Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamos

QUOTE(*Aniri* @ 2009 12 22, 20:26)
Labukas mergaites

ir toliau tyliai paskaitau, bet parasyt nieko nedrystu... nes... vien liudnos mintys... Siaubingos nuotaikos per tas pirmasias "tokias" sventes.
nors galiu ir pasidziaugti... Visi tyrimai atlikti - viskas gerai, neuzilgo galim planuotis... tik nezinau kaip (tikiuosi suprasit mano parasyma, nes kitaip nemoku isireiksti)

Labukas mirksiukas.gif
Labai tave suprantu,nes as pries metus lygiai taip pat jauciausi... na jei tyrimai geri,tai palinkesiu sviesiu minciu ir graziu planu 4u.gif

QUOTE(kristulee @ 2009 12 23, 10:55)
Labas...

o del vaikuciu.... as labai pykstu ant tevu,kad negalejo dar vieno zmogiuko sukrapstyt... po sesers mirties esu visai viena verysad.gif  draugu turiu, giminaiciu- taip pat, bet tokio zmogelio kaip sesers ar brolio- jau niekad neturesiu. pussesere uzaugo irgi viena, tai vat taip ir laikomes viena i kita isikibusios. gal todel dziaugiuos savo tokia seimyna, nors dabar oh kaip su jais nelengva smile.gif .

drinks_cheers.gif as uzaugau su dviem broliais,tai tikrai zinau kaip smagu kolektyve augti thumbup.gif Tavo vaikams tikrai smagu!
mes irgi dar noretumem bent vieno vaikelio susilaukt,ir tikimes,kad taip ir bus smile.gif

Uzmigdysiu mazyle ir eisiu ruostis rytdienos kelionei doh.gif Tai bus pirma ilga kelione apie 2,5val mus Urtytei.Tikimes,kad atlaikys ax.gif
Atsakyti
visos jau ruosias rytdienai, mes pas tevus vaziuosim, tai si ta po biski nupirkus ir nuvezus pas mama jau is anksciau, siandien tik mandarinu nuvezem, kad ryt maziau pundu butu ax.gif
o koks oras ax.gif , tevu kiemas nuokalne, tai isejau pro duris, nusileidau laiptukais ir kaip su slidem nuvariau iki vartu kokia 20 metru, kol vos ne nosim ziabiau i vartus kad sustot lotuliukas.gif
biski pasigirsiu kad pagaliau pagaliau pasiuvau kojine savo vaikiui kaledine
user posted image
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif
Ruseje thumbup.gif wub.gif
Visoms gero, lengvo pasiruosimo rytdienai 4u.gif silumos prie Kuciu stalo ir kad silkes su misrainem neuzgoztu tikrosios sirdziu sventes wub.gif o Kaledos aisku bus laimingos, nes musiskiai mylymiausi vaikuciai gaus dovanu, daug dovanu ir bus begalo laimingi, o kai jie laimingi tai ir mes laimingos wub.gif
As jau nebespeju, tiek planu, darbu susigalvojus iki kaledu, kad lakstau 150km/h greiciu ax.gif
Na buckis visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Sandrynja - va čia tortas. Dariau daaaug kartų. Ir su vyšniom, ir su šaldytom avietėm Visada skanus.

QUOTE(Asseni @ 2009 03 27, 23:26)
1 tema+ detalus gamybos procesas su nuotraukomis

Autorius nnillka

user posted image

Jums reiks:
Tešlai:
250 g sviesto
200 g grietinės
3 stiklinės miltų
arbatinis šaukštelis sodos, užgesintos acte

šaldytų vyšnių (2 pak.)

Kremui:
600 g grietinės
1 stiklinė cukraus
citrinos rūgšties
grietinėlės standiklio arba 10 g želatinos (Dr.Otcear)

Atsakyti
Aciu, VAivos juosta ax.gif . Lekiu darbuotis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(EditaRuckiene @ 2009 12 23, 10:25)
Papildyta:
iš karto po mus ištikusios nelaimės viena pažįstama pasakė,kad viskas yra pataisoma.na,dar galite susilaukti.man buvo labai skaudu del to žodžio "pataisoma".žinoma,jei nuspręsime pradėti dar vieną kūdikėlį,tai nebus nei padėties taisymas,nei balanso atstatymas.kaip pakuždės širdis. šias dienas būnu namuose,vadovai davė galimybę pasiruošti šventėms.man tai išbandymas,kaip būti namuose vienai,priimti sprendimus,dar kartą bandyti viską dėlioti viduje.viosms angelėlių mamoms kuo ramesnio švenčių laukimo 4u.gif

labai teisingai mastai ,nes tai ne jie turi tokį skausmą ir ne jiems kalbėti,beje man tai iš savų sakė (tu tai pamiršk dar tik neseniai sakė ko neplanuojat kito) juk niekam nesvarbu kiek tavo širdis kraujuoja, čia ne filmas o realybė doh.gif
Papildyta:

super ,nuostabus angeliukas wub.gif

visom mamytėm linkiu kad šiluma ir meilė kuo dažniau lankytusi jūsų širdyse 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bona -pari: 23 gruodžio 2009 - 17:50
sveikos 4u.gif

QUOTE(zydra30 @ 2009 12 23, 13:29)
tokia pati situacija ir pas mus smile.gif. o kur sesuo gyvena? gal irgi kur londone?

ji arciau juros Hulle gyvena ax.gif

Rugseje,na tavo sedevrai thumbup.gif

Ramiu svenciu visoms 4u.gif prisijungsiu tik po ju jau smile.gif
Atsakyti
Linkiu šiltų ir šeimyniškų Kūčių ir linksmų, širdžiai brangių Šv. Kalėdų
Atsakyti
Siltu,jaukiu ir graziu Sv.Kaledu!

user posted image
Atsakyti
Tegul gęstantis Kūčių vakaras suteikia Ramybės ir primena tai, kas buvo brangiausia.

Tegul beauštantis šv. Kalėdų rytas atneša dar daugiau Laimės, Gėrio, Džiaugsmo ir tikėjimo Stebuklais.

Tegul pačia ryškiausia žvaigžde į Jūsų širdis įkrenta Viltis ir tegul niekad ji negęsta.

Šiltų Jums švenčių.
Atsakyti
Sveiki mamuliukai,

prisidedu ir aš prie sveikinimų.

Širdį sopa už mamytes, kurioms šios šventės - pirmosios be jų, mažylių. Praeitos mano šventės tarytum paskendusios atminties migloje. O į šias jau galiu ramiau pažiūrėti ir net pasidžiaugti. Galiu ir savo angelėliui ne tik ašarą nubraukti, bet ir nusišypsoti, tyliai jį pasveikint. Taigi, šviesesnės akimirkos anksčiau ar vėliau aplanko mus visus ir taip norisi tikėti, kad dabar jau viskas bus gerai. Ir tikiu, o kas belieka wub.gif Kas mes be tikejimo, kas be jo.

Ramybės, ramybės ir dar kartą ramybės visoms jums - būtent ją susigrąžinti į širdeles taip sunku...

Atsakyti
Nesvarbu, kad langai apšerkšniję,
Kad siaučia pūga naktyje,
Svarbiausia, kaip jaučiasi žmonės,
Ar sklando Kalėdų dvasia...

su sventem
Atsakyti