Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (10 dalis)

simplex,
Moon_Light,
sveikinu thumbup.gif

Ačiū, kad pranešat ir tikėkimės nuo jūsų kuo daugiau planuojančių ir laukiančių savo stebuklėlių pagaus virusiuką mirksiukas.gif .
Atsakyti
ei, ar gali testas tris dienas rodyti II ? jei gali tj kodel? blush2.gif
Atsakyti
Laba diena, vakar pirmą kartą dariau OT. Jis rodė teigiamą. T. y. buvo dvi juostelės, iš kurių tyrimo linija buvo šiek tiek tamesesnė. Tą pastebėjo ir MB. Vakar vakare darėm ND ax.gif Šiandien pakartojau OT. Juostelės vėl dvi ir ryškumas dabar dar didesnis. Manau šiandien dar kartą bandysim ND. Kaip manot, ar įmanoma pastoti, jeigu man šiandien 24CD? g.gif . Paprastai ciklas būdavo apie 30 dienų.

Įdedu šiandieninio OT nuotrauką ir savo BT grafiką.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sirocco @ 2009 12 04, 13:32)
Laba diena, vakar pirmą kartą dariau OT. Jis rodė teigiamą. T. y. buvo dvi juostelės, iš kurių tyrimo linija buvo šiek tiek tamesesnė. Tą pastebėjo ir MB. Vakar vakare darėm ND ax.gif  Šiandien pakartojau OT. Juostelės vėl dvi ir ryškumas dabar dar didesnis. Manau šiandien dar kartą bandysim ND. Kaip manot, ar įmanoma pastoti, jeigu man šiandien 24CD? g.gif . Paprastai ciklas būdavo apie 30 dienų.

Va čia tai VARIANTAS bigsmile.gif doh.gif Šiaip, man tie LT-oje pirkti OT nepatinka rolleyes.gif Bet šiaip visada yra galimybė pastoti mirksiukas.gif Pati turiu pavyzdį, kai pora pastojo ciklo gale visai prieš mmm ir dabar jau sūpuoja 2 mėnesių sūnelį wub.gif
Nors pagal BT tai čia man anovuliacinis šviečiasi unsure.gif
Palaukit kitų mergaičių komentarų mirksiukas.gif
Dar pagalvojau g.gif o gal čia jums jau nestuke.gif rodo bigsmile.gif Nenorit NT apsysint rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 04, 13:10)
ei, ar gali testas tris dienas rodyti II ? jei gali tj kodel?  blush2.gif

Gali. Paprasčiausiai jie pagavo LH bangos kilimą ir leidimąsi. Dar gali būti per jautrūs OT, kad pagautų DIDŽIAUSIĄ LH bangą. Pabandykit mažesnio jautrumo OT (30-tukai, 40-tukai) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 04 gruodžio 2009 - 14:16
QUOTE(Ice tea @ 2009 12 04, 15:03)
Va čia tai VARIANTAS  bigsmile.gif  doh.gif Šiaip, man tie LT-oje pirkti OT nepatinka rolleyes.gif Bet šiaip visada yra galimybė pastoti  mirksiukas.gif Pati turiu pavyzdį, kai pora pastojo ciklo gale visai prieš mmm ir dabar jau sūpuoja 2 mėnesių sūnelį  wub.gif
Nors pagal BT tai čia man anovuliacinis šviečiasi  unsure.gif
Palaukit kitų mergaičių komentarų  mirksiukas.gif

va koks testas buvo. Abejoju, ar galėjo abi dienas jis klysti g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sirocco @ 2009 12 04, 14:21)
va koks testas buvo. Abejoju, ar galėjo abi dienas jis klysti g.gif

Aš pati nesu Lietuvoj pirktų naudojus, bet ankstesnėse temose teko skaityti, kad šitie lietuviški visą ciklą rodydavo II hihihi.gif hihihi.gif Bet aš čia netvirtinu, tik pasakau, ką perskaičiau ax.gif
Labai linkiu, kad ciklo gale sulauktumėt tokio pačio ryškumo NT thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 12 04, 15:25)
Aš pati nesu Lietuvoj pirktų naudojus, bet ankstesnėse temose teko skaityti, kad šitie lietuviški visą ciklą rodydavo II  hihihi.gif  hihihi.gif Bet aš čia netvirtinu, tik pasakau, ką perskaičiau  ax.gif
Labai linkiu, kad ciklo gale sulauktumėt tokio pačio ryškumo NT  thumbup.gif  thumbup.gif

O geras doh.gif nu tikiuosi, kad jis teisybę rodo. O kažin Lt yra dar kokios kitos firmos OT pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(sirocco @ 2009 12 04, 14:32)
O geras doh.gif nu tikiuosi, kad jis teisybę rodo. O kažin Lt yra dar kokios kitos firmos OT pirkti g.gif

Aš tai iš ŽA pirkau mirksiukas.gif Ir pigiau gaunasi ir jautrumą gali pasirinkti rolleyes.gif
Susirašyk su Žydrom akim ir jinai tau plačiau papasakos thumbup.gif

Bet kokiu atveju linkiu ciklo gale išvysti NT II thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sirocco @ 2009 12 04, 13:32)
Laba diena, vakar pirmą kartą dariau OT. Jis rodė teigiamą.

va kur tu siroco bigsmile.gif kodel nebeateini i musu temute? blush2.gif
siaip OT tikrai labai ryskus, tik BT grafikelis kazkoks jau keistokas g.gif

QUOTE(Ice tea @ 2009 12 04, 14:06)

Ice tea cia tu wub.gif bigsmile.gif mums taves truksta ax.gif
Atsakyti
sirocco, atsiprašau, bet manau, kad tau šis ciklas anovuliacinis unsure.gif testukas.. toli gražu iki teigiamo, o ir BT nėra normaliai pakilusi unsure.gif
Atsiprašau jei klystu unsure.gif 4u.gif
Papildyta:
Oi, atsiprašau, žiūriu, kad ten testinė juostelė ryškesnė??? blink.gif
Nežinau.. tada neturiu ką pasakyt lotuliukas.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydros akys: 04 gruodžio 2009 - 16:58
Sveikos planuojancios,
pirma karta darausi OT, tad atleiskit uz kvailuma blush2.gif
mano testukai parsiusti is ebay...sviesiai zali...tai cia koks jo jautrumas? blush2.gif
ir dar, kadangi nesu anksciau darius juosteles, nesuprantu, kuri juostele yra C, o kuri T...cia tarkim ziurint nuo virsaus...
pasidariau snd...11 ciko diena, isryskejo 2 juosteles...viena lyg tais vos vos ryskesne, bet nzn ar ta ir turejo buti ryskesne blush2.gif
aciu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetus1140 @ 2009 12 04, 19:15)
Sveikos planuojancios,
pirma karta darausi OT, tad atleiskit uz kvailuma  blush2.gif
mano testukai parsiusti is ebay...sviesiai zali...tai cia koks jo jautrumas?  blush2.gif
ir dar, kadangi nesu anksciau darius juosteles, nesuprantu, kuri juostele yra C, o kuri T...cia tarkim ziurint nuo virsaus...
pasidariau snd...11 ciko diena, isryskejo 2 juosteles...viena lyg tais vos vos ryskesne, bet nzn ar ta ir turejo buti ryskesne  blush2.gif
aciu labai smile.gif

pastacius juostele taip kad butu apacioi tas galas kur merkti, tada apatine juostele testine(T), o virsutine kontroline ( C) mirksiukas.gif
va cia zemiau yra parodyta http://global.ebay.c...0186302588/item
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazge123: 04 gruodžio 2009 - 18:48