur merkti, tada apatine juostele testine(T), o virsutine kontroline ( C)  mirksiukas.gif
va cia zemiau yra parodyta http://global.ebay.c...0186302588/item

aciu tau labai aciuks.gif viska supratau...reiskias turi buti apatine ryskesne...arba vienodos... smile.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz sveikinimus wub.gif 4u.gif 4u.gif

Linkiu ir jums kuo greiciau sulaukt II 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simplex @ 2009 12 04, 21:15)
Aciu merginos uz sveikinimus  wub.gif  4u.gif  4u.gif

Linkiu ir jums kuo greiciau sulaukt II  4u.gif

tai susitiksim pas rugpjūtinukus mirksiukas.gif
Atsakyti
O mums šiandien oficialiai septintas mėnuo nesėkmingas sad.gif susirgau mmm. Tik dabar jau supratau, kad reikia pasirūpinti didesniu kiekiu NT, nes jau kantrybės nebetenku islaukti. Šį mėnesį net du sugadinau.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2009 12 04, 23:17)
O mums šiandien oficialiai septintas mėnuo nesėkmingas sad.gif susirgau mmm. Tik dabar jau supratau, kad reikia pasirūpinti didesniu kiekiu NT, nes jau kantrybės nebetenku islaukti. Šį mėnesį net du sugadinau.

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2009 12 04, 22:17)

Imk 4u.gif neliūdėk 4u.gif

Bet šiaip tai kantri hihihi.gif aš tai daaaaug daugiau sugadinu blush2.gif doh.gif atradau kuo čia girtis doh.gif blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Švelnukė @ 2009 12 04, 19:06)
tai susitiksim pas rugpjūtinukus  mirksiukas.gif

butinai mirksiukas.gif
Atsakyti
gal zinoto kurioi vaistinei kaune yra kokiu 30 jautrumo OT? nes jau nebezinau kaip cia suprasti...
Gruodzio 2 d - II ryskios abi. 37 temp.
Gruodzio 3 d- II taipat abi rysios. 36,8 temp.
Gruodzio 4 d -testine juostele ryskesne uz kontroline. 36,8 temp.
Gruodzio 5 d (siandien) - taipat kaip ir 4d. 36,7 temp
tik temp as matuojuosi neiskart kaip atsikeliu.... blush2.gif tai gal cia ji nieko ir nereiske... bet viskas sakiau eisiu pirkt netokius jautrius gal cia pas mane jau praejo, ar kaip viena cia sake kad ta banga, ir nzn kaip cia suprasti, kada istikruju ivyks... unsure.gif vyrui reik isvaziuot ir jau kelinta karta neisleidziu nes bijau kad praleisim ta dienele, bet jei jis man cia rodis keles savaites tj jis ir darba praras per situs bandymus lotuliukas.gif
Atsakyti
Turėjau kantrybės lyg šiol, nes per visą savo gyvenimą, tai apskritai buvo pirmieji mano NT. Bet kai išbandžiau, tai ir užsikrėčiau. Šiaip aš visad buvau įpratusi prie nereguliaraus ciklo, prie pykinimų, krūtinės paskaudenimų, tai tieisog nesureikšmindavau, galvodavau bus, kaip bus. O kai pradėjom planuoti, kažkaip natūraliai neišeina visokių keistų simptomų ignoruot.
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 05, 12:15)
gal zinoto kurioi vaistinei kaune yra kokiu 30 jautrumo OT? nes jau nebezinau kaip cia suprasti...
Gruodzio 2 d - II ryskios abi. 37 temp.
Gruodzio 3 d- II taipat abi rysios. 36,8 temp.
Gruodzio 4 d -testine juostele ryskesne uz kontroline. 36,8 temp.
Gruodzio 5 d (siandien) - taipat kaip ir 4d. 36,7 temp
tik temp as matuojuosi neiskart kaip atsikeliu....  blush2.gif  tai gal cia ji nieko ir nereiske... bet viskas sakiau eisiu pirkt netokius jautrius gal cia pas mane jau praejo, ar kaip viena cia sake kad ta banga, ir nzn kaip cia suprasti, kada istikruju ivyks...  unsure.gif  vyrui reik isvaziuot ir jau kelinta karta neisleidziu nes bijau kad praleisim ta dienele, bet jei jis man cia rodis keles savaites tj jis ir darba praras per situs bandymus  lotuliukas.gif

BT reikia matuoti kas ryta tuo paciu metu ir neislipus is lovos,jei tu apie tai g.gif Butu gerai pamatyt tavo grafikeli,kelinta CD?
Atsakyti
QUOTE(daivukas27 @ 2009 12 06, 21:16)
BT reikia matuoti kas ryta tuo paciu metu ir neislipus is lovos,jei tu apie tai g.gif Butu gerai pamatyt tavo grafikeli,kelinta CD?

tj ir sakau, cia ji nieko nereiske nes tikrai ne taip matavausi... o ir pasimatavau tik sias dieneles.... na o siandien testo lyg jau blankesne antra juostele... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 06, 21:22)
tj ir sakau, cia ji nieko nereiske nes tikrai ne taip matavausi... o ir pasimatavau tik sias dieneles.... na o siandien testo lyg jau blankesne antra juostele...  unsure.gif

na va, vakar lyg ir blankesne, o siandien vel atrodo tokios pat. na tiksliau gal ne tokios pat, o ta testine juostele lyg spalva panasi i C bet jos vienas krastelis tik, puse tos T yra siek tiek sviesesne. tj gal cia neigemas? g.gif as taip ismasciau kad jei valgai daug vaisiu tj mmm nusikelia veliau, tj gal ir su ovuliacija panasei gal ji pralgeja? taip negali buti? as jau sedziu ir nieko nebegalvoju tik apie tai kodel cia taip. vyras sako gal man cia taip nes jau laukiuosi....
Atsakyti