simplex,
Moon_Light,
sveikinu
Ačiū, kad pranešat ir tikėkimės nuo jūsų kuo daugiau planuojančių ir laukiančių savo stebuklėlių pagaus virusiuką .
ei, ar gali testas tris dienas rodyti II ? jei gali tj kodel?
Laba diena, vakar pirmą kartą dariau OT. Jis rodė teigiamą. T. y. buvo dvi juostelės, iš kurių tyrimo linija buvo šiek tiek tamesesnė. Tą pastebėjo ir MB. Vakar vakare darėm ND Šiandien pakartojau OT. Juostelės vėl dvi ir ryškumas dabar dar didesnis. Manau šiandien dar kartą bandysim ND. Kaip manot, ar įmanoma pastoti, jeigu man šiandien 24CD? . Paprastai ciklas būdavo apie 30 dienų.
Įdedu šiandieninio OT nuotrauką ir savo BT grafiką.
Įdedu šiandieninio OT nuotrauką ir savo BT grafiką.
QUOTE(sirocco @ 2009 12 04, 13:32)
Laba diena, vakar pirmą kartą dariau OT. Jis rodė teigiamą. T. y. buvo dvi juostelės, iš kurių tyrimo linija buvo šiek tiek tamesesnė. Tą pastebėjo ir MB. Vakar vakare darėm ND Šiandien pakartojau OT. Juostelės vėl dvi ir ryškumas dabar dar didesnis. Manau šiandien dar kartą bandysim ND. Kaip manot, ar įmanoma pastoti, jeigu man šiandien 24CD? . Paprastai ciklas būdavo apie 30 dienų.
Va čia tai VARIANTAS Šiaip, man tie LT-oje pirkti OT nepatinka Bet šiaip visada yra galimybė pastoti Pati turiu pavyzdį, kai pora pastojo ciklo gale visai prieš mmm ir dabar jau sūpuoja 2 mėnesių sūnelį
Nors pagal BT tai čia man anovuliacinis šviečiasi
Palaukit kitų mergaičių komentarų
Dar pagalvojau o gal čia jums jau rodo Nenorit NT apsysint
Papildyta:
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 04, 13:10)
ei, ar gali testas tris dienas rodyti II ? jei gali tj kodel?
Gali. Paprasčiausiai jie pagavo LH bangos kilimą ir leidimąsi. Dar gali būti per jautrūs OT, kad pagautų DIDŽIAUSIĄ LH bangą. Pabandykit mažesnio jautrumo OT (30-tukai, 40-tukai)
QUOTE(Ice tea @ 2009 12 04, 15:03)
Va čia tai VARIANTAS Šiaip, man tie LT-oje pirkti OT nepatinka Bet šiaip visada yra galimybė pastoti Pati turiu pavyzdį, kai pora pastojo ciklo gale visai prieš mmm ir dabar jau sūpuoja 2 mėnesių sūnelį
va koks testas buvo. Abejoju, ar galėjo abi dienas jis klysti
QUOTE(sirocco @ 2009 12 04, 14:21)
va koks testas buvo. Abejoju, ar galėjo abi dienas jis klysti
Aš pati nesu Lietuvoj pirktų naudojus, bet ankstesnėse temose teko skaityti, kad šitie lietuviški visą ciklą rodydavo II Bet aš čia netvirtinu, tik pasakau, ką perskaičiau
Labai linkiu, kad ciklo gale sulauktumėt tokio pačio ryškumo NT
QUOTE(Ice tea @ 2009 12 04, 15:25)
Aš pati nesu Lietuvoj pirktų naudojus, bet ankstesnėse temose teko skaityti, kad šitie lietuviški visą ciklą rodydavo II Bet aš čia netvirtinu, tik pasakau, ką perskaičiau
O geras nu tikiuosi, kad jis teisybę rodo. O kažin Lt yra dar kokios kitos firmos OT pirkti
QUOTE(sirocco @ 2009 12 04, 14:32)
O geras nu tikiuosi, kad jis teisybę rodo. O kažin Lt yra dar kokios kitos firmos OT pirkti
Aš tai iš ŽA pirkau Ir pigiau gaunasi ir jautrumą gali pasirinkti
Susirašyk su Žydrom akim ir jinai tau plačiau papasakos
Bet kokiu atveju linkiu ciklo gale išvysti NT II
QUOTE(sirocco @ 2009 12 04, 13:32)
Laba diena, vakar pirmą kartą dariau OT. Jis rodė teigiamą.
va kur tu siroco kodel nebeateini i musu temute?
siaip OT tikrai labai ryskus, tik BT grafikelis kazkoks jau keistokas
QUOTE(Ice tea @ 2009 12 04, 14:06)
Ice tea cia tu mums taves truksta
sirocco, atsiprašau, bet manau, kad tau šis ciklas anovuliacinis testukas.. toli gražu iki teigiamo, o ir BT nėra normaliai pakilusi
Atsiprašau jei klystu
Papildyta:
Oi, atsiprašau, žiūriu, kad ten testinė juostelė ryškesnė???
Nežinau.. tada neturiu ką pasakyt
Atsiprašau jei klystu
Papildyta:
Oi, atsiprašau, žiūriu, kad ten testinė juostelė ryškesnė???
Nežinau.. tada neturiu ką pasakyt
Sveikos planuojancios,
pirma karta darausi OT, tad atleiskit uz kvailuma
mano testukai parsiusti is ebay...sviesiai zali...tai cia koks jo jautrumas?
ir dar, kadangi nesu anksciau darius juosteles, nesuprantu, kuri juostele yra C, o kuri T...cia tarkim ziurint nuo virsaus...
pasidariau snd...11 ciko diena, isryskejo 2 juosteles...viena lyg tais vos vos ryskesne, bet nzn ar ta ir turejo buti ryskesne
aciu labai
ir dar, kadangi nesu anksciau darius juosteles, nesuprantu, kuri juostele yra C, o kuri T...cia tarkim ziurint nuo virsaus...
pasidariau snd...11 ciko diena, isryskejo 2 juosteles...viena lyg tais vos vos ryskesne, bet nzn ar ta ir turejo buti ryskesne
aciu labai
QUOTE(pasimetus1140 @ 2009 12 04, 19:15)
Sveikos planuojancios,
aciu labai
aciu labai
pastacius juostele taip kad butu apacioi tas galas kur merkti, tada apatine juostele testine(T), o virsutine kontroline ( C)
va cia zemiau yra parodyta http://global.ebay.c...0186302588/item