Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (10 dalis)

Sveikos,

neberandu temos apie vaisingas gleives, tai paklausiu cia, vis tiek jus gaudote vaisinga diena, tai gal ir apie jas zinosite smile.gif
kada jus tikrinat tas gleives? ta prasme is pacio ryto, kai nebunate susijaudinusios? nes pas mane kiekviena karta kai yra ND buna tu vadinamuju vaisingu gleiviu, nepriklausomai nuo ciklo dienos, o kai nesusijaudinusi, tada tai jos dingsta blush2.gif oi kaip geda tokiu dalyku klausti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(peteliuske @ 2009 12 03, 12:24)
Sveikos,

neberandu temos apie vaisingas gleives, tai paklausiu cia, vis tiek jus gaudote vaisinga diena, tai gal ir apie jas zinosite smile.gif
kada jus tikrinat tas gleives? ta prasme is pacio ryto, kai nebunate susijaudinusios? nes pas mane kiekviena karta kai yra ND buna tu vadinamuju vaisingu gleiviu, nepriklausomai nuo ciklo dienos, o kai nesusijaudinusi, tada tai jos dingsta  blush2.gif  oi kaip geda tokiu dalyku klausti  doh.gif

Negerai
reikia vertinti ne po santykiu schmoll.gif ir ne susijaudinus. reikia vertinti po santykiu praejus mazdaug parai, bent jau...
siaip tai gerai galima ivertinti pastenejus, pvz WC ant tualetinio popieriaus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2009 12 03, 13:29)
Negerai
reikia vertinti ne po santykiu  schmoll.gif ir ne susijaudinus. reikia vertinti po santykiu praejus mazdaug parai, bent jau...
siaip tai gerai galima ivertinti pastenejus, pvz WC ant tualetinio popieriaus.  mirksiukas.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Pasirodysiu su savo nauju parasu ax.gif wub.gif

Aciu merginos uz atsakymus 4u.gif

Ir didelis aciu Zydros akys uz patarimus, testukus ir palinkejimus 4u.gif 4u.gif Is tikruju tavo NT parode II juosteles wub.gif

Linkiu visoms greiciau pamatyti savo II mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau ir mes pagavom savus gandrus thumbup.gif tiek lauke ir ko tik neisbande doh.gif
... tik va dar pas mane liko kruvele OT is ZYDROS AKYS. Kaune galeciau perleisti norincioms. Turiu 15 OT 20 jautrumo...

Linkiu visoms kantrybes ir daug leliuku thumbup.gif
Atsakyti
simplex,sveikinimai thumbup.gif sekmingo,grazaus laukimo wub.gif

Moon_Light,sveikinimai 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif

Kiek tau liko 20-tuku?Kuriame gale gyveni?Gal paimciau g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

Jungsiuosi ir as prie jūsų ax.gif Šiandien bandysiu pirmą kartą OT.... O kur jūs juos perkate? blush2.gif Vakar buvau vaistinėj, tai nebeturėjo ir sakė - negaus doh.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sonata25 @ 2009 12 03, 16:53)
Sveikos mergaites  4u.gif

Jungsiuosi ir as prie jūsų  ax.gif  Šiandien bandysiu pirmą kartą OT.... O kur jūs juos perkate?  blush2.gif  Vakar buvau vaistinėj, tai nebeturėjo ir sakė - negaus  doh.gif

Ačiū  4u.gif

sveika prisijungus prie musu.
dauguma musu perka pas zydros akys smile.gif pas ja tikrai pigiau nei vaistinei, daug pigiau. ir lb geri thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazge123: 03 gruodžio 2009 - 16:16
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 03, 17:15)
sveika prisijungus prie musu.
dauguma musu perka pas zydros akys  smile.gif pas ja tikrai pigiau nei vaistinei, daug pigiau. ir lb geri  thumbup.gif  mirksiukas.gif

mm ačiū tau, o kur gyvena žydroji akytė mirksiukas.gif ? Reikia siųstis tada, taip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sonata25 @ 2009 12 03, 17:17)
mm ačiū tau, o kur gyvena žydroji akytė  mirksiukas.gif ? Reikia siųstis tada, taip?  4u.gif

jei neklystu tj ji is vilniaus, bet kad ir siuntiesi tj tikrai pigiau. mirksiukas.gif parasyk jai i AŽ, atsius visas kainytes su siuntimu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazge123: 03 gruodžio 2009 - 16:24
QUOTE(simplex @ 2009 12 03, 15:14)
Sveikos smile.gif

Pasirodysiu su savo nauju parasu  ax.gif  wub.gif

Aciu merginos uz atsakymus 4u.gif

Ir didelis aciu Zydros akys uz patarimus, testukus ir palinkejimus  4u.gif  4u.gif  Is tikruju tavo NT parode II juosteles  wub.gif 

Linkiu visoms greiciau pamatyti savo II  mirksiukas.gif

QUOTE(Moon_Light @ 2009 12 03, 15:26)
Jau ir mes pagavom savus gandrus  thumbup.gif tiek lauke ir ko tik neisbande  doh.gif
... tik va dar pas mane liko kruvele OT is ZYDROS AKYS. Kaune galeciau perleisti  norincioms. Turiu 15 OT 20 jautrumo...

Linkiu visoms kantrybes ir daug leliuku  thumbup.gif

sveikinu nuoširdžiausiai mergaitės, linkiu, kad kuo saugiau ir greičiau praeitų pirmas trimestras, o visas nėštumas būtų kuo lengvesnis 4u.gif
Atsakyti
oho kiek nestukiu pasipyle thumbup.gif
Atsakyti