Sveikos,
neberandu temos apie vaisingas gleives, tai paklausiu cia, vis tiek jus gaudote vaisinga diena, tai gal ir apie jas zinosite
kada jus tikrinat tas gleives? ta prasme is pacio ryto, kai nebunate susijaudinusios? nes pas mane kiekviena karta kai yra ND buna tu vadinamuju vaisingu gleiviu, nepriklausomai nuo ciklo dienos, o kai nesusijaudinusi, tada tai jos dingsta oi kaip geda tokiu dalyku klausti
QUOTE(peteliuske @ 2009 12 03, 12:24)
Sveikos,
neberandu temos apie vaisingas gleives, tai paklausiu cia, vis tiek jus gaudote vaisinga diena, tai gal ir apie jas zinosite
kada jus tikrinat tas gleives? ta prasme is pacio ryto, kai nebunate susijaudinusios? nes pas mane kiekviena karta kai yra ND buna tu vadinamuju vaisingu gleiviu, nepriklausomai nuo ciklo dienos, o kai nesusijaudinusi, tada tai jos dingsta oi kaip geda tokiu dalyku klausti
Negerai
reikia vertinti ne po santykiu ir ne susijaudinus. reikia vertinti po santykiu praejus mazdaug parai, bent jau...
siaip tai gerai galima ivertinti pastenejus, pvz WC ant tualetinio popieriaus.
QUOTE(Linutas @ 2009 12 03, 13:29)
Negerai
reikia vertinti ne po santykiu ir ne susijaudinus. reikia vertinti po santykiu praejus mazdaug parai, bent jau...
Jau ir mes pagavom savus gandrus tiek lauke ir ko tik neisbande
... tik va dar pas mane liko kruvele OT is ZYDROS AKYS. Kaune galeciau perleisti norincioms. Turiu 15 OT 20 jautrumo...
Linkiu visoms kantrybes ir daug leliuku
... tik va dar pas mane liko kruvele OT is ZYDROS AKYS. Kaune galeciau perleisti norincioms. Turiu 15 OT 20 jautrumo...
Sveikos mergaites
Jungsiuosi ir as prie jūsų Šiandien bandysiu pirmą kartą OT.... O kur jūs juos perkate? Vakar buvau vaistinėj, tai nebeturėjo ir sakė - negaus
Ačiū
Jungsiuosi ir as prie jūsų Šiandien bandysiu pirmą kartą OT.... O kur jūs juos perkate? Vakar buvau vaistinėj, tai nebeturėjo ir sakė - negaus
Ačiū
QUOTE(sonata25 @ 2009 12 03, 16:53)
Sveikos mergaites
Ačiū
Ačiū
sveika prisijungus prie musu.
dauguma musu perka pas zydros akys pas ja tikrai pigiau nei vaistinei, daug pigiau. ir lb geri
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 03, 17:15)
sveika prisijungus prie musu.
dauguma musu perka pas zydros akys pas ja tikrai pigiau nei vaistinei, daug pigiau. ir lb geri
mm ačiū tau, o kur gyvena žydroji akytė ? Reikia siųstis tada, taip?
QUOTE(sonata25 @ 2009 12 03, 17:17)
mm ačiū tau, o kur gyvena žydroji akytė ? Reikia siųstis tada, taip?
jei neklystu tj ji is vilniaus, bet kad ir siuntiesi tj tikrai pigiau. parasyk jai i AŽ, atsius visas kainytes su siuntimu.
QUOTE(simplex @ 2009 12 03, 15:14)
Sveikos
Pasirodysiu su savo nauju parasu
Aciu merginos uz atsakymus
Ir didelis aciu Zydros akys uz patarimus, testukus ir palinkejimus Is tikruju tavo NT parode II juosteles
Linkiu visoms greiciau pamatyti savo II
Pasirodysiu su savo nauju parasu
Aciu merginos uz atsakymus
Ir didelis aciu Zydros akys uz patarimus, testukus ir palinkejimus Is tikruju tavo NT parode II juosteles
Linkiu visoms greiciau pamatyti savo II
QUOTE(Moon_Light @ 2009 12 03, 15:26)
Jau ir mes pagavom savus gandrus tiek lauke ir ko tik neisbande
sveikinu nuoširdžiausiai mergaitės, linkiu, kad kuo saugiau ir greičiau praeitų pirmas trimestras, o visas nėštumas būtų kuo lengvesnis
oho kiek nestukiu pasipyle