QUOTE(*Aniri* @ 2009 12 22, 20:26)
Labukas mergaites
ir toliau tyliai paskaitau, bet parasyt nieko nedrystu... nes... vien liudnos mintys... Siaubingos nuotaikos per tas pirmasias "tokias" sventes.
nors galiu ir pasidziaugti... Visi tyrimai atlikti - viskas gerai, neuzilgo galim planuotis... tik nezinau kaip (tikiuosi suprasit mano parasyma, nes kitaip nemoku isireiksti)
ir toliau tyliai paskaitau, bet parasyt nieko nedrystu... nes... vien liudnos mintys... Siaubingos nuotaikos per tas pirmasias "tokias" sventes.
nors galiu ir pasidziaugti... Visi tyrimai atlikti - viskas gerai, neuzilgo galim planuotis... tik nezinau kaip (tikiuosi suprasit mano parasyma, nes kitaip nemoku isireiksti)
Labukas

Labai tave suprantu,nes as pries metus lygiai taip pat jauciausi... na jei tyrimai geri,tai palinkesiu sviesiu minciu ir graziu planu

QUOTE(kristulee @ 2009 12 23, 10:55)
Labas...
o del vaikuciu.... as labai pykstu ant tevu,kad negalejo dar vieno zmogiuko sukrapstyt... po sesers mirties esu visai viena
draugu turiu, giminaiciu- taip pat, bet tokio zmogelio kaip sesers ar brolio- jau niekad neturesiu. pussesere uzaugo irgi viena, tai vat taip ir laikomes viena i kita isikibusios. gal todel dziaugiuos savo tokia seimyna, nors dabar oh kaip su jais nelengva
.
o del vaikuciu.... as labai pykstu ant tevu,kad negalejo dar vieno zmogiuko sukrapstyt... po sesers mirties esu visai viena

mes irgi dar noretumem bent vieno vaikelio susilaukt,ir tikimes,kad taip ir bus

Uzmigdysiu mazyle ir eisiu ruostis rytdienos kelionei